Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zaszkodzi.

Jeśli czytają to admini to proszę o sprawdzenie czemu do linku nr 79199 nie losują się.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy zaszkodzi czy nie to ja bym dał mniej bo to zwykłe marnotrawstwo. Przy 1000 pkt i 10 frazach polecam dodać 3 linki w każdym po 4 frazy każdy link 1 raz dziennie. Ładnie rozłoży się w czasie, a jak fraza łatwa to pewniej ją wypozycjonujesz, no fakt tylko poczekasz chwilkę dłużej.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

system Linkme jest bardzo zaniedbany,

administracja nie rozpatruje zgłoszeń odnośnie linków. Ostatnio wyrywkowo sprawdziłem 10 linków prowadzących do mojej strony, które kosztowały mnie dużo punktów, co się okazało:

3 linki były

1 strona była typu dorrway (inna strona w cache inna dla ludzi)

6 linków nie było wcale

sprawdzanie dotyczyło Linkme Elite, załamany byłem, zgłosiłem trochę raportów bo nie będę płacił 70 punktów za link którego nie ma.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

to prawda. jes tproblem i to duzy - żeby było ciekawiej wartościowsze linki mam na SLIM niż na ELITE.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Potwierdzam, że obydwa systemy są na równi pochyłej.

Elitelink już w zasadzie nie działa, a linkme działa średnio (coraz gorzej). Oczywiście brak odpowiedzi na pytania do supportu.

A szkoda, bo 1) wszystko BYŁO super 2) nie ma żadnej alternatywy na linki stałe ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

To jeśli tak narzekacie, to zaprawszam do nowego dziecka systemu LM www.nbc.pl New Bisnes Center wymiana linkowa, w raz z tręścia, swieży system, po uzbieraniu wartościowych serwisów, stron które przechodzą ostrą selekcję będzię także selekcja wymiany linkowej Tematycznych stron Wsystemie mozna pisać artykuły do 5 tyś znaków = 3 linki. Na początek mozliwość 15 artykułów. ;)

how to keep a good position at google ?...

I like that... :]

pozdrawiam Grejf

Z takim podejściem to ja dziękuję..

Otóż to.

Nie chce wam się już rozwijać takiego dobrego systemu jakim jest Linkme to wolicie iść do innej piaskownicy.

Moim zdaniem o wiele bardziej na rękę (tu do adminów linkme) byłoby rozwijać i promować system Linkme aniżeli tworzyć n-ty SWL.

Ty im tam nie mów co im na rękę, bo dobrze wiedzą co robią. Z linkme swoje na pewno mają, widocznie dużo więcej dla siebie nie wyciągną to się bawią z ciekawie zapowiadającym nbc. No ale nie rozumiem czemu np nie zatrudnić kogoś za pare(naście) stówek, posadzić i niech czesze linkme w kółko? Przypuszczam że to by ich po kieszeni nie szarpnęło za bardzo.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności