Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A ja ciągle proszę o autologowanie. :-P

Dodane do listy.

Ja bym chciał o wiele dłuższą czarną listę.

Bo tak naprawde nie mam po co po raz drugi wchodzić do tego panelu jeżeli ta lista jest juz zapełniona :)

Dodane, rozumiemy Was doskonale. System się rozwija... Obecne założenie czarnej listy pozostało jeszcze z czasów kiedy w systemie wisiało kilka tysięcy domen.

O wszelkich rezultatach i nadchodzących zmianach zostaniecie poinformowani.

A ja szczerze jestem zawiedziony bo przydziela strony jakies chłamowe - prawie wszysko na podstronach PR 0, jakies pierdoły+ stado linków Dodam ze mam kilka tysiecy elite i liczyłem na kilka wartoscowych stron pr3-pr4. ale takich ze swiecą szukac.

Jak widzisz, każdy chce mieć jak największą liczbę punktów w Elite. Ludzie do tego celu dążą wszelkimi możliwymi sposobami. Oficjalnie zgodziliśmy się na możliwość dodawania unikalnych stron zapleczowych. Nikt z nas nie przypuszczał, że wszystko to rozejdzie się na aż taką skalę.

Skoro chcesz mieć linki tylko na "dobrych" stronach, powiedz mi jakie rozwiązanie Twoim zdaniem jest najlepsze. Ludzie kombinowali i kombinować będą dalej, musisz się z tym pogodzić.

Pragnę jeszcze przypomnieć o tym, iż jeżeli liczysz na linki z dobrych stron, koniecznie musisz zapoznać się z NBC.pl

Po ostatnich reakcja google mnóstwo stron usunęło linkme od siebie, kiedy zacząłem wczoraj sprawdzać gdzie są linki, a gdzie ich nie ma to normalnie mi się odechciało po kilku stronach, więc może zróbcie wielkie sprawdzanie instalacji?

Mam rozumieć, że każdą z tych stron zgłosiłeś ? ;)

Instalację w systemie sprawdzamy wystarczająco często. Pragnę dodać, iż ostatnim czasem robimy to z jeszcze większą częstotliwością. Zapewne wiele osób już się o tym przekonało.

@arek_inc

Mam nadzieje, że wybaczysz mi to, iż nie zabrałem głosu w sprawie filtrów. Nie czuję się na siłach by móc głosić jakiekolwiek teorie na ten temat. Filtr może pojawić się w każdej nawet najmniej spodziewanej się chwili. Ile osób na tym forum tym forum tyle teorii i spisków można by na ten temat głosić. Z mojej strony mogę tylko zachęcić do szerszych testów systemu.

Pozdrawiam

Paweł

Mam nadzieje, że wybaczysz mi to, iż nie zabrałem głosu w sprawie filtrów.

Rozumiem, mnie wręcz śmieszą jakieś wywody ludzi, którzy pozycjonują od roku 3 strony na krzyż !!! Też już nie jeden filtr miałem i z wielu wyszedłem, tylko napisałem o tym tutaj, bo ten przypadek wydał mi się najdziwniejszy ze wszystkich. No i może te doświadczenia przydadzą się jakoś innym.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Czarna lista została powiększona w kontach normalnych do 20 a premium do 60 stron. W kontach Premium została wprowadzona opcja Backup. Możesz teraz do 48h odzyskać link usunięty przez pomyłkę lub gdy klient jednak zmieni zdanie i nadal będzie chciał korzystać z Waszych usług. Wkrótce kolejne zmiany.

Pozdrawiam.

O ile procent zmniejszyła się liczba wszystkich domen w linkme przez ostatni miesiąc ?

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Skoro pisaliście że 10 grudnia będzie decyzja w sprawie boksów to może przydało by się trochę słowności.

Czy prowadzicie jakies testy które mogą potwierdzić lub zaprzeczyć szkodliwości boksów? Kiedy można spodziewać się decyzji?

Podpisuję się pod pytaniem.

Z tego co mi wiadomo to 10-tego miały powrócić w zmienionej formie.

Witajcie

Oto właśnie efekt prowadzenia kilku dyskusji sprowadzających się do tego samego w różnych wątkach.

@lj2m Uczestniczyłeś w tamtej dyskusji więc doskonale powinieneś pamiętać o tym co tam powiedziałem.

Dla przypomnienia podsyłam link https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=483980

Pozdrawiam

Paweł

• 2 tygodnie później...

Witam,

Mam takie pytanie. Jeden ze znajomych mojego Klienta rozważa "wejście" w LinkME.

Ja mu będę robił (o ile się zdecyduje) strony pod to, żeby zdobył określoną ilość punktów.

Rozmawiałem z nim kilka godzin o plusach i minusach, wstępnie jest przekonany.

A inwestycja to będzie, ponieważ troszkę tych punktów planuje mieć - no ale do sedna.

Jako, że to ja go namawiałem przez kilka godzin i opisałem zasadę działania itp.

Wyszukałem dla niego dyskusję na temat LinkME oraz SWL. Do czego zmierzam.

Chcę mu polecić LinkME z mojego linku partnerskiego. To on (ludzie z jego firmy)

będą dodawać strony do konta i to oni założą konto. Ja, czy raczej moje IP nie będzie

miało z tym nic wspólnego.

Dlaczego pytam? Strony będą podobne (budowa, nie treść i tematyka) do moich, które dodaje.

Nie chcę wzbudzić podejrzeń, a tym bardziej odczuć konsekwencji tego, że ktoś za szybko pomyśli

i się ze mną nie skontaktuje, a troszkę punktów w LM już mam.

Czekam na opinię kogoś z LinkME lub numer kontaktowy do firmy (na PW).

Wiem, że samo polecenie jest zgodne z regulaminem, poprostu ubezpieczam się,

bo wiem, że różnie to może być zinterpretowane w przyszłości. Chcę mieć zabezpieczenie,

bo punkcików już troszkę mam i troszkę Klient sobie zażyczył stron.

PS. Jak coś mogę oczywiście dać kontakt do Klienta.

Pozdrawiam,

Nowakowski Tomasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności