Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

gdy wybierzesz gratisowe to masz rowniez w innych podstronach tego samego serwisu.. wiec jesli ktos skasuje temat na forum to nie ma tej podstrony wiec i linkow nie bedzie..

Masz wtedy 2 wyjscia - 1 zglosic i napewno nie olejemy tego, 2 - sprawdzic to co piszę poniżej.

bardzo prosto to sprawdzic

jesli Twoj link zostal wylosowany gdzies raz to jest tez na innych podstronach tej domeny.. nie podajemy lokalizacji bo oczywiste jest ze nie da sie podawac szczegolowych lokalizacji dla 30.000.000 linkow .. i jeszcze zapanowac nad codziennymi zmianami.. wysylką itp.

Jesli ktos nie wierzy na slowo to niech sprawdzi czy prawdą jest to co mówię :) Wiec takie rzeczy to nie tylko w erze.. zresztą na ten temat pisałem juz kilkadziesiąt razy.

Dla jednego liczy sie to ze pozycja w G rosnie .. a dla innego wazne jest to ze nie ma linku na podstrona32.php.. i nei interesuje go to ze w zamian jest jego link na podstrona18.php i 100 innych.. a my nie jestesmy czarodziejami ;)

bo teraz mozemy zrobic rowniez 2 rzeczy.. albo wyczyscic taka podstrone i skasowac z systemu i przypuszczac ze user przypadkowo ją usunął i w zaden sposob nie chcial narazic uzytkownikow systemu na szkody..

lub skasowac podstrone, strone , zbanowac uzytkownika oraz uciac jedną rękę.

Tylko teraz znow są 2 wyjscia.. albo bedziecie zadowoleni z takiego stanu rzeczy.. albo nie.. w przypadku gdy zbanujemy serwis bo moderator skasowal 15 postow przypadkowo czy celowo..

.. The Truth Is Out There ..

teraz juz naprawdę zmykam

udanego dnia :)

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

LinkMe.pl, obawiam się, że usuwanie posta/tematu to jedno, a drugie to generowanie pustych podstron. Wiem, że to działa - sprawdzałem. Oczywiście jest to sprawa trudna z punktu widzenia programisty i mi np. nie przychodzi żaden poważny pomysł poza ręcznym sprawdzaniem podstron. Ale myślę że powinniście nad tym poważnie pomyśleć (może jakieś staty oglądalności google bota?) bo jeśli ja za 500 linków płacę 5k punktów, a normalnych linków (tzn. takich, które G zobaczy) mam z 50, to dajcie sobie lepiej spokój :) Po prostu system sam wyginie, bo ludziom z dobrym zapleczem i reklamujących PP nie będzie się opłacało u was siedzieć.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

jak posypia sie bany na wszystkie konta za oszukiwanie to ludziom sie odechce kombinowac

gdy straca punkty i wyleca z google to sami sie zastanowia 2 razy..

pamietaj ze oszukujac system oszukujemy siebie,

najlepszym sposobem jest weryfikacja reczna .. i z naszej strony i ze strony uzytkownikow systemu.

Gdy dostajemy jakies zgloszenie od Was i widzimi ze uzytkownik kombinuje to trafia na czarna liste , dodajemy tez tam wszystkei jego powiazane konta i sprawdzamy czy to przypadkowe 'niedociagniecie' czy celowe dzialanie

dostajac 1 zgloszenie przegladamy tez inne strony tego uzytkownika wiec naprawde to dziala

przy 25.000 domen dostajemy dziennie ok 100-150 zgloszen i zapewniam ze zadne nie zostaje bez reakcji z naszej strony

co do 50 / 500 linkow ktore google widzi .. jestem zupelnie przeciwnego zdania..

na kazde 500 ktore masz dostac.. podczas wybory gratisowych dostajesz ze 100 razy więcej..

https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1572 - pewnie znasz ten temat , a jesli nei to poswiec chwilkę

nikt nie jest idealny i nie mam zamiaru wciskac kitu ze my jestesmy idealni.

Google sobie nie radzi, home.pl mialo dziurę, mozna było sie wlamywac do bankow, mozna wyciagac pieniadze z bankomatow na sklonowane karty, mozna zalozyc konto bankowe przesylajac ksero doodu osobistego ktore kupisz czy wyrobisz na bazarze.. nie ma rzeczy idealnych, nie ma idealnych zabezpieczen

mozna jedynie przylozyc wszelkich staran by wszystko było dobrze a uzytkownicy zadowoleni ;)

pozdrawiam :)

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Ale nie pisz do mnie tak, jakbym to ja oszukiwał ;) Tylko sprawdzałem, tej strony nie ma już w systemie. Ja nikogo o nic nie podejrzewam, po prostu stwierdziłem przykry fakt - większość podstron z moimi linkami nie istnieje [dla google]. Rozumiem, że ludzie zgłaszają, wy banujecie. Ja jednak nie mam czasu na sprawdzanie 100 podstron dziennie, szczególnie że nowych podstron nie można zgłaszać (wg mnie - bez sensu - powinna być tylko wtedy zablokowana opcja "brak linków" ze względu na losowanie co kilka h). A liczenie na innych (że zgłoszą) to raczej marne pocieszenie.

Z punktu widzenia UŻYTKOWNIKA systemu będzie trzeba się po prostu zastanowić nad dalszą przyszłością. No bo wydawanie kasy i tracenie czasu [raportowanie] na martwe linki jest nieekonomiczne.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Linkme - jakie są zasady przyjmowania do elite?

Bo nie mogę nigdzie znaleźć w tej sprawie aktualnego opisu. Strony które kiedyś przyjmowaliście do elite teraz trafiają do slima.

Wygląda na wolną amerykankę - jak się chce moderatorowi. Fajnie byłoby zachować jakiś standard, bo po wejściu elitelink jakby coś Was ugryzło. Widzę że unikalne blogi to już szmaty do slima. Pamiętajcie o jednym, już minęły czasy gdy na stronach firmowych czy dużych portalach wiesza się SWLe czy linki. Piszę tu bo na swoim forum nie odpowiadacie.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Linkme - jakie są zasady przyjmowania do elite?

Bo nie mogę nigdzie znaleźć w tej sprawie aktualnego opisu. Strony które kiedyś przyjmowaliście do elite teraz trafiają do slima.

Wygląda na wolną amerykankę - jak się chce moderatorowi. Fajnie byłoby zachować jakiś standard, bo po wejściu elitelink jakby coś Was ugryzło. Widzę że unikalne blogi to już szmaty do slima. Pamiętajcie o jednym, już minęły czasy gdy na stronach firmowych czy dużych portalach wiesza się SWLe czy linki. Piszę tu bo na swoim forum nie odpowiadacie.

Proszę :)https://linkme.pl/manual/zs-zatwierdzanie.p...dy_przyjmowania

Pozdrawiam.

Bo coraz więcej ścierwa w ELITE. Tak trzymać :) , lepiej płacić więcej punktów za dobre linki niż prawie nic za badziewie.

Tak, tylko że jak sam napisałeś badziewie już jest. Więc teraz musisz dodać bardzo dobrą stronę a w zamian dostaniesz linki na badziewiu. Za co tu brawo?

Edited:

Poza tym nie widziałeś stron a osądzasz. Takie gadanie o niczym.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

@radek - jesli naprawde byl unikalny to zglos to na forum systemu ;)

Poza tym twierdzac, ze nie dodasz strony do systemu tylko dlatego, ze znajduja sie tam juz witryny mniej wartosciowe, dzialasz na swoja szkode. Niby w jaki sposob mialaby sie poprawić sytuacja, jesli wszyscy robiliby podobnie? Jeszcze raz nalezy powtorzyć, ze moderacja systemu nie jest prostym zadaniem. Jeśli chcecie aby wasze pozycje rosly, to stosujcie sie do zasad systemu i ich nie naginajcie.

@abba - byla juz o tym mowa. Może kiedyś.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności