Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cos w rodzaju, jesli jeszcze usuniesz kod, zbanuje konto... nie opamietam szczególów troche czasu mineło:)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zbanuje konto

I co jeszcze? może przejma dom i samochód? i pkt z pp, za to, ze przez rok promowalem ich system pojda w las, tak? Zalosne...

Zalosne tez jest, ze ich inteligencja nie pozwala na to by wpisac adres strony do przegladarki ... ktos wlamal mi sie na jeden serwer i delete pliki ...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

naturalnie, że napisałem wcześniej maila niż post na forum

Dostałem odpowiedź -

Najwyraźniej zaszła pomyłka, taki mail jest wysyłany z automatu gdy

user ma pewien % stron wyłączony n-ty raz i jest na minusie co najmiej

30% (wczesniejszego stanu) punktów.

Miałem 60 000 wolnych punktów więc nie pkt, strony były dodane z tydzień temu i ani razu nie musiałem je dodawać 9aktywować) po raz drugi. Po prostu w jednym czasie kilkanascie stron poszło się ... wietrzyć w lesie i pewnie automat tak to zakwalifikował...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• 1 miesiąc temu...

czyzby linkme padlo?

Domen w systemie: 1390

forum: "error: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Too many connections."

I w dodatku nie moge sie zalogowac na swoje konto jak u Was sprawa wyglada?, na razie jest tylko to pocieszajace, ze linki wyswietlaja sie na stronkach.

ja tez :)

Podstron w systemie: 24559922

Domen w systemie: 1390

pewnie wywalilo baze, wiec czekajmy na naprawę, ale czemu pojawily sie takie wyniki w statach systemu ??

ale poczekajmy na admina systemu, mam nadzieje ze to chwilowe zawirowania, ktore zreszta zdarzaja sie niestety wszedzie i wszystko bedzie OK za kilka minut

ps. juz dziala i staty tez tak jak poprzednio wiec powinno byc juz OK ;)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Witajcie

Należą wam sie pewne wyjaśnienia.

Jak wiecie pracujemy nad nowymi funkcjami które zostaną juz niedługo zaprezentowane.

Dziś w nocy nasz programista miał wykonać pewne modyfikacje w kodzie, jednak jak to wiele osób wie... często czas jaki zakładamy wydłuża sie kilkukrotnie.

Byliśmy zmuszeni dziś rano odciąć wszelkie możliwe formy konkatu usera z baza danych, dlatego niebyło możliwe zalogowanie sie do systemu oraz wejście na forum.

Jednocześnie chciałem przeprosić za zaistniała sytuacje oraz stres :).

Nie zanotowaliśmy jakichkolwiek utrat danych.

No cóż... troszkę adrenalnki nie zaszkodzi :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności