Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@quba: Mam sobie witrynę, którą pozycjonuję na kilka różnych anchorów. W panelu dodałem te anchory jako oddzielne wpisy, a nie jako dodatkowe anchory w jednym linku (żeby móc balansować ilością linków). Ostatnio nagminnie coś losuje mi po 2-3 te same linki z różnymi anchorami na tej samej podstronie. Macie jakiś bug.

Pozdrawiam.

EDIT:

Patrząc w wylosowane linki do witryny znalazłem "pod rząd" 20 takich stron, na których to mam. No sorry, przy takim czymś to mi zjada punkty i to x2 za darmo. Musiałem aż wyłączyć losowanie jednego z linków, żeby się tak w kółko nie powielało.

Mam nadzieję, że takie powielone linki usuniecie i punkty zwrócicie.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To prawda, że są jakieś błędy, bo zdarzało mi się widzieć 3 linki do jednej strony, lecz z różnymi anachorami. Wydaje mi się to za błąd, chyba że administratorzy sądzą inaczej. Trzeba jednak pochwalić system za duża moc, którą posiada.

jak posypia sie bany na wszystkie konta za oszukiwanie to ludziom sie odechce kombinowac

gdy straca punkty i wyleca z google to sami sie zastanowia 2 razy..

pamietaj ze oszukujac system oszukujemy siebie,

najlepszym sposobem jest weryfikacja reczna .. i z naszej strony i ze strony uzytkownikow systemu.

Gdy dostajemy jakies zgloszenie od Was i widzimi ze uzytkownik kombinuje to trafia na czarna liste , dodajemy tez tam wszystkei jego powiazane konta i sprawdzamy czy to przypadkowe 'niedociagniecie' czy celowe dzialanie

dostajac 1 zgloszenie przegladamy tez inne strony tego uzytkownika wiec naprawde to dziala

przy 25.000 domen dostajemy dziennie ok 100-150 zgloszen i zapewniam ze zadne nie zostaje bez reakcji z naszej strony

co do 50 / 500 linkow ktore google widzi .. jestem zupelnie przeciwnego zdania..

na kazde 500 ktore masz dostac.. podczas wybory gratisowych dostajesz ze 100 razy więcej..

https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1572 - pewnie znasz ten temat , a jesli nei to poswiec chwilkę

nikt nie jest idealny i nie mam zamiaru wciskac kitu ze my jestesmy idealni.

Google sobie nie radzi, home.pl mialo dziurę, mozna było sie wlamywac do bankow, mozna wyciagac pieniadze z bankomatow na sklonowane karty, mozna zalozyc konto bankowe przesylajac ksero doodu osobistego ktore kupisz czy wyrobisz na bazarze.. nie ma rzeczy idealnych, nie ma idealnych zabezpieczen

mozna jedynie przylozyc wszelkich staran by wszystko było dobrze a uzytkownicy zadowoleni :D

pozdrawiam :)

coś, albo ktoś zżera mi punkty piszę na forum linkme i zero odpowiedzi

W ciągu 2 dni ok 7 000 punktów

może tutaj doczekam sie odpowiedzi, co tak zasysa??

podaj nick lub id konta na LM

linki zżerają punkty,

Jesli ktos ma powiedzmy 20 linkow i dostanie dziennie dla kazdego po 20 lokalizacji i cena kazdej wyniesie 20 pkt to sam widzisz ze wychodzi 8000 a dzieląc to jeszcze na 2 dni nie jest jakims wybitnym rezultatem ..

proszę o powyższe dane to postaram się sprawdzic

prosze rowniez o sprawdzenie poprawnosci instalacji

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

podaj nick lub id konta na LM

linki zżerają punkty,

Jesli ktos ma powiedzmy 20 linkow i dostanie dziennie dla kazdego po 20 lokalizacji i cena kazdej wyniesie 20 pkt to sam widzisz ze wychodzi 8000 a dzieląc to jeszcze na 2 dni nie jest jakims wybitnym rezultatem ..

proszę o powyższe dane to postaram się sprawdzic

prosze rowniez o sprawdzenie poprawnosci instalacji

To jest mój tekst z forum linkme

Login: botecki

Od jakiegoś czasu miałem mało punktów lub zero.

Wczoraj czyli 24.09.08 usunąłem osiem linków, dostałem ponad 11 000 punktów/trochę mało, ale cóż/

Punkty te widziałem dzisiaj rano, czyli 25.09.08 /ponad 11 000/

Zalogowałem się dzisiaj po południu ok. 17.00 i ubyło mi ponad 5 000

czy nie za dużo????

wchodzę dzisiaj o 19.50 i znowu łyka mi punkty ok 1 000

ktoś zasysa te punkty oprócz mnie??

Dzisiaj jest 26.09.08 godz. 10.00 i ubyło mi ok 1 000

Dzisiaj jest 26.09.08 godz. 14.00 i ubyło mi kolejne ok 1 000

Podliczyłem punkty

za strony mam : 71504

pobrano : 67748

czyli powinno zostać: 3756

a mam: 2632

Dzisiaj jest 26.09.08 godz. 20.40 i zostało mi 841 punktów

Nigdy nie miałem takiej sytuacji jak teraz

Ale zrobię numer i wyzeruję całe konto z linków i zobaczę wtedy jak to wszystko działa

Dodam, że powinienem dostać jeszcze zwrot za linki ze stron, które zgłaszałem, że nie ma moich linków

Jeżeli chodzi o lokalizacje linków to jest to sam badziew, same podstrony, same spamy, strony nic nie warte tych punktów

Witam,

chciałbym dodać większą liczbę stron jednakże skutecznie mnie hamujecie przed tym. Powód?

Różne nazwy instalek dla stron. Może zrobicie uniwersalną instalkę dla wszystkich stron na koncie. Dodając 200 stron idzie się zajechać $#@%$@

(L)

Witam

Botek

To normalna sprawa ze punkty znikają, są losowane linki.. a jak szybko znikają zalezy tylko i wyłącznie od Ciebie.

czy 7000 punktów dziennie to duzo ? Zalezy dla kogo. Są tacy użytkownicy, ktorym system losuje w ciągu 10 minut po 5000 (np w pierwszym rzucie).

Przecież wszystko jest do sprawdzenia, punkty nie parują.. są zamieniane na linki. Proszę dodaj koszty całkowice dla danego linku (koszty główne , nie jednostkowe) i zam zobaczysz ze wszystko zgadza się co do punkta.

bob22

z powodow bezpieczenstwa i osiagniecia zamierzonych celow (mozliwosci ktore dajemy) zdecydowanie lepiej jest gdy kazda strona ma unikalną paczkę. Zdaję sobię sprawę iz dla niektórych osob - dodających masowo strony jest to pewne utrudnienie ale sądzę ze plusów takiego rozwiązania jest więcej.

Pozdrawiam serdecznie :rolleyes:

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

• 3 tygodnie później...
Różne nazwy instalek dla stron. Może zrobicie uniwersalną instalkę dla wszystkich stron na koncie. Dodając 200 stron idzie się zajechać $#@%$@

Też miałem z tym sporo pracy, ale wierzę na że da to wymierne korzyści.

Pozdr.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Witam

Witam posiadam młody serwis (14 dni w google) i sie zastanawiam nad uzyciem linkme.

Problem polega na tym, ze boje sie przecholowac z linkami poniewaz:

- do domeny głownej będe pozycjonowal na 10 anchorów

- na podstrony kolejne 10

na anchory do strony gł. mam 1k pkt Elite, po skonczeniu przechodze na Slim

na anchory do podstron używam tylko pkt. ze Slim

Dając po 1 linku codziennie na każdy anchor wychodzi 20 szt. na cały serwis. Przy tak świeżej domenie chyba moze to zaszkodzic ?

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności