Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

czesc Brad

nei wprowadzamy listy userow poniewaz nie chcemy udostepniac zadnych danych osobowych..

jesli masz jakiekolwiek wątpliwości to moglbym Ci ją przedstawić.. naprawde nie ma obaw..

dlaczego mielibysmy oszukiwac jesli ktos pracuje na dobro systemu i swoje.. taka wpadka mogla by byc naprawde dotkliwa dla nas.. wiec masz moje słowo (i staty jesli bedziesz siębardzo upierał)

napisalem ze darmowy poniewaz czesto mialem zapytania od poczatkujacych webasterow czy trzeba cos placic..

..no co do jedynych to chyba nie przesadziłem :)

EDDY - dzieki za informacje ale tego typu wiadomosci nalezy pisac na naszym forum - szybsza reakcja.. wystarczy zaznaczyc rowniez w "zgłoszeniach nadużyć".. strona oczywiscie zostanie skasowana jesli narusza regulamin

co do "Po trzecie, te paski do ustawiania priorytetów oraz ilości dodawania linków na dobę nie działają u mnie pod Operą 9.1" - system byl sprawdzany pod roznymi wersjami FF, OPERA, IE wszedzia dzialal prawidlowo.. i jestes pierwsza osoba na ponad 2000 która ma problemy z interfejsem.. sprawdz proszęjeszcze raz.. moze to wina Twojej przeglądarki ?

co do czasu oczekiwania - tlumaczylem to juz chyba 30 razy na forum linkme... chdzi o to zeby ktos nie zwolal na jakims forum userow zeby sie zapisali na jeden dzien bo ktos chce punkty dostac.. a potem taki user zamyka konto.. nie brakuje nieuczciwych ludzi.. ale sa tez uczciwi.. ktorzy po miesiacu dostanąto co sie im nalezy ;)

pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pierwsze pytania na temat LinkMe :P

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dane osobowe to chyba imie, nazwisko itp. ;) wierze na slowo, obedzie sie bez tej listy, aczkolwiek nadal uwazam, ze by sie przydala.

Co do jedynego systemu z boxami to niestety musze Cie rozczarowac, istnieje WebMachine.pl, ktory od poczatku tez je obsluguje. Zapewne te 2 systemy nie sa jedynymi w skali swiatowej.

linkme tez zastanawiam sie nad wejsciem w twoj system i sprawdzenia czy rzeczywiscie jest taki jak mowisz i mam tez cicha nadzieje za taki jest.

pytanie do linkme

na swoim forum podajesz ze

UWAGA

PUNKTY SĄ PONOWNIE NALICZANE CO MIESIĄC WĘC JEŚLI TWÓJ SERWIS ZYSKA NA WARTOŚCI TO LICZBA PUNKTÓW ODPOWIEDNIO WZROŚNIE ! Tyczy się to również PR, link out , links in i całej reszcie...

czyli jesli dostane na poczatku powiedzmy 200 pkt to przez miesiac sie nic nie zmieni mimo np ze site zwiekszy mi sie kilkakrotnie i u mnie wiecej bedzie linków.

od ilu linków na stronie to juz farma

czy majac 20 - 50 -100 - 400 te informacje dla wielu sa wazne i dlatego sie pytam

Nie rozumiem troche przydziału punktów i ceny za linki moje ale to pokaze czas gdy sie beda wyswietlały i bda to mogł powiedziec za kilka dni gdy strona trafi do Twojego systemu

odnosnie PP sie nie pytam gdyz dla mnie jest dziwne iz punkty za poleconych moge dostac po miesiacu ale to decyzja indywidualna. Wiele osób wolała by je mieć od razu i od razu przeznaczyc na linki dodatkowe.

Ale mogłbym w panelu udostepnic info z nickiem osób wchodzących z polecenie nie sa to bowiem dane osobowe, a wielu by nie mialo juz argumentu przeciwko tobie.

Ale jesli informacje podane w Twoim systemie sie sprawdzą bedzie wszystko OK.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

BRAD

danymi osobowymi moze byc tez nick ktory jednoznacznie kogos identyfikuje.. wiec propozycja ( https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?pid=1532 ) wprowadzenia dat bedzie chyba najlepszym rozwiązaniem..

Chcemy da Was dobrze, kierowalismy sie Waszymi propozycjami.. jesli zbierze się grupa userów 50%+1 to zamiescimydane..

to naprawde dla mnei nie stanowi zadnego problemu, ale juz pojawiają się głosy ze nie kazdy chce być lustrowany.. wiec na cos trzeba się zdecydować

STTORM

czyli jesli dostane na poczatku powiedzmy 200 pkt to przez miesiac sie nic nie zmieni mimo np ze site zwiekszy mi sie kilkakrotnie i u mnie wiecej bedzie linków.

tak jak pisalem, jesli strona bedzie bardziej rozbudowana / mocniejsza dostaniesz więcej.. sites tez bierzemy pod uwagęale własny porównywany z googlowskim..

od ilu linków na stronie to juz farma

czy majac 20 - 50 -100 - 400 te informacje dla wielu sa wazne i dlatego sie pytam

kwestia umowna.. a jesli serwis jest bardzo duzy to czym jest 400 linków.. chyba ze chodzi Ci o linki na main.. bo nie sprecyzowałeś..

nie jest to ważne.. system sam oblicza i odejmuje punkty za linki wycodzące (obce) a dodaje za przychodzące.. (BL)

co do PP.. pewnie ze wiele osob by chciało.. az za wiele..

pisalem na ten temat juz ze 100 razy - https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?pid=1532

jesli podejdziesz obiektywnie do systemu to gwarantuje ze Ci sie spodoba, jesli nie to wiesz..

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

poprostu na swoim forum masz info że farma to np 400 linków, a brakuje info odnosnie w jaki sposob system odejmuje pkt

odnosnie

jesli podejdziesz obiektywnie do systemu to gwarantuje ze Ci sie spodoba, jesli nie to wiesz..

wiem dałes tu na forum to wyraznie odchdzuc ale oduczam sie brzudko mowis wiec nei beda konczyc ;)

odnosnie

jesli strona bedzie bardziej rozbudowana / mocniejsza dostaniesz więcej.. sites tez bierzemy pod uwagęale własny porównywany z googlowskim..

czyli w sumie system jest dla osób ktore juz mają spore zaplecze (dobrze wypromowane strony - zaindeksowane itp sprawy ktore bierzecie pod uwagę - niestety brakuje mi co, ale to nie jest problem gdyż liczy się koncowy efekt), a nie dla tych które zaczynaja dopiero promowac swoje strony i szukają linków aby razem z powiekszaniem ilosci linków moc otrzymywac wieksza ilość punktów i tym samym wiekszą ilością linków.

Ale to takie moje osobiste zdanie, które tak naprawde bedzie wyrobione po przetestowaniu systemu (dobrym na wybraną fraze) choć wiem iż wiele osób juz to zrobiło jesli ilośc domen w systemie jest prawdą (ale napewno tak).

Za tydzien lub dwa po optymistycznej ocenie jesli wszystko bedzie OK twoj system bedzie rownież promowany. Bo czym wiecej uzytkownaików i domen tym system lepszy. :D

BANERY REKLAMOWE

musze przyznac ze jak na moje wymagania system spełnił swoje oczekiwania.

wrzucona jedna stronka jako linkująca site nie duzo tylko 80, PR 0

w zamian ponad 28 linków na innych stronach i wynik:

na dane hasło szybka indeksacja i widocznosc w wynikach na testowana fraze (fakt nie jest to fraza oblegana ale czesc innych systemów nawet tego nie potrafiła w dłuższym czasie zrobic )

dodam iż strona wrzucona na fraze 06.09.2006 a wiec 3 dni i jest efekt.

w związku z powyzszym system przynajmniej moje oczekiwania na poczatku spelnił

Teraz nie pozostaje mi nic innego jak wrzucić kolejne moje stronki do systemu i patrzec co sie bedzie działo.

/odnosnie kwestii że za 80 podstron dostaje sie tylko powiedzmy 30 linków na razie nie podnoszę bo zadawala mnie początkowy efekt, a czekam na jeszcze lepsze/

Tak jak powiedziałem w jednym z postów wczesniejszych linkme.pl przetestowałem i bedzie jednym z trzech moich systemów wymiany linków.

BANERY REKLAMOWE

Jeżeli jescze raz zaspamujesz mi konto pocztowe na 19 domyślnych aliasów to pogadamy inaczej.

Nie mam najmniejszego zamiaru wspierać się Twoim systemikiem, może się zgłosze jak bedziesz miał 1/4 mojego zaplecza.

edytowane - °K°

Tematy zostały połączone.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

14-09-2006

SPAM EMAIL: Od dnia wczorajszego dostalismy wiele skarg na pewnego usera.. User o ref=2382 (i kilku innych refach) zostal zablokowany. Nieuczciwe zachecanie do rejestracji nie bedzie tolerowane. Nie tolerujemy SPAMU email ! Popieramy uczciwa konkurencje !

Podejmujemy wszystkie czynnosci aby wyeliminowac tego typu dzialania i ukarac sprawce.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

powiedzmy, że informacje przyjete

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Od jakiegos czasu tak sobie sprawdzam system. Fakt, pewna skutecznosc posiada, ale:

- ostatnio dluuugo trzeba czekac na zatwierdzenie linku - obecnie czekam juz tydzien na zatwierdzenie 1 linku (z tego co obserwuje na forum systemu, to o zatwierdzenie trzeba chyba prosic na tym forum :piwo: ),

- dla jednej strony ustawilem najwyzszy priorytet (10) oraz 5 linkow dziennie, po pojawieniu sie ponad 60 linkow otrzymuje teraz ok. 1 link na ok. 2 dni. Trudno bedzie w ten sposob osiagnac jakies efekty :).

ostatnio dluuugo trzeba czekac na zatwierdzenie linku - obecnie czekam juz tydzien na zatwierdzenie 1 linku (z tego co obserwuje na forum systemu, to o zatwierdzenie trzeba chyba prosic na tym forum :) )

No nie żartuj, nie wiesz jak to jest? Ludzie myślą, że jak napiszą na forum to będzie szybciej :)

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

czesc

obecnie rzeba czekac do 24h na zatwierdzenie linku.. chyba ze jest neizgodny z regulaminem.. np. niezaindeksowany w google...

co do linkow.. musimy zmienic sposob ich wysylania..

ktos tam mowil o sprawdzaniu kazdej podstrony.. a wiec jeszcze raz chce powiedziec ze to nie takie proste.. mamy prawie 10mln podstron i neisamowicie ciezko jest to sprawdzic.. dlatego poniedzialek i tworek bedziemy intensywnie nad tym pracowac..

co do malego przyrostu linkow.. zaraz postaram sie to rozwiazac, zassam nowe podstrony, po obnizeniu ceny linkow dostajecie ich wiecej.. a wiec wiecej miejsca musimy na nie wygospodarowac

nad optymalnym wysylaniem linkow i sprawdzaniem podstron.. efekty zobaczycie w srode

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

czesc

na linkme pisalem ze zostanie to poprawione, jednak nei dalismy rady tak szybko ..

zgodnie z info na LinkMe zmiany wprowadzimy w przyszlym tygodniu

zmiany glownei dotycza optymalizacji wysylania linkow, sprawdzania itp...

wkrotce wiecej info na naszym forum

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności