Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do 48 h nie przydzielono mi wiecej pkt ...to raz...a dwa dlaczego nie usuneliscie katalogow od razu gdy nastapil podzial na elite i slim?rozumiem teraz ze nie mozna z tym nic zrobic...ale na poczatku mozna bylo tylko trzeba bylo sie chyba tym zainteresowac,ale moze sie myle...a w wiadomosci prywatnej przeprosilem Cie i grzecznie napisalem zeby przegladnac moja witryne....wiec to chyba nic takiego..i to nie sa tylko moje pretensje ze jest sporo smietnikow w elite...

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Do 48 h nie przydzielono mi wiecej pkt ...to raz...a dwa dlaczego nie usuneliscie katalogow od razu gdy nastapil podzial na elite i slim

ad 2. - bo chcieli byc fair dla tych, ktorzy:

a/ dodali katalogi i mieli juz punkty za te katalogi i je wykorzystali,

b/ dodali inne strony ale mieli juz linki na tych katalogach.

ad. 1. - to jest darmowy system. G. i s-ka robia swietna robote za zero zlotych zero groszy. nie narzekaj lub zmien system na platny. na przyklad ADWORDS.

polish suicide flew 48 successful missions

G. i s-ka robia swietna robote za zero zlotych zero groszy

Oj watpie zyski z tego maja napewno

Slynne 5%

Używaj Cuilla i Hakii

• 3 tygodnie później...

UWAGA wszyscy użytkownicy LINKME.PL!

Zacznijcie sprawdzać losowanie anchorów. Ja sprawdziłem kilka linków i mimo, że miałem poustawiane 2-4 anchory, na strony leciał tylko ten PIERWSZY. Nie muszę chyba mówić co to znaczy! Po prostu super :/

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Dostalem zapewnienie, ze zostanie naprawione wiec sprawa do zamkniecia :P

PS. Nie chcialem robic anty-reklamy, jak mi sie sugeruje. Fakt, troche sie zaczalem obawiac, ale dalej uwazalem i uwazam ze linkme to najlepszy system w Polsce!

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności