Skocz do zawartości

Marketing efektywnościowy Zanox

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

My nigdy nie mieliśmy z nimi problemów, a istotne było to, że mieli dobre programy, po prostu pod nasze serwisy. Jako Awin jest tak samo. Komunikacja w porządku, sam system naprawdę funkcjonalny, nie kojarzę problemów. Jeszcze nie prześledziliśmy dokładnie jak wygląda nowy system, ale wydaje mi się, że pojawiły się nowe funkcje. Wizualnie całkiem spoko. Na ocenę jakości działania przyjdzie czas.

U mnie odpowiedzi na zgłoszenia są zazwyczaj w 24h. Też uważam, że powinni to poprawić, ale bardziej dla optymalizacji, bo nie jest to aż tak irytujące. Zresztą pewnie zależy od tego, z jakiej ilości programów kto korzysta. Z Awin mam ich kilka, ewentualnie dodaję się do nowych, kiedy pojawi się coś znanego z lepszymi prowizjami. 

Liczę na fajne wyniki z Travelplanet. Już kiedyś nieźle zarabiałem na tym programie. Zaakceptowali mi 3 serwisy, wszystkie z całkiem niezłym ruchem - zobaczymy na co dokładnie to się przełoży. Wydaje mi się, że poprzednim razem te prowizje były na podobnym podobnie, tylko nie było żadnej premii za wstępną rezerwację, tylko dopiero prowizja od wysokości sprzedaży.

@Rejtanka A możesz powiedzieć co Twój post wnosi do tematu skoro piszesz że nie korzystaliście? Wchodzę poczytać co ktoś nowego napisał i dzięki takim jak Ty tylko czas tracę.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 1 miesiąc temu...

Nie rozumiem po co się czepiasz? Faktycznie był taki temat i dopiero teraz go szukałem. Myślę, że więcej czasu straciłem na pisanie tego posta niż na przeczytanie jej... A co do samego PP - faktycznie, może jeszcze nie jest to okres sprzedażowy, ale już wpadają leady. Najciekawiej powinno być pomiędzy czerwcem, a sierpniem.

• 2 tygodnie później...

Chyba jednak mój post coś wnosił... To jak najbardziej okres sprzedażowy pod turystykę. Najwięcej będzie się działo na przełomie czerwca i lipca. Jeśli ktoś wypromuje sobie w odpowiednim momencie swoje serwisy to wyciągnie z tego niezłe wyniki. Nawet jako pośrednik pośrednika masz do 2,5 proc. od wartości transakcji. A zdaje się, że średnia wartość rezerwacji przekracza w tym momencie 7 tysięcy.

Chyba jednak mój post coś wnosił... To jak najbardziej okres sprzedażowy pod turystykę. Najwięcej będzie się działo na przełomie czerwca i lipca. Jeśli ktoś wypromuje sobie w odpowiednim momencie swoje serwisy to wyciągnie z tego niezłe wyniki. Nawet jako pośrednik pośrednika masz do 2,5 proc. od wartości transakcji. A zdaje się, że średnia wartość rezerwacji przekracza w tym momencie 7 tysięcy.

Jakie pp możesz tutaj polecić i jakich sieci?

Co do samego wątku zanox/awin. Do kiedy będzie można działać w zanoxie - planuja oni wyłączneie trackingu i samej strony?

Ja działam w zanox/ teraz Awin. Jestem zadowolona. Czasem chwilę muszę czekac na odpowiedź na moje wiadomości, ale generalnie działają sprawnie. Z tego co wiem na razie tracking zanox jeszcze będzie działał, ale kiedyś pewnie trzeba będzie się przepiąć.

Panel jest już totalnie inny - przynajmniej w stosunku do tego, co było przy logowaniu do zanoxa. Może tak wyglądał on w Awin? Tam nie miałem konta. Ale ogólnie sam system jest zdecydowanie bardziej funkcjonalny i przejrzysty. Tzn. niby opcje są prawie te same, ale graficznie jest lepiej, pod względem UX również.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności