Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

No to ja sobie poobserwowałem przez kilka dni zachowanie się punktów w ELITE na moim koncie. I jest rzecz następujaca

- zablokowane rozdawanie linków

- punkty za strony zmeiniły się BARDZO neiznacznie rzedu plus/minus 10 pkt na stronę (w panelu sa TYLKO 4 strony w elite)

- zlikwidowałem jeden link czyliw tym czasie wzrosła mi liczba pkt o tysiąc

w tym czasie zmiana nastapiła w granicach 1000pkt w dół - dlaczego skoro zlikwidowałem jeden tylko link ?

Ponownie zadaje pytanie : czy punkty za partnerstwo znikają jesli polecony dostaje bana ?

edit: powyzsze pisalem wczoraj, dziś tj 26.11 zostało mi ledwo 483 pkt - czyli w ciągu jednej doby jestem w pelcy blisko 600 pkt. A linków ni e rozdaję. Liczb pkt za strony się nei zmieniła. Więc co - amba fatima ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak nie znikają - w ciagu 2 tygodni wycięlo mi ponad 3kilo pkt a strony się nie zmieniły i pkt za nie również.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Usuńcie parametr "title" z linków, żeby bardziej przypominały naturalne. Wiem, że nie można nagle wyciąć "title" dla wszystkich linków w systemie, bo byłoby to podejrzane. Po prostu dodawajcie nowe linki do systemu już bez title. Co wy na to?

edycja:

Jeszcze jedno. "Strony linkujące adres:" ze spisem naszych anchorów usuńcie link do strony, która do nas linkuje w systemie. Jeżeli ktoś ma zainstalowane google analytics na stronie, to google po nagłówku Referer będzie widziało wejście z systemu linkme. Zamieńcie to na pole tekstowe - niech użytkownicy kopiują i wklejają link do pola adresu przeglądarki.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Czy mi sie wydaje czy dzisiaj za linki w systemie linkme.pl google rozdało filtry ??

Moja strona, bardzo wazna strona ktora miala doslownie 100 linkow w systemie linkme poleciala na wszystkie slowa -70 pozycji w dol

Jak to wyglada u was?

to niekoniecznie wina SWLa .... masz po prostu slabe linki. przechodze to po kolei ze swoimi stronami i je "wzmacniam" :(

Tego prawdopodobnie nie da się zrobić i jest to główny problem tego systemu.

Linkme rozwiązuje go tak że zeruje nie raz ilość podstron, tylko że rozwiązuje to troche problem sprawiedliwej punktacji, ale raczej nie linków na pustych podstronach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności