Skocz do zawartości

Marna szeptanka :)

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kolejna fala smapów na email. Dzisiaj dostałem coś takiego :)

Cześć,

Prosiłaś mnie o podanie tego linka gdzie zamawiałam pozycjonowanie oraz wykonanie mojego Facebooka firmowego.
Znalazłam.
Powiem Tobie, że pozycjonowanie działa super bo moja strona jest już w czołówce Google.
W sumie nie miałam obaw bo wiadomo oszustów jest dużo ale oni podpisują umowę gdzie na piśmie miałam, że w przypadku braku
mojej strony na 1 stronie Google w ciagu 2 miesięcy to zwracają mnie całą kasę.
Tutaj masz link do tej usługi:

https://www.premium.shop.pl/pozycjonowanie-strony-www-lub-sklepu-strona-google-na-mcy-p-47.html

Jeśli chodzi o wykonanie firmowego Facebook to ja kupowałam ten pakiet:

https://www.premium.shop.pl/facebook-max-na-rok-p-3.html

Ogólnie wszystkie ich prace są bardzo fajne jak i kontakt z nimi. Fajnie się współpracuje i zero problemów.

Myślę też o sklepie internetowym gdyż widzę, że wypuścili nową serię sklepów 500+ i wyglądają super a cena też jest dobra.

Pozdrawiam
Iza

Nawet nie odfiltrowali bazy z adresów email agencyjnych...

masarka. Ktoś już dostał tego maila?

c

zy ci copywriterzy mają już ukończone 12 lat.

to są synonimizowane teksty, czasami wysyłają z nie niedomknięta klamra i masz tekst za darmo. Ja w filtrach ustawiłem tak ze email z duża ilością klamer przychodzi. Synonimizują ręcznie bo tekst ma być czytelny, więc takie teksty nie są złe na dodatek unikalne.

Nowa odsłona spamera Kudlaszyka :) kiedyś nazywało się to paskudztwo splus - teraz orange shop, premium shop, tanie sklepy i chyba ze setka innych ;) najlepsze są opinie, które sam sobie pisze ;)

Było też wcześniej coś takiego jak "Software Hauptstadt Sp. z o.o. Piotr Kudlaszyk" i "Piotr Kudlaszyk EIM MULTIMEDIA" ale młody w końcu skończył 18-stkę, dostał dowód to założył swoje orane shop a starego zwolnił z odpowiedzialności za spam :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności