Skocz do zawartości

Sklep do oceny

gruhol

Rekomendowane odpowiedzi

Przekażę uwagi od siebie:
- sklep z tego typu produktami potrzebuje trochę bardziej poważny design, który będzie wzbudzał większe zaufanie (mamy wiele podróbek na rynku),
- jak dla mnie wygląd sklepu jest mdły,
- przycisk na liście produktów (hover box) powinien bardziej odróżniać się od przycisku "dodaj do koszyka",
- bardziej przemyślałbym opis + tytuł strony,

- logo wydaje się być zbyt małe -> jest delikatnie większe od przycisków menu,

- dodać unikalne alt'y dla ilustracji - np. banery strony główna,

- zdjęcia produktów wcale nie mają przypisanych altów,

https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Fwww.drogeriada.pl%2F&tab=mobile 

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Jakiś ładny top by się przydał i wtedy jak dla mnie design będzie OK, bo trochę pusto jest pod względem graficznym. Natomiast tak jak w poprzednim poście Presta wspomniał, kompletnie nie wzbudzacie zaufania, ale moim zdaniem przez treść. Przejrzałem na szybko konkurencję i wyglądacie blado przy stronach zawierających rozbudowane działy: O nas; Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas; Bezpieczeństwo zakupów czy też blogi. 

Dziękuje za uwagi. Już zabieram się od pracy. 

przycisk na liście produktów (hover box) powinien bardziej odróżniać się od przycisku "dodaj do koszyka",

Czy mógłbyś mi to bardziej łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności