Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak przypuszczalem wczesnie musiales zmienic mi PR "manualnie" bo jak przeniosles strone to spowrotem jest PR0 zamiast 6 ;) prosze o zmiane - i jesli mozesz to podaj statystyki ile masz PR6 po aktualizacji ktora dzisiaj ma sie odbyc (lub juz odbywa). Jestem ciekawy ile macie ich w systemie. (zobaczymy czy podzial Elite/Slim mialby sens)

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
..ok, widocznie jesteś mądrzejszy i zrobisz jak zrobisz..

Przeczytaj to co napisales...

a o obrazaniu nie wspominaj .. chyba ze widzisz cos czegos ja nie widze.. bo z tego co ja widze to obraza ktos inny i nie ciebie tylko mnie ;>

w ogole nie wiem o co ci w koncu chodzi..

ale moze o to wlasnie chodzi.. zeby nikt nie wiedzial o co chodzi ;>

Zupelnie nie jest dla mnie zrozumiale to co napisales, wiec 5 krotne edytowanie i dodawanie kolejnych glupot mija sie z celem.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

a podstrony sa dalej tak samo ZLE naliczane

jak narazie nic sie nie zmienilo

Używaj Cuilla i Hakii

HEJ elektryk !

przeciez my nie sprawdzamy tak jak systemy rotacyjne..

one sciagaja site z google i wierza na slowo ze system jest zainstalowany na kazdej podstronie.. my robimy to inaczej i nie patrzymy na site.. i rowniez sprawdzamy czy sa linki.. analiza tylu plikow zajmuje troche czasu..

a zeby przeleciec i sprawdzic tyle tysiecy domen to potrzebujemy troche czasu..

od aktualki minely 3 dni wiec prosze poczekaj jeszcze sekunde az sciagniemy strony..

przy 1000 serwisach sciaganie idzie szybko ale przy 6000 .. rozne sa czasy polaczen..

punktujemy jedynie do 20.000 podstron powyzej tej liczby nie zliczamy

byl faktycznie problem w cms joomla (ludzie poprostu wklejali w zle meijsce nasz kod i nie zapisywalo wszystkich podstron) ale u nas na forum mozesz znalezc rozwiazanie jak instalowac w joomla (chyba ze masz inny system)

jesli masz stary plik instalacyjny (sprzed 2 meisiecy) to sciagnij nowy

najlepiej abys podal mi na PM albo na maila ID stron to przygladne się..

napewno pomogę ;)

pozdrawiam

EDIT:

właśnie znalazłem Cie ..

Instalacja niepoprawna.

Plik tekstowy nie posiada odpowiednich praw do zapisu.

może dlatego ?

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Faktyvcznie szybko sie zaczeło aktywować. Kiedyś to i z 10 dni czekałem. a tera - w 1 dzien.

U mie dalej nastepuje problem ze zliczaniem podstron z 2 serwisow

Nic sie nie zmienilo, nawet po ponownym dodaniu stron i ich przeinstalowaniu.

mozna czekac w nieskonczonosc, problem jak byl tak jest, zero istotnych zmian

Cos zaczyna sie dziac z jedna strona tak jakby cos z nia ruszylo, interwencja admina?

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...

Przy instalacji, system wykrywa ilosc linkow wychodzących i odbiera przez to punkty. Po instalacji natomiast mozna śmiało dodać kolejne linki wychodzące, lub usunąć te wczesniej dodane i system na to nie zareaguje.

Jak często jest sprawdzana ilość własnych linkow wychodzących, na stronie z zainstalowanym systemem?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

nieważne jak często (chyba co tyle ile lata robocik skanujący) ale jak oszukujesz dostaniesz bana :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

Witam,

mam następujący problem - plik textowy cośtam-subpages.txt urósł do rozmiaru 6Mb. W google widzi mi 220000 tys. stron - prędzej czy poźniej pojawią się w tym pliku wszystkie i urośnie do rozmiaru 18mb jak sobie policzyłem. Już teraz zaczyna kulec transfer I/O - przy okazji wściekłego ataku robotów i google i yahoo na raz (20000 odsłon na godzinę - max 40/sek). Ja tu liczę każdą linijkę kodu php, a tu takie obciążenie - jest jakieś rozwiązanie? Cache apache odpada - bo do tej wersji którą mam nie ma takiego modułu. Ew. cache do pamięci via php? Do adminów linkme.pl - macie już może rozwiązanie tego problemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności