Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem jakiś lewy czy z tym systemem jest coś nie tak?

Mam w zapasie jeszcze 2,5k punktów, adres ma ustawione dodawanie 15 linków dziennie, maksymalna ilość linków jest ustawiona na 1000.

No i tak się składa, że oid tygodnia liczba linków stanęła na 45 i nic w górę. Też tak macie?

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z uwagi na okres wakacyjny linki i strony (głównie strony) w ciągu najbliższego tygodnia mogą być zatwierdzane z pewnym poślizgiem czasowym. Po 15.08.2007 wszystko będzie odbywało się płynnie.

Cały czas trwają prace nad wprowadzeniem kilku udogodnień. Rozpoczęliśmy również drugi etap optymalizacji, która przyspieszy proces losowania linków. Planowane zakończenie prac przewidujemy na 20.08.2007.

a dzisiaj który jest? :rolleyes:

Na forum linkme pojawiło się info od admina:

co do losowania linkow - jeszcze tydzien i dolozymy kolejny serwer.. juz ok 90% gotowe, za 2 dni rozpoczniemy testy, zmiany , które wprowadzimy znacząco poprawią losowanie linków

rOOt

fasttony.es - reklama na facebook.com

Aplikacje facebook - tworzenie aplikacji na facebook.com

Ale o so chodzy?

Jak system jest nieskuteczny to wywalcie go se stron. System jest najlepszym polskim systemem linkow stalych. A to, ze nie losuje tyle linkow ile powinien jest to wada...uzasadniona {ilosc domen} wiec jest ok... admin powinien czesciej odpowiadac na pytanie i bylo by ok, a ze zwleka z odpowiedziami to pupa...

15 powinien napisac dopkladne oswiadczenie i bylo by spoko, a ze milczal to wiadomo...konkurencja dziala... linki24 maja juz 17 000 domen :rolleyes::D:D:D:D:D:D:D

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Mam w zapasie jeszcze 2,5k punktów, adres ma ustawione dodawanie 15 linków dziennie, maksymalna ilość linków jest ustawiona na 1000.

No i tak się składa, że oid tygodnia liczba linków stanęła na 45 i nic w górę. Też tak macie?

Tak już jest od kwietnia.

System przydziela zdecydowanie za mało linków.

Polecam e-weblink, tam wszystko działa i linki są tańsze.

System jest najlepszym polskim systemem linkow stalych.

Nie jest, bo zamiast przydzielać 50 linków na dzień, przydziela 2-3.

Jak można porównywać linki stałe i rotacyjne :)
Stałe czy rotacyjne - i te i te mają taką samą moc.
W tym niedociągnięciu sprawdza sie przysłowie "Głupi ma zawsze szczęście"

Mniej lamerów krzywdzę sobie zrobi, mniej płaczu będzie na forum ze domena filtr dostała

Może i tak, ale ja mam jedną trzyletnią domenę.

A i nowym zazwyczaj dawałem 20-30 (3-4 frazy frazy), a nie 2-3.

A i już nie prawda bo 17236 maja LOL

Pewnie robią $domains = $domains+17000. LOL.

A i już nie prawda bo 17236 maja LOL

Pewnie robią $domains = $domains+17000. LOL.

Wystarczy by liczyli subdomeny=domena, wtedy ladniutki skrypcik do auto tworzenia subdomen + content + system.

W jedną noc robisz 5k subdomen i wyniki przy liczniku mogą szokować.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

to, ze nie losuje tyle linkow ile powinien jest to wada...uzasadniona {ilosc domen} wiec jest ok...

Chyba sobie zartujesz....

Nie losuje , znie zlicza podstron , nie zlicza punktow a jak juz je zliczy to nie przydziela.

Nic nie jest ok i w tym problem

admin powinien czesciej odpowiadac na pytanie i bylo by ok, a ze zwleka z odpowiedziami to pupa...

Zgadzam sie

Ja mam od tygodnia link nie zatwierdzony, bo niby "brak indeksacji", a tymczasem: https://www.google.pl/search?q=site:kultury...=N&filter=0

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności