Skocz do zawartości

Wydawanie budżetu kampanii

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin wszystko zależy od tego co już teraz masz ustawione.

Druga sprawa to sama branża - od niej będzie zależało jakie masz możliwości.

Trzecia sprawa, czy po prostu chcesz go wydać, czy mimo wszystko ma on przynieść jakieś efekty.

Czy obsługujesz może jakiś podobny temat na innym koncie (2 konto), którego użytkownicy mogliby być zainteresowani usługami/produktami z konta, na którym musisz wudać środki?

Jeśli tak, to warto zapytać właściciela 2 konta, czy możesz użyć listy remarketingowej. Jeśli dostaniesz pozwolenie to możesz taką listę udostępnić 

https://www.pl.advertisercommunity.com/t5/Artykuly/Udostepnianie-list-remarketingowych-innym-kontom-AdWords/ba-p/26619#

Klasyczne działania. Znajdź branżę bardzo podobną i utwórz kampanię na frazy dotyczące tej podobnej branży.

Jeśli chodzi o branże to organizacja publiczna i temat związany z 1%.

Mam budżet, który muszę wydać, a jeśli chodzi o efekty to po prostu aby to miało jakikolwiek sens.

Mam wiele różnych grup reklam i całą masę słów kluczowych. Stawka taka, że google mi wyższej nie przyjmuje.

Obecnie wydatkuje około połowy budżetu, muszę nagle zacząć wydawać cały budżet, a najlepiej go jeszcze powiększyć.

Jakieś rady?

Na przykład która strategia ustalania stawek będzie pod tym kontem najlepsza? Obecnie mam CPC ustawiany samodzielnie i przyśpieszoną metodę wyświetlania. Czy warto ją zmienić na inną? Na przykład na stawki za wybrane miejsce?

Dawaj na inne kraje, podbij stawki w dostosowaniach, zainteresuj się RLSA, targetuj w inne brandy..

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności