Skocz do zawartości

rozmieszczenie reklam na mojej stronie

covi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przejrzałem forum i sugerując się spostrzeżeniami zamieściłem reklamy na stronie. Wydaje mi się, że nie są one sprzeczne z regulaminem ale zawsze lepiej się spytać specjalistów ;)

chciałbym się spytać czy taki układ reklam jest zgodny z regulaminem googla.

Link

chodzi głównie o te reklamy z obrazkiem HEJ! po prawej stronie. za niedługo obrazków bedzie 10 i będą losowo wyświetlane, z czasem zmieniany zestaw, aby przykuć uwagę stałych bywalców.

z góry dziękuję za odpowiedź.

pozdrawiam

Jedni powiedzą: "Idealnie wpasowane reklamy"

ale z kolei w regulaminie jest zapis:

"Wydawcy nie mogą etykietować reklam innym tekstem niż “Linki sponsorowane” lub “Reklama”. Tyczy się to także każdego tekstu bezpośrednio nad lub pod reklamą, który mógłby wprowadzać w błąd, lub być uznany jako związany z Google."

który moze pod to podchodzic (to tylko moje zdanie, róznie mozna to interpretowac ;) ) wniosek => zapytaj google, zamailuj i spytaj czy jest ok.

Pozdr

Paweł

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

oj, zapomnialem o topiku

dostalem odpowiedz, no i oczywiscie reklamy sa zgodne z regulaminem

nie mniej jednak, nie moglbym umiescic tej reklamy pod napisem artykuly

i nie moglbym umiescic jej mdz tymi boxami z odnosnikami do artykulow,

reklama moze byc nad nimi, musi byc obrazek odseparowany boarderem lub wolnym miejscem.

obrazki nie moga dosadnie zachecac do klikania (np kliknij, pomoz utrzymac serwis )

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności