Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pytanie do administratora. Dlaczego 90% linków znajduje się na niezaindeksowanych stronach?

Wydaje mi sie, że grubo przesadzasz. Jeżeli z jakiś względów Twój link jest na niezaindeksowanej podstronie, to możesz być pewien, iż dziesiątki/setki gratisowych linków w obrębie tej domeny znajdą sie w indeksie Google.

Dodatkowo, jeżeli zauważyłeś jakąś wyindeksowaną domenę, proszę o zgłoszenie jej w panelu, usuniemy ją z systemu oraz zwrócimy punkty.

Być może przesadzam ale sprawdziłem 10 stron na których wyświetlał się mój link z systemu elite i tylko 1 z tych stron była zaindeksowana. Mam nadzieje że te gratisowe linki występują jednak na zaindeksowanych podstronach.

Witaj

W ciągu ostatniego tygodnia losujemy dziesiątki tysięcy nowych lokalizacji, jak już pisałem wcześniej... Po wyłączeniu takiej ilości domen wielu użytkowników utraciło lokalizacje dla swoich linków. Duża liczba zwolnionych punktów zmusza system by nadrobił straconą ilość miejsc na linki. Aktualnie wszystko działa na pełnych obrotach. Odbywają się losowanie nowych lokalizacji oraz przydzielanie do nich linków.

Odpowiadając na Twoje pytanie mogę zapewnić, iż sytuacja powinna wrócić do normy w ciągu najbliższych kilku dni.

Pozdrawiam

To co się dzieje w tym systemie od dwóch tygodni to jakieś mega przegięcie... Linki jak się nie losowały tak dalej się nie losują. Jeśli jutro się nic nie ruszy to wszystkie strony przenosze do weblinka - do czego zachęcam także innych.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Witaj

Skomentuję dość przewrotnie twoją zaczepkę/apel. Słaba prowokacja!!!

Gdybyś poświęcił chociaż chwilę na przeczytanie tego co pisałem wcześniej oszczędzilibyśmy sobie tej szopki.

Jak już wcześniej pisałem owe braki w dolosowanych linkach wynikały z dużej ilości domen jaka została wyrzucona z systemu. Co za tym idzie lokalizacje na których miały wyświetlać się linki zostały wyczyszczone. Na dzień dzisiejszy system zakańcza proces "nadrabiania zaległości". Już od dnia jutrzejszego powinno wszystko wrócić do normy.

Reasumując pozostała liczba linków do wylosowania na lokacje wygląda następująco:

Elite 5

Slim 740 linkow

System już za kilka godzin powinien wyjść na prostą z grupą SLIM.

Dobrej nocy życzę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności