Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez bez zaproszenia nie można się zapisać więc 'ref or not to ref'.

Nie jest to do końca prawda, sprawdzając u źródła można się przekonać, że:

"Nie posiadasz zaproszenia? Nic prostszego – zaproszenie możesz otrzymać od osoby, która jest już użytkownikiem YoYoPartner.pl Jeżeli nie możesz znaleźć nikogo takiego skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego uzasadniając swoje zgłoszenie – będziemy rozpatrywać je na bieżąco."

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wprowadzanie ludzi w błąd i spamowanie. I jak widać dalej to ciągniecie beszszelnie wciskając nawet tu na forum swojego refa z przekierowaniem.

To może wszyscy tak róbmy?

O wiele lepsze zaproszenie znajdziecie tutaj.

A może admin LinkMe chciałby dostać zaproszenia na swoją skrzynke od wszystkich uzytowików systemu?

.

Witam

Więc chyba wiecie więcej ode mnie.. Strasznie sie uczepiliscie tego zaproszenia. Zatem jeszcze raz powtarzam - BEZ REFA (zaproszenia) SIE NIE DOSTANIESZ. Ponadto tekst "mozna sie do niego zapisac tylko otrzymujac zaproszenie od obecnego webmastera YoYoPartner" jest tekstem Marcina z YoYo więc najlepiej będzie jego zapytać czy miał racje pisząc ten tekst czy może sam nie wie jak jego program działa.. no comment..

RADZIEM domyslalem sie ze ktos moze zlapac za text

eżeli nie możesz znaleźć nikogo takiego skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego uzasadniając swoje zgłoszenie – będziemy rozpatrywać je na bieżąco

więc wyjaśniam:

Jesli napiszesz do wlasciciela yoyo to i zezwoli na rejestracje ( to zapiszesz się z refem yoyo czyli nikt nie dostanie prowizji ale zaproszenie bedzie).. ciezko dyskutowac bo i tak widzę ze niektorzy wiedzą lepiej :)

Jesli chcecie znów łapać za słowo to możecie mi napisać, ze nie trzeba refa jesli jest sie wlascicielem, albo nie trzeba refa jesli sie ma po znajomosci itp itp..

Nie jest to zadne spamowanie tylko mailing reklamowy. Nie chcesz go to wystarczy powiedzieć. Zresztą w LinkMe jest tyle mailingow ze hoho.. Wiem co to spam i sam nie lubię gdy ktos natrętnie atakuje mailami. Dlatego mailing nie jest nadużywany. A co do promocji YoYo nie muszę Ci się tłumaczyć. Współpracujemy z ekipą z pozycjonowanie.pl i tyle musi Ci wystarczyć.

Nie sądziłem ze 4 maile na 24 miesiące az tak Cię urażą.

Zresztą yavaho doskonale wiemy ze nie chodzi o zaden mailing tylko o to o co zawsze Ci chodziło czyli.. niewiadomo o co.. cóż.. jakoś przeżyję .. :)

Więcej na ten temat nie będę zabierał głosu.

Pozdrawiam

LinkMe.pl

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Nie sądziłem ze 4 maile na 24 miesiące az tak Cię urażą.

Zresztą yavaho doskonale wiemy ze nie chodzi o zaden mailing tylko o to o co zawsze Ci chodziło czyli.. niewiadomo o co.. cóż.. jakoś przeżyję .. :rolleyes:

Zapisując sie do systemu podałem mojego maila tylko w konkretnym celu. Aby admin miał możliwość informowania mnie o sprawach związanych z dzialaniem systemu. A nie po to abym dostawał różny spam nie ziązany zupełnie z tematem SWL. Chcesz sobie wysyłać takie zaproszenia, to najpierw postaraj się zdobyć maile użytkowników, ktorych bedzie interesował taki temat - ale to już nie jest takie łatwe?

O takiej informacji jak post wyżej o konserwacji systemu to z przyjemnością chcial bym się dowiedzieć właśnie z maila jeszcze przed rozpoczęciem tych prac, a nie z forum gdzie w większosci przypadków jak się to czyta to taka informacja już jest nieaktualna. Ale na razie takiego maila jeszcze nie otrzymałem :)

.

LinkMe.pl, zrozum, że w swojej pracy musimy być czepliwi, konkretni, skrupulatni i dosłowni. :rolleyes:

Pozdrawiam.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Jak napisałem poprzedni temat uwazam za zamkniety i tak dałem obszerne wyjaśnienia.

Kwestia konserwacji - moglismy w ogole nie informować ponieważ:

Konserwacja nie wplywa na dzialanie systemu.

Była to informacja dla informacji , aby nikt pozniej nie pisał że nei informowaliśmy.

Pozdrawaim

LinkMe.pl

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

A tak sobie liczyłem dzisiaj... mam serwis, który ma 600 podstron i na każdej podstronie emituję boksy - jest ich maks. czyli 15...

Licząc emituję 9k linków, a dostaję w przeliczeniu średniej za link jakieś 200 linków... gdzie się podziewa ta reszta? Dla porówniania w LiveLink.pl mam za tą samą stronę 6800pkt co starcza na bagatela 3400 linków... fakt, że są katalogi etc. ale 17 razy więcej tego dostaję...

https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1572

Na oficjalnym forum LinkMe jest stosowne wyjasnienie.

ODPOWIADAMY :

=============

Oblicz ile faktycznie oferujesz systemowi i ile w rzeczywstości dostajesz.

Nie wyświetlasz 50.000 linków lecz ok 100 linków na 50.000 lokalizacjach. Pamiętaj ze wyświetlasz te 100 linków na jednej stronie a dostajesz w zamian linki w wielu domenach. Gdy wybierzesz opcję "gwarantowane + losowe" otrzymasz wtedy np:

600 linków w 500 domenach + ok 500 * od 50 do 1000 podstron (przeciętnie, bo niekiedy dostajesz przy wyborze GRATISÓW tylko w jednej domenie kilka tysięcy linków). https://www.linkme.pl/manual/zl-funkcje.php#1

Reasumując - oferujesz:

1 domene na jednym adresie IP

10.000 podstron (oczywiscie możesz miec umieszczony kod na np 500 podstronach)

Otrzymujesz z systemu np. linki w :

500 domenach na ok 400 adresach IP

500 lokalizacji gwarantowanych + 60.000 gratisowych

To właśnie różnica między nami a innymi systemami. U nas często wystarczy aby Twój link został wylosowany w 1 domenie a całą reszte linków w tej samej domenie dostajesz za free ! Możesz tym sposobem zapłaćić np 2 punkty a otrzymać 1000 linków ! W innych systemach płacisz ZA KAŻDY LINK Z OSOBNA co przy takim samym przeliczniku kosztowało by Cię 1000*2 punkty. Różnica jest wyraźna.

Gdybyśmy chcieli punktówać wg Twoich obliczeń - czyli:

======================================================

dodajesz 5 katalogów x 100.000 podstron każdy x 5 linków na każdej podstronie x 4000 takich użytkowników jak Ty = 10.000.000.000 linków na 2.000.000.000 ( 2 MILIARDACH PODSTRON )

Prosze zapoznac sie z systemem przed rozpoczeciem uzywania go.

https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1572

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Subdomeny można zgłaszać do systemu jako oddzielne strony.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności