Skocz do zawartości

Wycena frazy 12 000 000

Rekomendowane odpowiedzi

a sprawdzał ktoś ile razy wyszukuje te frazę człowiek w Google ? :D 480 razy w miesiącu (według google), wiecie że to oznacza, że na stronę w mc z tej frazy może 50 wejść będzie, a to oznacza, że 1000 zł to grubo przesadzony budżet :P

że 1000 zł to grubo przesadzony budżet :P

są artyści co i za 100 zł zagwarantują topy, 3 miesięcy gratis umowa na 36. Strzeliłem nawet nie sprawdzając bo to nie była oferta chyba 3 razy napsialem, jeśli ma 480/m wyszukiwań to realnie jest 300-400.  Najlepiej oceniać cenę frazy od ceny adwordsów.

Ja dostaję oferty na pozycjonowanie fraz chwilówkowych za 300 zł netto miesięcznie.Tylko że Ci co wysyłają nie zastanowią się nawet że siedzę w tym i zamiast kupić taką ofertę to te 300 zł wolę przeznaczyć na piwo które lubię.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Wiem, również, że specy od klimatyzacji też cenią się, i to całkiem, całkiem. Mam nawet znajomego hydraulika który na zamówienia poniżej 400 zł nie wyjeżdża, odmawia - mówi, że wymiana uszczelek to działka tych co nie potrafią zrobić nic bardziej ambitniejszego. 

Mam sąsiada co się zajmuje instalacją klimatyzacji, nie wiem na ile to prawda, ale mówi że instalacja klimatyzacji na 2-3 pokoje w mieszkaniu blokowym to koszt ok 3-4 tyś jeśli ma być zrobione z głową i profesjonalnie, nie licząc urządzenia.

Maksymalnie 2 dni montaż w 2 osoby.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Dokładnie tak jak mówisz MaxPan. Klient jak słyszy stawkę 100-150 zł netto/godzina pracy speca od SEO czy IT to się pyta jeszcze raz czy może zero się nie dodało przez przypadek :) Co nie przeszkadza płacić tyle samo albo więcej za bardziej "tradycyjne" usługi.

Z życia wzięta propozycja od producenta sprzętu AGD z PL za ogarnianie sprzedaży i marketingu w sieci (od SEO, AdWords, Allegro, szukanie odbiorców za granicą i wiele wiecej). 12 zł netto/godzina. Uzasadnienie bo chłopaki na produkcji (w tym np. wymagająca praca polegająca na pakowaniu sprzętu w pudełka) dostają 10 na start, a doświadczeni to już właśnie te 12 zeta :) Ale to jeszcze case z czasów sprzed wprowadzenia minimalnej :)

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Dnia 23.03.2017 o 17:45, Finan napisał:

Mam sąsiada co się zajmuje instalacją klimatyzacji, nie wiem na ile to prawda, ale mówi że instalacja klimatyzacji na 2-3 pokoje w mieszkaniu blokowym to koszt ok 3-4 tyś jeśli ma być zrobione z głową i profesjonalnie, nie licząc urządzenia.

Maksymalnie 2 dni montaż w 2 osoby.

jak dłuższa trasa, wkuwanie instalacji w ścianę to może tak być, jak instalacja przez ścianę to pewnie w okolicach 2 tys. Ale to pewnie cena z materiałem (miedź, łapy, przewody itd)

To jeszcze działają "od frazy" ?? Matko bosko ostrobramsko :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności