Skocz do zawartości

Jestem złym chrześcijaninem

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Całą niedziele spierdzieliłem:

Zamiast wreszcie odpocząć, zjeść śniadanie, pójść do kościoła wstałem z rana, odpaliłem kompa i sprawdziłem ile wczoraj zarobiłem i jak stoją statystki...

Tak mi zeszło aż do 11 więc już pierwsze msze w kościele za mną - do kościoła dziś nie pójdę pozatym czas na śniadanie.

Synu, pobawisz się ze mną? 

-NIE

Dlaczego?

- Oglądam bajkę

A później?

- Później tak, ale teraz cicho, oglądam...

Wyszedlem z domu, zobaczyłem staw, zadzwoniłem do kumpla:

Stary dawaj sprawdzimy czy szczupłe już biorą...

- NIe za wcześnie żeby już ich kaleczyć? przeca dopiero marzec - okres ochronny.

Dawaj sprawdzimy tylko czy biorą...

- Będę o 14

Co ja będę robił przez te dwie godziny... odpale kompa zobaczę gdzie mnie nie ma i ile już mam.

...

A może by tak...

MAM POMYSŁA! ZRObię TAK... (KUNGFU SEO O KTÓRYM NIENAPISZE)

K*** umówiłem się z kumplem na ryby, nie zdążę - tym razem to zadziała i będę w topach... JEb***ać to idę na ryby.

2 Godziny zarzucania i nic nie bierze więc do domu

Cześć kochanie co na obiad?

- Dla Ciebie Golonka z biedronki, my zjadaliśmy rosół i warzywa

Biedronka ma więcej mięsa;)  sama skóra i kość - pies przynajmniej będzie happy

Jest coś w niedziele w TV?

- to co zawsze :)....

Kur***a ide coś sprawdzić (zgadnijcie co....)

MAM POMYSŁA NA NOWE MIEJSCÓWKI!!!!, ale miałem żoną się zająć... 

Same miejscówki nie wystarczą, trzeba nawigacji i podlinkowania.... Żono zaraz przyjdę do CIebie...

3h później 

- Mężu to ja ide spać... weź butelki dla antosia jak będziesz szedł na górę

Ja dalej sprawdzam staty, szukam linków, popijam swojskie winko i w między czasie wpadłem na pomysł zareklamować linki z sygnatury na PiO

A teraz zagadka: jestem Pracoholikiem? SeoHolikiem? Alkoholikiem? Ehhh :) miłego wieczoru.

- I niech to nie wygląda że zaniedbuje dzieci i żonę, bo tak nie jest w 100% - celowo przedstawiam Wam trochę zabarwioną sytuacje z mojego życia - trochę humoru też jest potrzebne.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

5 godzin temu, bestos napisał:

Całą niedziele spierdzieliłem:

(...) wstałem z rana, odpaliłem kompa (...)

Niedziela to taki dzień, gdzie na ogół (przynajmniej ja) robię coś zupełnie innego niż w tygodniu. Satysfakcja raczej pewna :D

A z rodziną czy znajomymi umawiam się na coś wcześniej (w tygodniu). Większa szansa, że nie odmówią ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności