Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co wiem po lekturze PIO, ktos stworzyl skrypt na podstawie którego mozna wychwycic domeny linkowane w linkme
hmm no ale do tego to chyba jakieś hasła potrzeba.
Każdy system bierze coś dla siebie, jeden wiecej drugi mniej, oszukuje ten system który mówi ze bierze 1 % a w rzeczywistosci bierze 15%, ale tego nikt nie jest w stanie stwierdzic - to wiedzą tylko właściciele systemów.

Uważam że jakiekolwiek zatajanie tego nie ma sensu przeciez nikt nie ma nic przeciwko ze system który pozycjonuje jego stronki - zarabia na siebie.

Dla mnie wazne jest czy dany system jest skuteczny.

Ostatnio wycofałem 2 strony z linkme i pozycje spadły (o 2-4 oczka) tylko na 1 duza fraze - ale spadly tez innym ktorzy wiem ze linkują w linkme - ktos dostał FSB z tego co widze i wszedl przed nas, tak wiec wycofanie nie było bolesne, choc się tego obawiałem.

Mi system też pasi, dla mnie numer 1

Jedynie weryfikacja czy strona obcojezyczna jest obcojezyczną zawodzi, bo moje w linkme są zagraniczne a ja dostaje na pseudoangielskich

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Sttorm daruj sobie, przeciez kazdy wie kto zrobil anty-linkme , żenada

co do adresow url - aniol oczywiscie mogl wrzucic tam co chcial, no i co to za filozofia ?

przeciez sam podawales na anty-linkme nazwe wlasnego pliku wiec nie sciemniaj ze nie wiesz jak to mozliwe ze ktos tam cos tam..

Bezpieczeństwo - żaden system nie jest bezpieczny

oczywiscie ze nie masz racji ! NIEBEZPIECZNY jest tylko LINKORN .. chcecie wiedzieć dlaczego ? zamykamy juz linkorn czy jeszcze nie ?

skonczcie juz do cholery bo to co wyprawiacie z kobisiem juz dawno przestalo byc zabawne

co do artykulu MI - jego autor to [ nierzetelny partner ] i kretacz, nie ma co sie ustosunkowywać.. dziwi mnie tylko ze ci z MI są tak naiwni , że zgodzili sie opublikowac taki shit

netelektryk - tak, okresowe wieksze czyszczenie jest wskazane, kilka banów dla przykładu tez juz polecialo

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

z tego co wiem po lekturze PIO, ktos stworzyl skrypt na podstawie którego mozna wychwycic domeny linkowane w linkme

eh.. też mi filozofia, z każdego systemu można mieć liste domen się w nim linkujących, wystarczy sie zarejestrowac i sciagnac pliki. A jesli linki nie są zapisywane do plików to wystarczy delikatnie przerobic skrypt instalacyjny tak by zapisywał je do pliku txt i co teraz ?

Ostatnio wycofałem 2 strony z linkme i pozycje spadły (o 2-4 oczka) tylko na 1 duza fraze

To zależy ile ma się linkow w tym LinkMe oraz poza nim. Jesli w LinkMe miales ich malo to Google tego prawie nie zauważy, jednak jesli czyjes pozycjonowanie opiera sie glownie na linkach z LinkMe i usunie on je, to nie chciałbym byc w jego skorze.

Ja korzystam z LinkMe od bardzo dawna i musze powiedziec, ze jest to najlepszy system wymiany linkow z jakim mialem do czynienia (a korzystalem prawie ze wszystkich, zarowno z linkami stalymi jak i rotacyjnymi). Korzytsalem rowniez z Linkorna, i musze powiedziec, ze nie ma porownania, nie zauwazylem zadnych zmian w pozycji, za to w LinkMe dla sredniopopularnych slow wystarczy kilka dni, zeby byc wysoko.

Najbardziej zenujaca jest ta wojna, w sumie jednostronna, wlascicieli Linkorna z LinkMe. Zamiast sie w nia bawic, tworzyc kolejne "dowody" przeciwko LinkMe wzieliby się za prace nad swoim systemem.

ciekawe co tym razem p. Aniol wymysli...

nie wiem co zrobil, a widze ze zabral sie za cos innego i korzystam tez z tego https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...mp;#entry297633

jego narzedzia i mam nadzieje ze tzw wojna sie skonczyła

ja nie opieram sie na 1 systemie, w chwili obecnej 4, a linków miałem z tego co pamietam po ok 300 w linkme, ale moge sie myslic,

nie neguje - system jest skuteczny, a mialem swoje powody zdjecia linków (choc nadal mam zamiar korzystac z PP, jesli konto nie zostanie zablokowane ;) ) i tylko zaznaczylem iz spodziewalem sie jakiegos potężnego spadku w pozycjach, co jednak nie nastapiło :rolleyes:

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Niech wreszcie zajma sie prawidłowym naliczaniem podstron :> Pewnie nie tylko ja czekam do nasuetpnej aktualizacji, zeby strony byly widoczne z www i zmykam do e-weblink.com

Linkme straci wieelu userów, przez własne lenistwo i zaniedbania...

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

eweblink ma dużo większą moc. Przeniosłem już wszystko do tego systemu. Używając linkme wzrost pozycji był nie wielki a linki umieszczane na słabych podstronach, w mojej ocenie. Dodając te same witryny do eweblink każda fraza na stronach, które były słabo promowane, ale miały swój wiek jest już na pierwszej stronie. Linkme w najlepszym wypadku 20 pozycja. Frazy różne moc do nich przykładana też. W eweblink 1000 pkt starcza na pierwsze pozycje na łatwe frazy.

eweblink ma dużo większą moc. ..... Używając linkme wzrost pozycji był nie wielki

Nie rozumiem dlaczego ktokolwiek porównuje ze sobą systemy rotacyjne i stałe.

Chcecie się bawić w porównania to zróbcie test porównujący e-weblink do Coop`a.... oczywiście na angielskie frazy...

a linki umieszczane na słabych podstronach, w mojej ocenie.

i tak samo jest w e-weblink tylko, że ma on przewagę w ilości wyświetleń...

By nie było za różowo... Linkme naprawcie te zliczenie podstron bo żenua jest oraz reagujcie na info o braku linków, które niby są .....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Jesli ustawiles te 13 linkow na slim to nie spodziewaj sie ze bedzie lepiej, dobrze ze w ogole kilka przybylo... Jesli chodzi o elite to dziala calkiem OK przynajmniej u mnie.

Z tym komunikatem o 6mies. to tez nie wiem ocb, ktos np. kupuje serwis odlacza linkme i czekaj 6mies. Nie rozumiem kogo to ma bronic i przed czym?

Z aktywacja ostatnio jest lepiej, ale bywal okres gdzie na slim czekalo sie 2-3tyg.

przeciez codzienie odpowiadamy na forum, zatwierdzamy linki i strony

jesli Twoj link nie jest zatweirdzony to musi byc przyczyna..

jesli strona nie jest zatweirdzona przez dluzszy czas to tez dostajesz odpowiedni status

co do bitew słownych.. przez ostatni miesiąc napisałem chyba 4 posty na pio z czego 2 w obronie po chamskim ataku .. wiec nie przesadzajmy..

ciagle pracujemy nad systemem i nikt nie moze zarzucic ze siedzimy pol roku nic nie robiac.. w przyszlym tygodniu planujemy powazne zmiany w algorytmie losowania.. wiec prosze nie pisz ze śpimy.. to nie jakis skrypt do edycji newsow i wyobraz sobie ze dla jednego wylosowanego linku jest kilkanascie zapytań do bazy.. pomnoz to przez kilkadziesiąt tysięcy dziennie.. to wlasnie roznica..

o przebiegach prac bedziemy informować na forum linkme

pozdrawiam :D

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

tak 5il3nt, masz racje.. na poczatku SLIM wymiatało, elite na poczatku tez ;)

ale im wiecej domen tym wiecej obliczen .. dlatego pracujemy nad rozzwiazaniem ktore zaspokoi wszystkich potrzeby na dluzszy czas..

Jak juz kiedys pisałem przy 2000 domen system sprawuje sie niezle ale rozwiazania ktore dobrze sie sprawuja przy 2000 domenach nie sa juz idealne przy 7000... a te ktore dobrze sie sprawują przy 7000 domen nie są dobre gdy w systemie jest 50.000... tak wiec zawsze trzeba sie rozwijac :D

kazda nowa opcja to ogromna ilosc dodatkowych zapytan do bazy, gdybysmy zrezygnowali z jednej opcji - np. ilosc linkow dziennie (zostawiajac tylko max ilosc linkow) to system bez problemu generowalby i kilkaset linkow dziennie dla kazdego.. wiec na tym prostym przykladzie pokazalem jak to dziala..

generalnie im system mniej zaawansowany tym mniej problemow, im wiecej opcji tym wiecej pracy

jak pisałem - wkrotce wszystko bedzie ok :D juz nie jedna aktualizacja za nami i zawsze sie poprawiało, a najblizsza aktualizacja powinna dac kazdemu to czego chce :D

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności