Skocz do zawartości

Rozkręćmy Msn

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem znaczny wzrost wejść z msn na moja stronę, gdzieś od tygodnia jest na drugiem miejscu po Google w moich statystykach. Wydaje mi się że tendencja w górę będzie się utrzymywać.

Po za tym szybko następuje indeksacja stron, no i ogólne jestem wyżej w wynikach niż w Google :D

Głogów - Serwis Miasta

Wrocław - Serwis Miasta

Motivation

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

a ja zauważyłem, że zdecydowanie faworyzuje domeny niepolskie:) spójrzcie np. na wyniki dla haseł zarządzanie lub prezenty lub aparaty. poza tym dużo płycej indeksuje podstrony.

jak dla mnie to na razie kompletna porażka ten nowy msn i zupełnie przypadkowe wyniki.

a propos MSNa, to ciekawy eksperyment jest tutaj: https://www.sitepoint.com/article/indexing-...where-bots-stop . wychodzi z niego, że MSN potrafi zaindeksować ponad 1MB podstrony.

mała ilosc wejsc z msn moze sie niedługo zminić.

jesli wejdzie IE7 to tam domysna szukajka ma byc wlasnie MSN czhyba ze ktos sobie to zmieni w usatwieniach

dlatego tak googel wojuje teraz z nimi.

ja z msn jestem zadowlony na wiekszosc fraz 1 i jesli nie zmienia algorytmów niedługo moze ilosc wejsc sie zwiekszych

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 2 lata później...

Fajnie by było gdyby się zwiększyła gdyż tak z ciekawości sprawdzałam swoją stronę w MSN.

Fraza 1 w guglarce pozycja 46

Fraza 2 w guglarce pozycja 9

MSN

Fraza 1 w MSN pozycja 7

Fraza 2 w MSN pozycja 1

MSN zwraca chyba dużą uwagę na systematyczne aktualizację strony. Jeszcze parę tyg. temu sprawdzałam i strona na frazę 2 była chyba 5 a teraz wskoczyła na 1 pozycję. Z linkami szaleństw nie było ale aktualizacje dość systematyczne i dodawanie treści. Szkoda, że z MSN-a nie ma ruchu.

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

u mnie jakos cienko z msn ale wiem ze mozna

Na co tak naprawde patrzy ta szukajka bo nijak nie moge do tego dojsc na co ona patrzy przy ustalaniu rankingu, przydaloby sie troche w niej pomajstrowac

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...
...W msn na glowne slowo kluczowe jestem na 5-7 miejscu a w google 11-13...
Bardzo podoba mi się ta wyszukiwarka. Pod hasłem darłowo w GOOGLE jestem 5 lub 6 a w MSN nr 1...
ja tez duzo lepiej w msn niz w google nawet na frazach na ktore nie pozycjonowalem jestem wysoko...
W msn jestem na niektore frazy 1 a w google na te frazy w ogole mnie nie widac...

Dlatego właśnie z MSN korzysta tak mało ludzi....

• 2 tygodnie później...