Skocz do zawartości

Po przekierowaniu 301 nowa domena jest niewidoczna.

loozak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Sprawa wygląda następująco:

Moja stara domena to roletki.org.pl (była w TOP 10 na frazę rolety opole)

Domena na którą zrobiłem przekierowanie 301 to rolety.net.pl (przejąłem ją na aftermarkecie po kimś )

Przekierowanie zrobiłem 2 tygodnie temu.

Po dwóch dniach G wyrzuciło mi starą domenę na pozycje 50-60 natomiast nowej domeny nie zaindeksowało.

Po kolejnym tygodniu nowej domeny dalej nie indeksuje a starą wyrzuciło całkowicie.

Mam dylemat czy nie cofnąć przekierowania 301 i nie wrócić do starej domeny.

Wydaje mi się ,że nowa domena mogła mieć ban-a i dlatego ktoś tak ochoczo ją porzucił.

Doradźcie :)

W naszej firmie na hasło rolety opole otrzymają Państwo rabat 30% na wszystkie systemy zaciemnień wnętrz.

3 godziny temu, ar4 napisał:

Jak nie sprawdzałeś historii domeny to możesz się nieźle przejechać na swojej pozycji :)

Wstępnie sprawdziłem w archiveorg i rzeczywiście było tam trochę za dużo słów kluczowych , ale domena lekka łatwa i przyjemna i postanowiłem zaryzykować. 

W ostateczności zostaje adwords który też robi swoje.

Póki co czekam i zobaczymy co będzie.

W naszej firmie na hasło rolety opole otrzymają Państwo rabat 30% na wszystkie systemy zaciemnień wnętrz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności