Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

O co chodzi z tymi linkami ?!

gwarantowane + losowe

tylko gwarantowane

Nie moge sie tego doszukać na forum LinkMe !

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szanowny Panie LinkMe

jestem wysoce zniesmaczony poziomem obsługi w waszym systemie

dodałem anglojęzyczny link z branży telefonii komórkowej po czym został odznaczony jako niezgodny z regulaminem, myśle sobie zdarza sie, wrzuciłem inny link do strony pl, czekałem cierpliwie na jego akceptacje lecz po kilkunastu dniach zniknął z panelu zarzadzania linkami, to aż nadto aby skłonić potencjalnego użytkownika do opuszczenia systemu

pozdrawiam

witam Cie.. widocznie nie zapoznales sie z zasadami na linkme

nie przyjmujemy kazdego linku i kazdej strony..

jesli my nie przyjelismy to konkurencja pewnie to łyknie..

nic nie poradze.. zreszta mozesz pokazac co to byl za kilk ?

a ja poszukam w bazie dlaczego go wyrzucilismy..

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Jako admin systemy LINKORN przeczytalem Topic na forum LINKME odnosnie mojego hamskiego zachowania i kłamstw jakie wygaduje na temat tego systemu. W związku z powyzszym proszę admina LInkme o upublicznienie naszych rozmów z gg. Gdyby jednak admin LINKME ich nie posiadał z przyjemnością prześlesz całe archiwum tych rozmów lub wrzuce je kazdemu do sciągniecia i do swobodnego przeczytania. Powyższe daje tutaj z uwagi, iż cały ten Towpic został usuniety z forum LINKME i nie moge sie bronic, tak samo na PW nie odpowiada, a zostalem jawnie obrazony i tym samym system który reprezentuje swoja osoba traci na wiarygodności. NIe trudno bowiem powiedziec A, ale trzeba umiec powiedzieć B. Pozdrawiam

Mam nadzieje ze post niejst sprzeczny z regulaminem

nie chcemy w systemie:

niezaindeksowanych / zbanowanych linkow czy stron

co komu z linku na zbanowanej stronie ?

a tak z czystej ciekawości masz jakiś przykład zbanowanej strony ?? Bo było nie było aby na banana sobie zasłuzyć trzeba mocno sie postarać :D Natomiast jeżeli strona jest w filtrze to mimo wszystko robot ja odwiedza i strona "pracuje" dla systemu .

Pytam z czystej ciekawości bo obserwuje nowe systemy i czekam na większy i bezproblemowy ich rozwój.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

LinkMe - po kilkunastu dniach sprawdzania i weryfikowania systemu ustalilismy takie sprawy jak :

Jest systemem niesprawiedliwym dla userow, bo jesli masz znajomosci u adminow mozesz dostac za DARMO nawet 2 000 pkt w systemie jak przylaczysz strone.

Admin bardzo niekonsekwentnie podchodzi do tematu stron, gdyz udzielil dodatku punktowego stronie, ktora ma bardzo mala wartosc dla SEO - chodzi mi tu o Forum

Admin sprzedaje pkt w cenie 10gr za punkt ( oplata jednorazowa ) z systemu. Niby nic w tym zlego nie ma - kazdy z czegos musi zyc jednak jest inaczej.

Jezeli admin sprzedaje pkt to pytanie skad je ma ?

Jezeli admin daje punkty za darmo to skad je ma ?

Kto zna odpowiedz na te pytania ? - Punkty sa z nikad ! Dlatego mozna obserwowac systulacje, ze ustawiamy 50 linkow na dobe, a dostajemy 3 gdyz brakuje miejsc na linki.

Dodatkowo przedstawiona zostala nierownosc userow - jak mozemy zrozumiec sprzedaz pkt, tak dawanie darmowek juz jest nie do zrozumienia. Powoduja w ten sposob sytulacje ze kazdy musi sie starac o kazdy pkt w systemie, a "kolega" dostaje je za FREE. Układy kumplowskie pomiedzy adminem,a userami sa wysoce niewskazane w systemie wymiany linkow. Takie postepowanie godzi w interes pozostalych uzytkownikow i ich oszukuje !!

Wady systemu :

Userzy nie moga przekazywac sobie pkt

Nierowne traktowanie userow w systemie

Opcja kup pkt tylko dla wybranych

Brak rownowagi punktowej

Brak informacji skad sa pkt sprzedawane

Uklady pomiedzy userami i adminami

Wyzyskiwanie zwyklych userow przez nadmierne ilosci linkow

Ukrywanie prawdy przed uzytkownikami (kasowanie postow z wlasnego forum)

Dowody :

https://www.anty-linkme.info/prawda.php

Mozemy tam znalezc: Historie z rozmow z adminem, screen-shot'y, film nakrecony z rozmowy

antysystem

juz troche lepiej ale mógłbyś sobie darować pare słów. No i jakos widże ze nie przecztałeś FAQ do którego wkleiłem linka. no to jeszcze raz https://www.tu-cottbus.de/BTU/Fak4/AllgOeko...ssay/essay1.htm

No tak dla twojej wiadomości.

Zastrzegam że nie wgłębiałem się w opis systemu linkme.pl, ale tak jak każdy inny system ma pewne cechy wspólne.

Czyli jeśli naliczane są jakieś punkty to wiadomo że pewną cześć zabiera właściciel systemu dla własnych potrzeb. Czyli czytaj Uważnie

dysponuje pewną pulą punktów w przeliczeniu na linki, i nie jest to nic strasznego lub nowatorskiego.

A co z tymi punktami zrobi to juz jego sprawa. Może sprzedawać jak to robi, może komus podarować punkty. Podarowąc punkty według mnie to jest to samo co dać punkty tak za darmo bez posiadania strony, lub dać więcej punktów za jakaś tam strone. Jego system jego wola co z punktami bedzie robił.

Do Rozpusty,

po co całego posta cytować z forum linkMe.

Niestety też nie jest wolny od wad ;)

Do wszystkich prosze o zachowanie dysputy na poziomie akademickim a nie politycznym.

A jak nie to powrót do szkoły może tam nauczą Was jak się prowadzi poważną dysputę, sztuka retoryki jak widać zagineła w narodzie.

Przed następnymi tego typu postami, prosze sprawdzić co to jest teza, teoria dowód, antyteza, wnioski itp.

Dla przypomnienia, do wszystkich

1.Stawiamy tezę

2. Popieramy tezę dowodami

opisujemy dowody

3. Przedstawiamy dowody sprzeczne z tezą

opisujemy dowody

4. Wyciągami wnioski

Riposta jest też banalnie prosta

1. Stawiamy tezę która obalami czyli antytezę

2. Obalamy dowody przedstawione do poparcia tezy.

3. Przedstawiamy inne dowoy które przeczą tezie

4. Wnioski

Czy to takie trudne trochę, rzeczowego, logicznego myślenia.

Szczególnie koderom przyda się ale innym także.

Czy to takie trudne.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

czytam to wszystko i jestem w szoku

sam chcialem aby moc kupic punkty w linkme ale okazalo sie ze nie jest to mozliwe (jak mi ich brakowalo) a tu taka sprawa ;) Sam bralem udzial w dyskusji na ten temat na wlasciwym forum!

Nie wiem co to ma znaczyc ale jesli prawda to ktos tu nie jest konsekwentny w swoich wypowiedzach i opisach systemu na stronie.

Mam nadzieje ze to wszystko sie szybko wyjasni.

Fakt jimmi admin moze robic co chce z punktami ale jesli przekazano mi ze nie moge, a okazuje sie ze niektorzy moga to mnie ktos robi w chu.... a tego nie lubię :(

Jest to robienie w wała wielu userow gdyz wielu pewnie było by zainteresowanych takimi opcjami.

Niech ktos mi to jeszcze wyjasni 100.000 miesiecznie to moze byc chyba nawet 5.000 linków licząc średnio po 20 pkt za link (patrze na swoja srednia z przydzialu punktów w systemie) - to jest potezny zastrzyk linków w sumie za niewielkie pieniedze - na szczescie nie weszli w to (mam nadzieje ale jak na to patrze nie moge tego byc pewien)

ps. I niech czlowiek uwierzy opisowi na stronie. A po ostatnich aktualizacjach system ten byl coraz lepszy gdyz naprawiono podstawowe błedy.

Jeszcze jedno moze zostanie odblokowany dostęp adminowi linkme do forum aby mogl sie wypowiedziec w tym temacie - tez chce poznać jego wersje opisywanych zdarzeń

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

LinkMe.pl ma jeszcze zakaz wypowiedzi.

AntySystemi, Rozpusta też się o to proszą i to bardzo.

W swoim poście napisałem jak ma wyglądać dyskusja, to nie jest mównica sejmowa, żeby pleść co ślina na jezyk przyniesie!;)!:(!

sttorm czy linkMe gdzieś napisał że w systemie nie będzie punktów dla admina ??? bo jakoś w to nie wierzę.

A teraz pomyśl, hipotetyczne zdarzenie, ktoś wykonał jakies zlecenie dla niego wzamian za pomoc w pozycjonowaniu. A więc

moze dac mu cześć punktów którymi dysponuje jako admin

czyli

1. załozyc nowe konto dla niego z jakas ilościa punktów

2. emitować jego linki ze swojego konta

3. dodać punkty do istniejącego konta, a w jaki sposób je doda tego nie mam pojęcia moze np. policzyc inaczej punkty za jakś stronę.

to sa tylko teoretyczne przykłady.

sam napisałeś że system się rozwija i poprawiono wiele błedów

Zacząłem czytać tą stronkę ale niestety jak dla mnie nie jest ona zjadliwa, za bardzo przypomina chamską propagandę z lat 50.

P.S.

jakoś nie widzę stron zwalczających inne systemty w ten sposób, które są powiązane z jakimiś innymi systemami

Dobrze świadczy to o właścicielach, adminach i promotorach owych systemów, mają jakiś cel czyli ulepszanie własnego systemu.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Gdy ja chciałem kupić punkty od LinkMe.pl Admin odpisał że jest to niemożliwe...

I pod tym względem podoba mi się Linkorn... ! Swoją drogą jeśli chodzi o funkcjonalności i przejrzystość to LinkMe.pl nie ma się co równać z Linkorn.pl.

Jedyne co moge zrobić to prosić Adminów LinkMe.pl o ściągniećie kilku dobrych pomysłów od konkurencji - to żadna hańba naśladować to co dobre !

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności