Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie zapis strony

domena.com/katalog1/katalog2/katalog3/

to jedna i ta sama domena i jesli ktos dodaje

domena.com

to w katalogach winien byc ten sam skrypt (nazwy przykładowe) i nie powinno miec znaczenia jaki PR ma dany katalog.

zgadzam sie z linkme iz nie mozna rozbijac stron na poszczegolne katalogi to mija sie z celem gdyz dla mnie link w podkatalogu to ten sam link w obrebie danej domeny a uzytkownicy placa za w sumie ten sam link 2 razy jest to tez sztuczne nabijanie sobie punktów w sumie gdyz najpierw ktos dodaje domena.com zliczany jest jego SITE gdzie sa tez strony z katalogow (wiem ze linkme ma wlasny system zliczania ale kwestia czy on nie zlicza tez stron podwójnie jesli ktos tak dodaje strony - moze sie myle ale wiem iz chyba w linkuj lub linkor byl z tym problem kiedys i zdecydowali sie wtedy na dodawanie stron tylko z www aby nie było oszustw w systemie i sztucznego nabijania site i ilosci domen w sytemie.

jesli ktos chce miec osobno niech stworzy sobie subdomeny

a PR niech ... nie bede tego komentował

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szczerze to nie mam za bardzo czasu zeby w tym momencie siedziec i szukac zbanowanych domen z PRem..

ale sam fakt ze o tym nawet nie slyszales nie pozwala Ci negowac.. i nie pisze o filtrze ale o zbanowanej domenie z PRem.. bo przeciez PR , filtr i ban to rozne pojecia..

a przyklad ktory podawalem 2 posty wyzej mial pokazac ze jednak PR nie jest tak ważne jak Ci sie wydaje.. no i z PR7 latwo filtra nie złapiesz.. poczytaj sobie o TRUST..

moze znajdziesz jakies info o tym na tym forum..

natomiast jesli nikt sie nie spotkał ani nie slyszał o tym to jak znajde chwile czas uw przyszłym tyg to siądę i podam kilka przykladów..

jesli chodzi o onet to chodzilo mi o cos innego niz ze onet jest premiowany za to ze jest onetem.. przeciez cos na to ma wpływ :)

z tego co pisales na PM Twoje PR juz sie rowna z PR 6 wp.pl .. ? tak ?

czy PR6 = PR6.. ?

Przydziel moja strone ta PR6 to Elite wiecej nie bede dodawal jesli maja wyladawac z Slim - nie oplaca mi sie to! i strona nie jest podzielona na 1000 podstron tylko 20 PR5 i nic wiecej!

wiec zaraz przeniose

najlepiej by było gdybys pokazał oba urle.. chyba ze nie chcesz..

wtedy latwiej by bylo sie wypoweidziec innym uzytkownikom..

oczywiscie nie mowie ze nie mają wartosci.. bo oczywiscie mają !

juz w pierwszym poscie zaznaczylem ze mają PR, nie maja linkow wychodzacych.. ale czy to wystarczy ? zeby boksy z linkme stanowiły 98% contentu na Twojej stronie ?

pozdrawiam ;)

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

sttorm - niemal calkowicie sie z Toba zgadzam! pewnie sie zdziwisz:) bo widac ze nie zrozumiales tego co napisalem:)

ja nie dodalem do systemu katalogu qlweb ani zadnego innego:) tylko podstrone ktora znajduje sie w folderze /katalog/ i chcialem dodac 20 podstron ktore sa w postaci /katalog/antyki/ - tutaj linki

A w zaden sposob nie odnioslem sie do sposobu naliczania punktow tylko do podzialu na Elite/Slim.

"to w katalogach winien byc ten sam skrypt (nazwy przykładowe) i nie powinno miec znaczenia jaki PR ma dany katalog."

Tak doklanie w katalogach powinien byc ten sam skrypt:)

Jesli PR dla Ciebie nie ma znaczenia to OK ale wyjasnij mi dlaczego ludzie kupuja wpisy w katalogach placac Smsem skoro katalog z wysokim PR jest malo wartosciowy??? :)

Czekam na wlaczenie sie w dyskusje osob ktore maja spore doswiadczenie w seo zeby ta dyskusja miala sens:)

EDYCJA:

Linkme:

"z tego co pisales na PM Twoje PR juz sie rowna z PR 6 wp.pl .. ? tak ?

czy PR6 = PR6.. ?"

Tak moje PR ma 6 wp ma tez 6 interia tez 6 ale czy PR6 jest rowne PR6 - nigdy bo wszystko zalezy od BL jesli ktos ledwo sie zalapal na PR6 a komus minimalnie zabraklo na pr7 (nie znamy algorytmu naliczania PR) wiec tego nie zweryfikujemy ktora bardziej sprawiedliwie dostala PR6 a ktora mniej.

"szczerze to nie mam za bardzo czasu zeby w tym momencie siedziec i szukac zbanowanych domen z PRem.." Oszczedze Ci czasu i powiem ze nie szukaj bo nie znajdziesz:)

"juz w pierwszym poscie zaznaczylem ze mają PR, nie maja linkow wychodzacych.. ale czy to wystarczy ? zeby boksy z linkme stanowiły 98% contentu na Twojej stronie ?"

Wedlug mnie wystarczy - ostatnio w forum ogolnym byla dyskuska o generatorach zaplecza - poczytaj sobie i zastanow sie czy sie nadaje czy nie moja strona ;) czy wolalbys na stronie z takiego generatora:)

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

oczywiscie ze znamy algorytm naliczania PR :)

poczytaj sobie np tutaj https://kraeutler.net/vincent/essays/google...k%20in%20python

SAINT - myslelismy ale nie ma sensu..

mialo by to sens gdyby: uzytkownik wybieral czy na jego stronie beda linki czy boksy ALE NA CAŁE ZYCIE ;)

a wiesz ze niektorzy zmeiniaja raz tak raz tak..

prosty przykład.. dana strona emituje 100 linkow.. i jesli zmieni z box na link to mamy 100 raportow od 100 userow.. albo jesli nie raportow to system sam losuje nowe lokalizacje..

a to dla 1 strony.. a jesli takich serwisow ktore zmienily boks -> links jest 500 ?

czyli 500x100 .. masa niepotrzebnych losowań..

pierwotnie wlasnei tak mialo to wyglądać.. miejmy nadzieje ze roznica w punktach zacheci do wyswietlania boksow.. (wkrotce bedzie jeszcze wiecej punktow za boksy)

zreszta wszystko idzie w tym kierunku ze coraz wiecej osob zaeiszcza na wlasnych stronach boksy bo jest kilka plusow i tylko 1 minus..

https://linkme.pl/manual/zs-boks-vs-linki.php

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

sttorm - niemal calkowicie sie z Toba zgadzam! pewnie sie zdziwisz:) bo widac ze nie zrozumiales tego co napisalem:)

ja nie dodalem do systemu katalogu qlweb ani zadnego innego:) tylko podstrone ktora znajduje sie w folderze /katalog/ i chcialem dodac 20 podstron ktore sa w postaci /katalog/antyki/ - tutaj linki

zrozumaiłem cie dobrze ja uwazam iz strona w formacie

domena/katalog/antyki/

domena/katalog/antyki2/

to ta sama strona i nie powinna byc dodawana osobno ale jako

domena/

jest to niepotrzebne rozbijanie linków, gdyz placi sie 2 razy za linki w tej samej domenie gdy mozna miec gratisy - tak wiec dla mnie jest to rolowanie innych użytkowników.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

sttorm - bardzo chetnie bym tak zrobil ale strona jest oparta na html i sprobuje wgrac ten sam kod na wszystkie podstrony - nie wiem czy to zadziala (nie sprawdzalem). Nie jest moim zamiarem oszukanie userow linkme tylko zaproponowanie sprawiedliwego podzialu stron dla Elite/Slim.

EDYCJA: No i sprawdzilem - dodalem ten sam kod co dla "katalog" do /katalog/cms/ - i nic sie na tej stronie nie pojawilo - kod zostawiam moze potrzeba na to czasu. Jesli to tak nie zadziala to pozostaje mi dodawanie tego tylko jako "nowej strony". KONIEC EDYCJI

Linkme: "oczywiscie ze znamy algorytm naliczania PR" calkiem niedawno czytalem artykul o algorytmie PR i ten publicznie dostepny (opracowany dosc dawno na inne potrzeby) jest zmodyfikowany - a tego zmodyfikowanego to publicznie nikt nie podal.

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

EDYCJA: No i sprawdzilem - dodalem ten sam kod co dla "katalog" do /katalog/cms/ - i nic sie na tej stronie nie pojawilo - kod zostawiam moze potrzeba na to czasu. Jesli to tak nie zadziala to pozostaje mi dodawanie tego tylko jako "nowej strony". KONIEC EDYCJI

sprawdz czy dobre dales sciezki do plikow..

bo jesli jest gdxzie indziej to moze np. nie dopisac do txt..

musi widziec gdzie są pliki..

btw.

linki wyswietlaja sie na stronie w momencie zatweirdzenia.. nei wyswietlamy tak jak inne systemy monitu np "linkor.pl linkor.pl linkor.pl linkor.pl linkor.pl" dbamy o waszą prywatnośc, nigdy nie wyswietlalismy info ze na danej stronie jest linkme ani nie emitowalismy nigdy linkow linkme.pl na stronach partnerów !

pozdrawiam

za chwilke zatwierdze i przeniose Twoją stronę..

(zaraz bede msuail wyjsc.. jesli masz nadal problemy z instalacją to pisz u nas na forum)

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

SAINT - myslelismy ale nie ma sensu..

mialo by to sens gdyby: uzytkownik wybieral czy na jego stronie beda linki czy boksy ALE NA CAŁE ZYCIE :)

a wiesz ze niektorzy zmeiniaja raz tak raz tak.

Oczywiscie, ze ma to sens. To co chcieliscie mi wciskac na waszym forum bylo ponizej krytyki. Zrobcie osobne rzeczy z boksami i linkami i bedzie ok. Mnie osobiscie nie sa boksy potrzebne u was ... jak bede chcial miec jakies to wykupie je adsense.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

1 - przeciez rozmawiamy o theme related content dla linku.. a nie boksach adsense w js... czy adkontekst...

2 - kto wciskal ze nie ma sensu ? pisze przeciez ze ielismy to wprowadzic rok temu (na start) ale zrezygnowalismy...

swoją drogą nie rozumiem dlaczego ktos nie chce swojego linku w boksie.. przeciez efekt zdecydowanie lepszy.. coz..

napisalem wyzej ze nie ma sensu.. z tresci powinienes wysnioskowac ze napisalem ze nie ma sensu ze wzgledu na mase niepotrzebnych obliczen.. kasowania linkow ..

np. chcesz linki nie boksy..

dostajesz na XXX.pl link.. potem user jednak chce wyswietlac u siebie boksy.. zamienia na boksy a Ty chiciales linki , tak ?

wiec system kasuje twoj link i wyswietla na innej stronie, na innej po jakims czasie okazuje sie ze tez zamiana z links na box itp itd...

tym sposobem system moglby stac sie systeme wymiany linkow rotacyjnych.. a jesli mowimy nie o 1 linku lecz o 1000 ?

a Ty sam np bedziesz miec np 500 linkow.. i maja tak skakac ?

sadzisz ze to takie proste ? siadz , wyciagnij kartkę i zapisz podstawowe zapytania do bazy.. chociaz kilka , te ktore przyjda do gowy.. co musimy sprawdzic zeby wylosowac link.. na stronie.. pl/eng, max links dzienie, max links global, itp itp...

pozniej pomnoz to przez np 5000...

troszkę wyobraźni :)

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

W kwestii filtrowania domen z PR. Mam katalog z mnóstwem unikalnej treści - każda kategoria i podkategoria jest starannie opisana. I teraz najciekawsze - przy ostatnim Update (dwa tygodnie temu) dostałem PR3 (z PR 0) i filtr na domenę. Sami sprawdźcie: Katalog Stron Kobiecych nie ma go w pierwszej setce nawet po wpisaniu adresu w formie katalog.siglo.pl, nie mówiąc o innych frazach.

Za co dostałem filtra - nie mam pojęcia. Ale filtr + PR3 jednocześnie to dla mnie zbytek łaski.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Bijesz piane. Ja nie chce boksow i nie interesuje mnie jak mozecie to zrobic lub nie mozecie tego zrobic i twoje plomienne przemowienia tego nie zmienia. Mozesz sobie bronic swojego systemu, ale nie posadzaj mnie o brak wyobrazi. Konkluzja jest taka, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego wiec albo linki albo boksy.

chcialem wytlumaczyc..

nie chcesz wyjaśnien - nie czytaj..

dla Ciebie jednego nie bedziemy robic 300.000 obliczeń

ja Ci czlowieku chce pokazac dlaczego to jest ciezkie do zrobienia a ty wyjezdzasz z 'biciem piany'

..skoro ty mi piszez ze jakbys chical boksy to bys wykupil w adsense..

zreszta czym tu sie przejmowac.. bo gdybym nie wyjasnil to by bylo ze sie da ale mi sie nie chce.. wyjasnilem to 'bije piane'...

albo linki albo boksy

wiec i linki i boksy jest zle ?

sam nie bij piany tylko wytlumacz mi dlaczego nie chcesz boksow ?

merytorycznie prosze..

.. bo ta Twoja konkluzja jest do niczego..

pozdr.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Jestes jakis nie mady i nic ci nie przyjdzie z prowokowania mnie i werecz obrazliwego odnoszenia sie do mojej osoby jak rozniez nie zrobisz ze mnie glupa. Nie musze ci tlumaczyc dlaczego boksow nie chce poprostu nie pozostawiacie wyboru i tyle! Mnie sie to nie podoba i nie zamierzam dyskutowac z toba na takim poziomie. Powiem tylko ze sam opowiadasz glupoty twierdzac, ze dla mnie jednego nie bedziecie czegos zmieniac bo znam najmniej tuzin osob, ktore sa podobnego zdania. Boksy u was sa do niczego, gdyz sa wtykane przez wydawcow gdzie popadnie poza tym nie jestem zainteresowany taka forma promocji swoich stron skoro nie pozostawiacie wyboru i nie przewidzieliscie sami takich sytuacji podczas pisania systemu to oznacza, ze zwyczajnie popelniliscie blad i teraz wmuszacie na sile taka wymiane nie dajac wyboru. Nie wiem skad wniosek, ze ludzie nie chca tego o czym ja pisze? skad taka pewnosc skoro nie maja wyboru?

..ok, widocznie jesteś mądrzejszy i zrobisz jak zrobisz..

a o obrazaniu nie wspominaj .. chyba ze widzisz cos czegos ja nie widze.. bo z tego co ja widze to obraza ktos inny i nie ciebie tylko mnie ;>

w ogole nie wiem o co ci w koncu chodzi..

ale moze o to wlasnie chodzi.. zeby nikt nie wiedzial o co chodzi ;>

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności