Skocz do zawartości

SocialAdr ktoś próbował?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Nie wiedziałem w jakim dziale dodać ten temat i SWL najbardziej chyba mi do tego pasuje.

Mianowicie czy ktokolwiek z was używał systemu SocialAdr? Jeśli nie to krótko napiszę o co w nim chodzi.

Zakładamy konto i powiązujemy z nim nasze profile w socjalach. Następnie wchodzimy w Bookmarks-> Quick Share i odwiedzamy strony i dodajemy jako obserwowane do wcześniej powiązanych kont społecznościowych umieszczone przez innych użytkowników. Należy pamiętać, że dodajemy także swoją stronę którą chcemy aby była odwiedzana i "polubiona" przez innych, dodajemy frazy kluczowe i opis.

Poprzez odwiedzanie stron otrzymujemy punkty. Wymagane one są do tego aby ktoś mógł odwiedzić nasz wpis. Rejestracja jest darmowa itd jednak punkty można dokupić na tym system polega. Mi najbardziej kojarzy się on delikatnie z polskim swl-em jednak nie wiem do końca co o nim myśleć. Czy jakiekolwiek on efekty przynosi tego nie wiem , zaczynam testować.

Jeśli ktoś ma ochotę spróbować to link : https://socialadr.com/

Lub link z refem : https://socialadr.com/join/?a=1849091

@okazwłoka refa dałem tylko dlatego bo może ktoś chciałby się zainteresować tym czymś. Szczerze mówiąc nie wiedziałem co to za system stąd moje pytania. Ale już ok wiem że nic wartego poświęcenia czasu. Dlatego nie udzielam się już  w nim :) 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności