Skocz do zawartości

Kruk-inkaso

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś dodaje witryne ffirmy Kruk pod frazę "[ nierzetelni partnerzy ]" - zastanawiam się czy wywalić ten wpis czy nie - bo jacy oni sa naprawde to wiem z opowiadań znajomych - i mam dylemat moralny ;) ...

pod hasłem [ nierzetelni partnerzy ] sa w G juz na 12-14 pozycji ;)

co sądzicie o takim wpisie ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

problemów nie - ale podoba mi się pomysł !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja w swoim katalogu wpis zaakceptowałem bez zmrużenia oka. Sam jestem przykładem jak ta firma z długu w wysokości około 200 złotych chciala ze mnie zedrzeć jakieś 4.000 złotych. Napastowali mnie pismami z wielkim czarnym krukiem, czerwone wielkie litery, straszenie sądami, komornikiem, itp - podejrzewam jakieś starowinki babcie się mogą wystraszyć i płacić niewaiadomo za co i ile.

A tak sie składa, że troszkę znam się na wierzytelnościach wieć uważam, że ta firma działą na pograniczu prawa. Zresztą czytałem wielokrotnie, że ktoś ich osarżał, o niedozwolone metody - pogróżki, zastraszanie itp. A ze mnie chcieli ściągnąc przedawnioną należność ;p

Podziwiam taką inicjatywę tej osoby i i jak najbardziej popieram. Ktoś angażuje swój czas - widać nieźle zaszli mu za skóre, że jest tak zdeterminowany.

Prywatne pozycjonowanie - blog dla osob, które pozycjonują samodzielnie swoje strony.

[...]Ktoś angażuje swój czas - widać nieźle zaszli mu za skóre, że jest tak zdeterminowany.

To niech angażuje swoje zaplecze - taki wpis może być "niezłą miną" dla właściciela katalogu.

ps. Oczywiście jeśli podzielasz "opinie" o tej firmie i masz odwagę i dowody to śmiało ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności