Skocz do zawartości

Szukam narzędzia do skanowania stron w poszukiwaniu URL'i

conradd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję narzędzia (przystępnego cenowo), które mogłoby w szybki sposób uzyskać dla mnie listę URLi znajdujących się na danej podstronie serwisu. Przykładowo mamy podstronę z linkami do polecanych stron. Chciałbym więc żeby narzędzie wypluło dla mnie tylko te linki (plus linki z sidebara, menu etc).

Najpewniej screming frog ma taką funkcję, ale płacić 150 funtów na rok tylko dla tej funkcji to za dużo.

Próbowałem coś takiego zrobić Website Auditorem od Link Assistant, ale on musi przemielić cały serwis (co w przypadku dużych stron zajmuje 2 godziny) i dopiero potem wypluwa mi linki spełniające kryteria. A mi chodzi, żeby narzędzie nie musiało przemielać całej strony.

Liczę na dobre pomysły ;)

Michał

dzięki ;) a wiecie może które (jeśli jakieś w ogóle) narzędzie z tych tu podanych lub innych ma funkcjonalność porównywania uzyskanych w ten sposób list URL'i np złowionych w jeden dzień vs zebranych 5 dni później? Żeby zobaczyć co ubyło, a co przybyło. Można się w to bawić po eksporcie np do csv ale po co. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności