Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Linkme jest priorytetem dla administratorów, więc nie sądzę żęby ten system szczególnie na tym ucierpiał.

Zatwierdzanie stron i linków czy prośby do administratorów są rozpatrywane w bardzo szybkim tempie.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie chce nikomu dogryzac,ale powiedz mi jak Ty prowadzisz ten swoj projekt z preclami?To nawet ja piokemon zauwazylem rownie pochyla tego systemu,a jezeli zatwierdzanie stron i linkow to dla Ciebie priorytet to duzo nie potrzebujesz chyba.

Panowie wezcie sie do pracy!

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Wielu z was pisze ze linkme nic nie robi ... Nie zgodzę się samo zatwierdzanie linków i stron zajmuje wiele czasu, a wyłapywanie oszustw jeszcze więcej wiec może zamiast ciągłego narzekania wystarczyło by co raz napisać do np. marda co należało by naprawić co poprawić a co zmienić i np. Jeśli ktoś z was znajdzie jakiś błąd przydało by się o nim napisać do linkme. Na błędach traci każdy z nas a im mniej błędów tym mniej [ nierzetelny partner ]ów i więcej dla nas ...

Nie napisalem ze nic nie robicie,tylko po prostu skontaktowc sie z Wami jest problem,ale po 1:

- puste strony na wp(trzeba cos zmienic)

- po 2 ,brak reakcji(nie zauwazylem)na zgloszenia uzytkownikow,dotyczace braku linkow bnadz innych bledow

- po 3 system ma coraz mniejsza moc wiec chyba nie jest wszystko jak byc powinno,prawda?

- po 4,powinna byc mozliwosc usuwania linka ze strony,ktora mi nie pasuje,a przynajmniej jakis limit miesieczny zmian,a dla tych co placa za konto mozliwosc usuwania wiekszej ilosci

- po 5 mozliwosc ustawienia zeby na stronie w panelu wyswietlalo sie wiecej stron ktore do mnie linkuja jak i linkow prowadzacych do stron przeze mnie pozycjonowanych

I to tyle,to sa ogolne rzeczy o ktorych kazdy trabi juz od kilku miesiecy.

Wiec nie atakujcie tylko mojej osoby,tak jak prosiles napisalem co jest do zmiany.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Witam serdecznie,

Nie napisalem ze nic nie robicie,tylko po prostu skontaktowc sie z Wami jest problem,ale po 1:

Prosze bardzo. Nie jest to wielka tajemnica :)

mard@linkme.pl

gg: 8324416

- puste strony na wp(trzeba cos zmienic)

Tutaj akurat musicie jeszcze trochę poczekać, jednak zapewniam, iż w pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Póki co pozostają zgłoszenia.

- po 2 ,brak reakcji(nie zauwazylem)na zgloszenia uzytkownikow,dotyczace braku linkow bnadz innych bledow

Fakt, tutaj niema co kręcić. W tej chwili jest pewne opóźnienie w sprawdzaniu zgłoszeń jednak zapewniam Was, ZAWSZE wszystkie zgłoszenia były i będą sprawdzane. Ta funkcja nie jest dla picu.

- po 3 system ma coraz mniejsza moc wiec chyba nie jest wszystko jak byc powinno,prawda?

Od pewnego czasu jak już zauważyła spora liczba użytkowników trwają dość spore czystki w systemie. Zapewniam, że w ciągu kilku tygodni po unormowaniu wszystkiego w systemie owa MOC powróci :).

- po 4,powinna byc mozliwosc usuwania linka ze strony,ktora mi nie pasuje,a przynajmniej jakis limit miesieczny zmian,a dla tych co placa za konto mozliwosc usuwania wiekszej ilosci

Dodane do propozycji, po omówieniu w zespole poinformujemy o rezultacie.

- po 5 mozliwosc ustawienia zeby na stronie w panelu wyswietlalo sie wiecej stron ktore do mnie linkuja jak i linkow prowadzacych do stron przeze mnie pozycjonowanych

Mówisz tu o wartościach większych niż "30" które możesz zmienić w ustawieniach konta? Jeżeli tak to jaka wartość jest zadowalająca?

Pozdrawiam

Paweł

LinkMe.pl

Od pewnego czasu jak już zauważyła spora liczba użytkowników trwają dość spore czystki w systemie.

Trochę narzekałem że dużo jest stron widmo/lewych itp. Jednak przez tydzień linkuję swoje katalogi z elite i jak sprawdzałem to średnio na 25 linków gdzieś z 2 zgłosiłem. Pozytywnie mnie to zdziwiło :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

A ja szczerze jestem zawiedziony bo przydziela strony jakies chłamowe - prawie wszysko na podstronach PR 0, jakies pierdoły+ stado linków Dodam ze mam kilka tysiecy elite i liczyłem na kilka wartoscowych stron pr3-pr4. ale takich ze swiecą szukac.

Mam pytanie do uzywajacych linkme - na jakiej zasdzie przydzielane sa linki, ile jest na głownej i jaki PR.

pozdro,

akkilles

Tanie mieszkania i inne nieruchomości szczecin

Dzieki za wczyerpujaca odpowiedz,na pewno nie tylko mi pomoze,jezeli chodzi o usuwanie linkow wiem ze to moze bardzo obciazyc system ale warto sie nad tym zastanowic,malo osob bedze takich ktore usuwaja link bo tak,ja bym usuwal jedynie jakby byly krzaczki,50 systemow podpietych pod strone i jakies inne problemy,takze wymagajacy nie jestem,bo wiemy ze systemy maja wspomagac a nie zalatwiac sprawe z pozycjami;)

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Ale zaczynam rozumieć ludzi, którzy mówią ze linkme szkodzi ;) 10 linków w ciągu 10 dni (tylko z tego systemu) i już filtr na domenę. Raczej nie jest to przypadek...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności