Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To co z tym linme, ? czemu mam bład 404, czy administarcja nie moze czegoś z tym zrobić ?, da się to jakoś obejść, mam to od zmiany mojego prowidera, wieć co linme jest tylko dla wybrańców, czy poprostu administracja nie potrafi sobie z tym poradzić ?

A może napisz w tej kwestii do providera, albo po prostu korzystaj z proxy? Co linkme ma do Twoich problemów z netem?

to nie ejst problem z netem

bo w skali stron i ich ilosci w sieci nie dział mi jesnda ;] hmm jakiś linkme.pl, wiec prowider nie ma z tym nic wspólnego, moj prowider to jeden z najwiesyzhc dostawców internetu w wielkiej brytani, nie wydaje mi się ze to jego wina, a problem jest nie tylko u mnie, poczytaj wątek wyżej

Ja mam pytanie do administratorów. Jak wygląda sprawa z oszukiwaniem systemu. Dokładnie chodzi o nabijanie sobie liczby podstron oraz czyszczenie pliku z linkami (efekt pkt za free, system widzi strone ok, a linków nie ma :P). Nie wiem jak sprawa wygląda teraz, ale kilka mc temu było to powszechnie stosowane i niezauważane przez administracje, boty, userów, a pkt były za free.

Zrobiono coś w kierunku poprawy sytuacji?

(L)

Ja mam pytanie do administratorów. Jak wygląda sprawa z oszukiwaniem systemu. Dokładnie chodzi o nabijanie sobie liczby podstron oraz czyszczenie pliku z linkami (efekt pkt za free, system widzi strone ok, a linków nie ma ;)). Nie wiem jak sprawa wygląda teraz, ale kilka mc temu było to powszechnie stosowane i niezauważane przez administracje, boty, userów, a pkt były za free.

Zrobiono coś w kierunku poprawy sytuacji?

Ja rowniez. Czy kod w instalatorze zostal poprawiony? Bo to co teraz tam sie dzieje, to ludzkie pojecie przechodzi.

Feci Quod Potui Faciant Meliora Potentes...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności