Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

to moze tu zapytam, bo jakos nie moge uzyskac odpowiedzi od admina na forum linkme.

Dlaczego jest zabronione pozycjonowanie na hasło: poker ?

Przy probie dodania nowego linku wysakuje info: "Niedozwolony anchor text"

bylbmy wdzieczny za odp.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo duża część osób ma na stronach z linkme np adsense. A adsense nie zezwala na taki content na stronie i nawet za linki potrafi upomnienia wysyłać.

Linkme robi to dla dobra userów

Mam pytanie o bezpieczenstwo (nie wpadniecie w filtr) linkowanego serwisu.

W systemie posiadam 2 serwisy ktore ustawilem aby przyjmowaly po 15 linkow w boksie.

Te dwa serwisy caly czas recznie linkuje. (slim)

Chcem teraz za zdobyte punkty dac linkowanie (dziennie po 3-5 linkow normalnych ,elite) mojego serwisu.

Czy takie podejscie jest bezpieczne ?

https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1546

To jest po prostu śmieszne...

Już ponad 10x razy prosiłem administratora o zatwierdzenie mojej strony - administrator nie reaguje na moje prośmy, nie odpowiada na maile, a ja już czekam ponad miesiąc!

Mówisz o tym Systemy wymiany linków w polsce?

niedopisałem posta bo mi klawisze poszły ;-)

Chodzi mi o ten artykuł ale w całości, systemy są zle opsane i najlepiej wychodzi linkorn ;-) a najgorzej linkme.

Moją uwage zwrócił komentarz że w linkme można zobaczyc liste wszystkich stron jakie są w systemie, jesli tak jest to żle , gdzie jest ta lista?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Mówisz o tym Systemy wymiany linków w polsce?

Tego to nie można nawet nazwac artykulem. Nie wiem jaki jest cel takich "notatek". Kazda osoba posiadaja tytul naukowy (doktorat) powinna sama od siebie wymagac troche wiecej niz te 2409 znakow bez spacji.

Używaj Cuilla i Hakii

pfff tak to jest jak o systemach pisze autor jednego z nich. Takie oceny nigdy nie będą neutralne.

W linkorn też przez długi czas była dziura, pozwalająca sprawdzić wszystkie witryny w systemie, została załatana po mojej informacji na forum. Gdzieś jeszcze mam ich listę...

W linkorn też przez długi czas była dziura, pozwalająca sprawdzić wszystkie witryny w systemie, została załatana po mojej informacji na forum. Gdzieś jeszcze mam ich listę.
czyli juz nie ma tej listy ?

Tego to nie można nawet nazwac artykulem. Nie wiem jaki jest cel takich "notatek".

w tej broszurce jest porownanie wszystkich systemów z ich plusami i minusami.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Gdzieś na pewno mam musiał bym przeszukać dyski. Upubliczniać nie będę. Paweł potwierdził na forum, że błąd występował ( w instalatorze ), poprawił w 1-2 dni jak dobrze pamiętam.

w kazdym systemie są błedy, ważne aby osoby za nie odpowiedzialne szybko reagowały, a nie tylko biły piane,

co do artykuły bede musial kupic magazyn INternet aby poczytac i wetdy bedzie mozna sie wypowiadac, a lista linkme jest na anty-linkme.info, i szkoda ze jest publiczna, mam nadzieje ze moich stron tam nie ma gdyz jest lista jak ostatnio patrzylem jakis 2500 domen a ma ich byc duzo wiecej wg slow adminów linkme tak wiec mam nadzieje ze sie nie załapałem na czarna listę.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

co do artykuły bede musial kupic magazyn INternet
no własnie chodzi mi o artykuł a nie o błedy, nie warto tego kupować, ja przeglądam te pisemka w empiku.
lista linkme jest na anty-linkme.info, i szkoda ze jest publiczna, mam nadzieje ze moich stron tam nie ma gdyz jest lista jak ostatnio patrzylem jakis 2500 domen a ma ich byc duzo wiecej wg slow adminów linkme tak wiec mam nadzieje ze sie nie załapałem na czarna listę.

o co biega, no widze liste ale to znaczy ze adminami anty linkme sa admini linkme ? skad ta lista wyciekła i dlaczego? Próbowałem kiedyś analzować ten spór pomiedzy systemami ale nie doszedłem do tego czy tylko linkorn oszukuje czy linkme tez?

czyli tez przeglądne :D

z tego co wiem po lekturze PIO, ktos stworzyl skrypt na podstawie którego mozna wychwycic domeny linkowane w linkme - fakt ktos sobie musi to sprawdzic ale dzieki temu powstala lista domen linkowanych dzieki linkme i mam nadzieje ze nikt nie bedzie chcial z niej skorzystac, a spor to juz tego pewnei ci co go wywołali nie wiedzą o co chodzi tak naprawdę.

Każdy system bierze coś dla siebie, jeden wiecej drugi mniej, oszukuje ten system który mówi ze bierze 1 % a w rzeczywistosci bierze 15%, ale tego nikt nie jest w stanie stwierdzic - to wiedzą tylko właściciele systemów.

Dla mnie wazne jest czy dany system jest skuteczny.

Ostatnio wycofałem 2 strony z linkme i pozycje spadły (o 2-4 oczka) tylko na 1 duza fraze - ale spadly tez innym ktorzy wiem ze linkują w linkme - ktos dostał FSB z tego co widze i wszedl przed nas, tak wiec wycofanie nie było bolesne, choc się tego obawiałem. Fakt jest ten iż wiele stron jest w wielu systemach i jak sie okazuje wycofanie stron nie musi byc bardzo bolesne i nie do końca musimy tracic miejsca punktowane - choć każdy obawia sie własnie tego, jeśli sie wycofa.

Bezpieczeństwo - żaden system nie jest bezpieczny, a stworzenie tego skryptu jasno to pokazuje, szkoda tylko ze go ktos zrobił :aniolek:

najważniejsze ze na chwile obezna kazdy system jest skuteczny na swoj sposób i trzeba tylko wiedziec jak z niego korzystać :P

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności