Skocz do zawartości

No siema.

ksy

Rekomendowane odpowiedzi

raczej nie masz sie co orietowac, bo takowe z tego co wiem nie istnieja. To co sie omawia na WebHelpie jest totalna porazka.

Ja u siebie na dva wrzuce newsa (serwis moze nie zwiazany, ale zawsze moze sie ktos dowie).

A do rozwoju przycyni sie samo to ze jesli bedziesz odopowadac na tyle wyczerpujaco jak do "Dido" to ludzie sami sobie bede polecac serwis.

"jak bylem mały, to byłem mały..."

szczeze mowiac smiem watpic ze bedzie to wymiana w jedna strone. wiele osob informacjie na temat pozcyjonownaia stron w Polsce trakuje jako super tajne i dla wybranych. I szczeze poczesci sie z tym zgadzam :)

ps. coz za szybkie odp! widze ze pilnujesz swojego :)

"jak bylem mały, to byłem mały..."

szczeze mowiac smiem watpic ze bedzie to wymiana w jedna strone. wiele osob informacjie na temat pozcyjonownaia stron w Polsce trakuje jako super tajne i dla wybranych. I szczeze poczesci sie z tym zgadzam :)

Miejmy nadzieję, że to się zmieni. :)

ps. coz za szybkie odp! widze ze pilnujesz swojego ;)

Mam teraz akurat trochę czasu, ale zaraz muszę wyjść.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności