Skocz do zawartości

[DAM] SEMURAI - praca w Niepołomicach/Krakowie (zdalnie?)

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

Tomasz Stopka SEMURAI

ul. Rotm. Witolda Pileckiego 20/33,

32-005 Niepołomice

NIP: 679-298-24-81

SEMURAI ogłasza pierwszą rekrutację ever!
Do biura w centrum Niepołomic (25 minut drogi od Krakowa) poszukuję specjalisty SEO.
Fajnie gdybyś był(a) zdecydowany(a) na konkretną specjalizację - np. Technicze SEO, Link Builder, Copywriter.

Chciałbym zaproponować Ci conajmniej 2 tysiące złotych na rękę.

Czego oczekuję?
- Wiesz co to SEM i czemu nie jest to tylko reklama w AdWords,
- Wiesz jak przygotować fajny tytuł i meta opis,
- Znasz HTML i CSS na tyle, żeby usunąć z kodu [background:#fff;color:#fff] lub żeby wiedzieć jak wygląda poprawna struktura dokumentu HTML5,
- Wiesz, że poprzez YOAST SEO nie pozycjonuje się Wordpress'ów,
- Że czasem aby zrobić duży krok na przód w projekcie trzeba chwilę posiedzieć w błocie wykonując mało ciekawą pracę analityczną lub nawet copywriterską,
- Znasz wytyczne Google dla Webmasterów i wiesz w których momentach mają one sens a kiedy nie.

Co daję w zamian?
- Na pewno PLNy. Jak LIBOR/WIBOR będzie korzystny, to nawet z perspektywą wzrostową :D
- Udział w konferencjach, szkoleniach. Może nie we wszystkich bo na niektóre nie warto albo mnie jeszcze nie stać. Ale coś z SEO-świata chętnie Ci pokażę :P
- Przeróżne projekty o BARDZO różnym stopniu skomplikowania. Serio. Od prostych tematów do.. no ja chciałbym się na takich uczyć
- Ciągły rozwój i motywację do działania. Przed wejściem do biura planuję postawić wieżyczkę strażniczą
- Dostęp do najfajniejszych programów i aplikacji w Polsce i na świecie. A jak będzie coś trzeba dodatkowego to się zorganizuje :D

Czego się możesz spodziewać?
- Wspomagaczy typu energy drink, kawa z ekspresu, yerba mate,
- Pracy po MAKSYMALNIE 8h dziennie (ale nikt nie mówi, że nie może być krócej),
- Prostego ale wygodnego biura (taki mam plan).

- Praca RACZEJ w biurze. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie abyśmy pogadali nt. pracy zdalnej ;-)

Generalnie ma być ciekawie, przyjemnie i masz czuć się w pracy jak w drugim domu. Chyba, że w ogóle chcesz, to wstawimy pojedyncze łóżko? ;-)

Nie wiesz czy się nadajesz? Myślisz, że Niepołomice są daleko? A może w ogóle nie wiesz czy chcesz zmieniać pracę? Nie pitol tylko ślij CV 27a1.png praca@semurai.pl
Napisz w mailu parę zdań o sobie. Nie zawsze CV w pełni oddaje charakter danej osoby

Nie masz CV? Wyślij link do LinkedIn. Po co piętnaście tysięcy razy tą samą informację przetwarzać?

Chętnie pogadam też z ludźmi którzy chcą się u mego boku wgryźć w temat SEO (tzw. staż). Myślę, że staż w SEMURAI będzie dobrym boostem w karierze SEOwca (Techniczne SEO/Link Building/Copywriter)

Dopisz koniecznie w CV:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności