Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1268&p=4 jakoś nie potwierdza, że domeny są aktywowane...

Na innym koncie domena była aktywowana nic się nie zmieniło.. Konto musiałem oddac bo nie sposób skasować tyle linków z jednej domeny. Więc skasowałem swoje domeny, założyłem drugie konto i chce je dodać, a tu "Taki adres został już wcześniej dodany i usunięty przez innego użytkownika. Taki adres możesz dodać ponownie po 6 miesiacach od daty usunięcia.". Wysłałem e-mail cisza. Za tydzien na forum piszę i dalej cisza...

Więc nie wiem jak to jest :D

(L)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

domeny zatwierdzamy..

Pan wyderko wie ze jest problem z komunikacja serwerow.. po zatwierdxzeniu jego strona nie wyswietla linkow.. staralismy sie to wyjasnic..

w tym temacie sa strony z ktorych wiekszosc jest zatwierdzona.. jesli ktos pprosi o zatwierdzenie zbanowanej domeny czy domeny z brakiem indeksacji to czekamy.. co kilka dni sprawdzamy czy te domeny nie maja juz indeksacji i zatwierdzamy.. do wczoraj 1:00 wszystkie domeny jakie byly w slim zostaly zatwierdzone (wszystkie ktore zdecydowalismy sie dopuscic), elite - te nad ktorymi sie nie zastanawialismy wczoraj zostaly zatwierdzone

w linkme jest selekcja reczna ktora dziala na korzysc wszystkich i niekiedy moze dojsc do sytuacji ze link bedie przez 2 dni niezatwierdzony.. nikt nie jest doskonały, ale staramy sie zatwierdzac kilka razy dziennie

co d oblokady na 6 miesiecy - zostala wprowadzona aby uzytkownicy nie zakladali kont i nie dodawali tych samych domen w celu wyludzenia punktow z PP

co z tego ze TyKOB22 jestes uczciwy jesli są i nieuczciwi..

wkrotce i to rozwiazanie nieco zmodyfikujemy..

EDIT:

lecę, udanego weekendu

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

ostatnia aktualizacja z przyznawaniem linków chyba nie za bardzo sie udala

linki sa przyznawane troche w slimaczym tempie (slim) mimo ze ma sie ustawione przyznawanie na 50 linkow dziennie to i tak tego czlowiek nie uwidzi, u mnie max na 50 ustawionych to cos okolo 10 linkow dziennie a i tak czesto tego nie uswiadczylem

Używaj Cuilla i Hakii

ostatnia aktualizacja z przyznawaniem linków chyba nie za bardzo sie udala

linki sa przyznawane troche w slimaczym tempie (slim) mimo ze ma sie ustawione przyznawanie na 50 linkow dziennie to i tak tego czlowiek nie uwidzi, u mnie max na 50 ustawionych to cos okolo 10 linkow dziennie a i tak czesto tego nie uswiadczylem

Gdzieś tam na forum pisali, że to była dopiero pierwsza faza, więc pozostaje nam czekać :)

To kiedy nastapi ta druga i miejmy nadzieje ostateczna faza ?

I pytanie nr2 :

Dodalem linka gdy strona nie byla jeszcze zaindeksowana,teraz juz od dobrych kilku dni jest zaindeksowana ale link nadal nie zostal zatwierdzony.Jak czesto sprawdzacie takie przypadki ?

Jest napisane ze kilka dni tylko ze te kilka dni juz minelo :)

Dodalem linka gdy strona nie byla jeszcze zaindeksowana,teraz juz od dobrych kilku dni jest zaindeksowana ale link nadal nie zostal zatwierdzony.Jak czesto sprawdzacie takie przypadki ?

Jest napisane ze kilka dni tylko ze te kilka dni juz minelo :)

Zazwyczaj trwa to bardzo dlugo, tak samo jak przy zatwierdzaniu wczesniej niezaindeksowanych linkow, ja sie nie doczekalem i usunalem 2-3 linki :) ale ostatnio troche drgnelo i jest w miare szybko :)

W linkme jestem od roku, obecnie mam wrażenie że admini osiadli na laurach, dawniej na dodanie strony czekałem maksymalnie 24h (linki byly zawsze wieczorem sprawdzane) teraz z tym jest troche gorzej. Dużym minusem jest bardzo słaby kontakt z adminem, czesto trzeba czekać 2-3 dni na odpowiedz co jest irytujące. Liczę na to że linkme w najbliższym czasie będzie bardziej przyjazne, pomyślcie nad nowymi osobami do pomocy. Pomimo tych wad uważam że nadal jesteście bezkonkurencyjni :)

Pozdrawiam

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

• 2 tygodnie później...
To może Pana z LinkMe też zainteresować.

https://mkane.antygen.pl/seo/systemy-gdzie-moje-linki/

Już 13,33% jest przerażające, ale 20,83% to już koszmar.

Nie uwazam, aby 13% bylo przerazajace. Mysle ze gdyby udalo sie doprowadzić do ok.<=10% byloby niezle czego adminom jednego z lepszych PL systemow zycze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności