Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem, czy gdzieś to już było poruszane, jak tak, to rzućcie proszę link do tematu.

Jakie macie sposoby na to, żeby z linkme linkować jedną stronę na kilkanaście/kilkadziesiąt anchorów bez pojawianie się linków na tych samych stronach/podstronach ?

Włączanie na przemian przyrostu jednego linku, wyłączanie drugiego itd. pomaga, ale chyba są jakieś lepsze sposoby?

• 2 tygodnie później...

Właśnie pisałem z tym linkowaniem wielu fraz na forum linkme kiedyś, żeby dodali więcej anchorów to powiedzieli że można dodać kilka razy tę samą stronkę. Tylko po co mi po 3 linki na tej samej domenie? Przecież to marnotrawstwo.

Ew. można dodać stronkę do elite i slim :) mamy wtedy 8 uq anchorów.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

• 3 tygodnie później...
to ja już nie rozumiem wszystko działa a jak wchodze na linkme to mam error 404 .. denerwujące skoro u innych dziaóła, a wszystko inne mi działa, poza linkme, łacze ponad 8mb wiec chyba stronki powinny smigac normalnie RrRrRrRrRrRrrR

Spróbuj wejść przez jakieś proxy, nie należące do Twojego ISP.

może twój provider ma ich adres w bogon

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności