Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety ale to nie wina serwera..

To tak jakbyś wyciągnął kabel z gniazdka elektrycznego.. i tak samo w przypadku innych 3000 serwerów..

https://service-update.theplanet.com/Erwin-msg6-2-08.wav - jeśli ktoś ma czas i ochotę..

https://service-update.theplanet.com/

(btw LinkMe to 4 serwery z czego 3 na tym samym poziomie TP, dlatego przygotowany jest już plan dywersyfikacji)

Pozdrawiam i proszę o cierpliwość

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer linkme.pl zbyt długo nie odpowiada.

U mnie od rana cały czas ten komunikat a w końcu zdecydowałem się na ten system i chciałem założyć konto:/ Teraz znów mam dylemat.

No ciężko nie pomarudzić że "sprawdź instalacje" pół godziny działa później następne pół nic nie można dodać... Raczej to nie wina ostatnich wydarzeń bo przed awarią też tak było. Albo Panowie tyle dodają że dla mnie już brakuje procesora :)

Właśnie bez żadnego ostrzeżenia lub kontaktu przeniesiono mi strone z elite do slim. Brawo.

Jakbys czytal forum to bys wiedzial, ze to normalne !!! po prostu jesli strona np. byla w elite i admin z jakiegos powodu musial ja drugi raz zatwierdzac, a nie nadawala sie ona do elite to laduje w slimie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności