Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

sttorm czy linkMe gdzieś napisał że w systemie nie będzie punktów dla admina ??? bo jakoś w to nie wierzę.

byla dyskusja na forum linkme aby moc sie wymieniac punktami zostalo to skwitowane zreszta anty-linkme - rownei z z tego co widze tez jest link do tego towpicu ze po co itd. kazdy moze sobie to przeczytac

Ja w moemencie tej rozmowy ja w momencie tej rozmowy nie mialem tyle punktów aby w pelni promowac ten system i taka jest parwda przezucielem sie na konkurencje - choc tera pkt mi przybylo i znowu promuje swoje strony (nie wiem jednak na ile mi ich wystarczy wiec chcialbym miec taka opcje)

ja mam to za zle iz jedni moga a drudzy nie - a jesli ktos ma takie propozycje to jest to kwitowane powiedzmy NIe tak jak powinno byc jesli jest taka mozliwosc

to mnie boli ponadto jak czytam teraz ta strone anty to niestety opisy na linkme troche mijaja sie z prawda, gdyz mial to byc pierwszy system calkowicie dla uzytkowników a nie dla firm ( w sumie jesli ja na tym zyskuje to mi to nie przeszkadza) ale winno to byc jasno powiedziane, a nie niestety klamanie w zywe oczy.

A teraz pomyśl, hipotetyczne zdarzenie, ktoś wykonał jakies zlecenie dla niego wzamian za pomoc w pozycjonowaniu. A więc

moze dac mu cześć punktów którymi dysponuje jako admin

masz racje ale tu jest jawna sprzedaz tych punktów. Jest ustalona cena i kropka. Gdyby bylo tak jak mowisz nic bym nie mowil ale ja nie moga od nikogo tych punktów kupic (za 2 moze 3 tygodnie beda potrezbne),a inni TAK.

jesli byla by mozliwosc to niech ten ban zostanie zdjety gdyz te zarzuty padly tutaj i tutak to musi zostac wyjasnione

swoja strone za chwile dam tez towpic na linkme aby to wyjasnic i tam pewnie admin da odpwoiedz na to (wtedy da sie linka do tamtego forum)

wlasnie rozpoczalem ten temat tez tu https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=490 gdyz nie wiem czy bedzie mogl admin sie wypowiedzial

EDYTOWANE 18.30

Niestety moje pytanie z forum LINKME zostało usuniete wiec otrzymałem tym samym juz jasną odpowiedz na powyższe zarzuty, i na chwile obecną nie będę tego komentował, ale chyba antylinkme ma racje choć myślałem ze się myliłem, a SZKODA ;)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wkleje post administratora z linkme (z forum linkme)

[ ... ]

W nawiązaniu do tych i nowszych słów powstało oficjalne oświadczenie systemu LinkORN.pl jako odpowiedź dotycząca poruszanych spraw w tym cytacie, jak i innych informacjach publikowanych w internecie dotyczących systemu LinkORN.

Pełna treść oświadczenia dostępna jest na stronie: www.linkorn.pl/index.php?id=declarations (po sugestii mrtn-a poprawiono układ strony głównej).

pytanie zadane na nieodpowiednim form od tego jest forum systemu !!! ps nie sprawdzalem czy mozna wstrzymac (chyba ze braknie punktów) :P

odnosnie antylinkme jest odpowiedz na forum linkme (bez mozliwosci dyskusji) wiec tez pozostawie to bez komentarza

BANERY REKLAMOWE

wiem ze przy linkorn jak widzialem ostatnio zwieksza sie ilosc nowych domen o 20 dziennie (tam widac co sa w systemie za domeny wiec wynik jakos to odzwierciedla i jest w miare obiektywny - nie wiem ile domen jest nie przyjmowanych)

w linkme z tego co widze to tez domen przybywa na tym samym poziomie moze wiekszym (nie widac jakie sa strony w systemie wiec trudno to okreslic - co i jak przybywa), ale po cyferkach ilosc wzrasta

BANERY REKLAMOWE

pytanie zadane na nieodpowiednim form od tego jest forum systemu :) ps nie sprawdzalem czy mozna wstrzymac (chyba ze braknie punktów) ;)

Prywatna wiadomosc od LinkMe.pl:

"oczywiscie ze mozna zastopowac..

musisz jedynie ustawic priorytet na 0

wszystko opisane jest na forum linkme

zapostowalbym ale zablokowali mnie na jakis czas na PiO

pozdrawiam"

I wszystko jasne :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam Wszystkich

Z uwagi na liczne prosby wprowadziliśmy kreator wyglądu boksów. Teraz możesz wybrać dokładnie taki kolor , rozmiar boksów oraz linków jaki chcesz. Zmiany wchodzą w życie już kilka minut po ostatniej zmianie w systemie (w zależności od kolejki, czas może się wydłużyć do np 20 minut)

Możesz teraz dokładniej dopasować ilość linków / boksów na swojej stronie.. poprzednio mogłeś wybrać 5 / 10 / 15 a aktualnie 5 / 6 /7 /8 /9 /10 / 11/ 12/ 13/ 14/ 15.

Jeśli Wasz link pojawi się na stronie w postaci BOKSU REKLAMOWEGO możesz wybrać dodatkowy tekst , który pojawi się w trzeciej linijce boksu (zamiast url strony w opisie). Możesz dodać 50 dodatkowych fraz, każda kolejna fraza musi zostać oddzielona ENTER'em , max 25 znaków na frazę. Opcja ta posiada wbudowany filtr. Przy kolejnym losowaniu Twojego linku na stronę partnera losowany jest EXTRA TEXT (jeśli wybierzesz opcję) stąd unikalność wyświetlamych pakietów boksów została znacząco podwyższona.

Wprowadzono również kilka zmian po stronie silnika, a w nadchodzącym tygodniu dostarczymy resztę opcji.

Pamiętajcie , ze nowe opcje działają wraz z wersją 1.5, zatem prosimy o ściągnięcie i nadpisanie pliku *.PHP

(w przypadku gdy nie masz pozostałych plików wgraj je również i ustaw chmod 666 dla pozostałych 2ch plików *.TXT )

Wysokich pozycji :D

Pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• 4 tygodnie później...

Witam, ja z takim pytanikiem :) Mam nadzieje, że to dobry dział i niebyło takiego pytania jeszcze.

Czy lepiej męczyć się przez bardzo długi okres czasu, aby być na pierwszym miejscu pod hasłem np. "dowcipy". i wydać 200 linków z systemu. Czy może lepiej wydać po 50linków na hasła "dowcipy""zabawa""kawały""gry" i być na pozycjach w top 10 ale niższe miejsca. Chodzi mi o to, gdzie będzie więcej wejść z google

200 linków i top1 pod haslem dowcipy? Jak dasz 50 linkow to nawet w top 30 nie bedziesz....

Sorry zapomniałem zaznaczyć, że to jest przykład. Trochę inaczej

Czy lepiej męczyć się przez bardzo długi okres czasu, aby być na pierwszym miejscu pod hasłem np. "faza1". i wydać 2000 linków z systemu. Czy może lepiej wydać po 500linków na hasła "faza1""faza2""faza3""faza4" i być na pozycjach w top 10 ale niższe miejsca. Chodzi mi o to, gdzie będzie więcej wejść z google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności