Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zgodnie z informacją na LinkMe (po zalogowaniu):

Prace optymalizacyjne dobiegają końca. Dziś wprowadziliśmy część zmian, które powinny znacząco przyspieszyć proces losowania.

Do końca tygodnia postaramy się zakończyć ostatni etap prac i przystąpić do testowania.

Jutro po południu powinniście już widzieć konkretne efekty - ilość wylosowanych linków.

Kilkugodzinne analizy wykazały wzrost losowań o ok 140% na chwilę obecną.

Przed nami jeszcze kilka dni pracy.

Zastanawiamy się nad wprowadzeniem kilku istotnych zmian. Gdy się na nie zdecydujemy to poinformujemy wszystkich mailowo w swoim czasie.

Wiecej info znajdziecie wkrotce na forum linkme.

Rozpusta ma rację,

lepiej w takim wypadku skasować i dodać na nowo (instalując nowe pliki) gdy jest juz zainstalowana.

Prosze nie obwiniaj nas za to bo na forum i manualu ORAZ W MIEJSCU GDZIE DODAJESZ STRONĘ jest napisane jak BYK , że aby dodać stronę lub link wymagamy indeksacji w google!

Czas oczekiwania przy dodaniu niezaindeksowanej strony czy linku może wynieść tydzień. Nie ma sensu sprawdzać codziennie czy dana strona jest zaindeksowana czy nie .. tym bardziej ze takich oczekujących mamy duzo - dlatego tez sprawdzamy je okresowo.

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co wy macie z tymi losowaniami:)

W aktualnościach co drugi post to przyrost losowań ...

A jak testowałem wasz system to wcale nie byłem z niego zadowolony.

Jakiś kiepski przelicznik macie do zamiany linków publikowanych na linki promujące, tak jak gdyby część linków gdzieś ginęła ... <_<

nihil fit sine causa

Sorry, ale to nie moja wina, bo jak dodawałem link to strona była zaindeksowana, później chyba na dwa dni wypadła z indexu i teraz już dłuższy czas jest w google.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Sorry, ale to nie moja wina, bo jak dodawałem link to strona była zaindeksowana, później chyba na dwa dni wypadła z indexu i teraz już dłuższy czas jest w google.

mialem identyczny przypadek

niestety czekam na zatwierdzenie usuniecia potem moze doczekam sie az admin zatwierdzi strone potem zatwierdzi podstrony...

eh..czytajac wczesniejsze wypowiedzi nie wydaje mi sie ze byly takie opoznienia jak sa teraz

mam nadzieje ze od wrzesnia wszystko sie zmieni na lepsze..

u mnie widac juz pierwsze efekty optymalizacji

ponad 400 pkt wykorzystanych w ciagu 1 dnia na linki takze rezultat duzo lepszy niz poprzednio

dopiero teraz dziala to tak jak powinno choc przesunelo sie to trocje w czasie

Używaj Cuilla i Hakii

hmm.. gdy slabo losowało to wiele osob plakalo i najezdzalo, teraz gdy przyspieszyło o ok 200% to tylko jedna osoba zauwazyła ? :> tak bywa..

co do czasowego przesuniecia zapowiadanego końca prac - wiecie doskonale ze nie da sie przewidziec idealnie ale sądze ze ten niecały tydzień czekania wyszedł nam wszystkim na dobre

wkrotce wprowadzimy kilka nowych rzeczy, prawdopodobnie juz w przyszłym tygodniu poinformujemy o nowościach

wysokich pozycji !

pozdrawiam

LinkMe.pl

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

jezeli slabo losowalo linki to bylem jednym z pierwszych ktorzy z tego powodu jeczeli

jezeli losuje dobrze to bede to pochwalac

sprawny system jest nam wszystkim na reke

Używaj Cuilla i Hakii

nie zauwazylem update PR.. wiec chyba nie ma sensu aktualizowac ;)

podaj prosze ID strony z linkme albo swoj nick.. ale rob to prosze na oficjalnym forum systemu bo ciezko jest nam odpowiadac na pytania z 10 roznych miejsc

btw. wkrotce podniesiemy punktację, zbliza sie rowniez porcja dodatków w panelu uzytkownika..:)

no i wielkie dzieki za to , że doceniacie ;)

nadal bedziemy sie starać

pozdrawiam

LinkMe.pl

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• 2 tygodnie później...

Dziś powinna być nowa opcja dostępna. Z tego co wyczytałem na forum linkme, chodzi o przelewanie punktów. Czyli odsprzedaż punktów będzie łatwiejsza? Żeby tylko gdzieś "po drodze" nie znikały nam te punkty później.

BTW, na ile wycaniacie 1000 pkt w tym systemie?

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności