Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj,

Pisałem Ci kilka dni temu na maila .. ze podales bledny mail podczas rejestracji (literowka) prosilem o podanie wlasciwego maila do edycji recznej..

Sprawdz katalog spam.. i odpisz prosze na admin-nx-linkme.pl

Pozdrawiam

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

to czy admin może mi łaskawie odpisać na mojego posta napisanego również 19 czerwca w dziale: "Prośby o przeniesienie ze SLIM do ELITE"? Chciałbym zostać i spróbować, ale ten slim mnie trochę dołuję ;)

pozdrawiam

Animal

fajne-gry dla każdego | wrzuć materiał na-fejsa.pl | midaslex.pl - odszkodowania

Jako pierwsi i jedyni dziś uruchomiliśmy raporty SMS oraz E-mail dla kont Premium

Uruchomiliśmy w LinkMe raportowanie SMS oraz E-mail dla użytkowników kont Premium. Od dziś gdziekolwiek jesteś możesz otrzymywać raporty SMS czy E-mail z wcześniej zdefiniowanymi kanałami.

Raporty SMS uruchomione są dla wszystkich operatorów sieci komórkowych w tym również wszystkich światowych. Usługę uruchomiliśmy właśnie w okres wakacyjny abyście podczas urlopów mieli pełną kontrolę oraz najświeższe informacje dotyczące np. stanu konta, pozycji linków, stanu linków i stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności