Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli czekasz tak długo to może twoje strony nei nadają się do przyjęcia ...

ja z reguly czekam 2-3 dni własnie. wiec moze cierpliwosci ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jest w trakcie idzie baaardzo powoli - obawiam się tego, że pkt mi sie wyczerpią zanim update sie skonczy :D i bede in minus i zacznie mi odejmowac. ale rozumiem, ze dedyk to nie rakieta i musi to keidys skonczyc :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Częstą przyczyną dlugiego oczekiwania na zatweirdzenie TO DODAWANIE STRONY DO LINKME BEZ INDEKSACJI W GOOGLE - wtedy czas moze wydluzyc sie do tygodnia.. Dlatego w kilku miejscach przypominamy o tym obowiązku, lepiej poczekać aż strona będzie w google i dopiero dodać. Pozostałe strony i linki zatwierdzamy w do ok 12 h. Niekiedy widzimy bledy na stronie partnera czy strona jest offline w momencie strawdzania, lub zastanawiamy sie czy możemy przyjąć stronę do ELITE. Jesl istrona jest naprawde OK a nie jakies klony gg to zatwierdzamy naprawdę szybko.

Co do przeliczania punktow i PR..

Jak pisalismy na łamach linkme rozpoczelismy aktualizacje PR.. roces oblcizania PR w LinkMe trwa juz od 2 dni i potrwa prawdopodobnie do czwartku, wtedy tez nastąpi przeliczanie punktów i ponowna wycena wszystkich stron oraz linków partnerskich..

szerzej na ten temat napisaliśmy na LinkMe po zalogowaniu..

Wkrótce aktualizacja PR.

Jak zauważyliście miała miejsce aktualizacja PR. Jednym spadł wskaźnik, innym wzrósł. Na przestrzeni najbliższego tygodnia PageRank zostanie na nowo przeliczony dla wszystkich stron w systemie.

Wielokrotnie opisywaliśmy z czym się wiąże zmiana PR.

Dostaniecie mniej lub więcej punktów za strony w systemie ale również pamiętajcie o tym, że Wasze dotychczasowe linki mogą znajdować się na stronach gdzie obecnie jest wyższy PR więc przykładowo cena istniejącego linku może wzrosnąć z np. 8 punktów do 30. Oczywiście w przypadku gdy strona, na której miałeś wylosowany link straciła część PR to i cena Twojego linku spadnie a różnica punktowa zostanie zwrócona.

Zmiany, którę opisujemy szczególnie zauważą osoby z dużą ilością punktów. Przykładowo gdy masz 1.000 punktów zmiana cen o np. 20% na plus czy minus da +-200 punktów. Ale gdy masz np 20.000 to +-20% wyniesie już 4000 punktów itd.

Jeśli nie chcesz stracic punktów a więc i linków zadbaj o utworzenie bezpiecznego zapasu punktów np. dodając kolejne strony.

Więcej informacji NA FORUM - https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1322

Wysokich pozycji !

Pozdrawiamy

LinkMe.pl

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• 3 tygodnie później...

Wracam sobie z popijawy, siadam do kompa, sprawdzam maile i tu taki rarytasik ...

Witaj,

Informuję ze do 24h strony zostaną zbanowane poniewaz notorycznie jest z nimi problem w linkme.

--

Pozdrawiamy

LinkMe.pl

Nie wiem czy to joke czy co, ale jakoś mało śmieszne... czy linkme bawi sie w kobisa? czy czas zabrac zabawki? ... w systemie jestem ok roku i nigdy wcześniej nie słyszałem o takim działaniu... czy admini tez mieli dziś popijawe?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności