Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem tylko użytkownikiem linkme, ale widzę tu trochę inny problem. Bo podobne zaplecza może mieć sporo stron (darmowe generatory, darmowe szablony - w systemach jest sporo podobnych stron, o niczym to nie świadczy).

Linkme zabrania kategorycznie zakładania własnych kont na własny link polecający. Jeżeli ty nigdy nie będziesz się ze swojego komputera logował na konto linkme klienta ani z komputerów klienta do siebie to nie będzie żadnego problemu. Jeżeli podejrzewasz, że będziesz musiał logować się ze swojego komputera na konto linkme klienta to sobie niestety odpuść (albo nie polecaj go na swoje konto - załóż z innego IP i nie loguj się na nie z domu, IP z ogólnodostępnych proxy raczej odpadają).

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie będę się logował na konto Klienta, już z nim o tym rozmawiałem.

Więc teoretycznie nie mam się czego bać, praktycznie chcę mieć pewność

i dowód jak coś, bo o tysiąc punktów tutaj się nie rozchodzi :hmmm:

Mam za dużo do stracenia, a lepiej dmuchać na zimne - wiadomo,

ludzie są podejrzliwi (nie dziwię się, wszędzie pełno naciągaczy).

Zgadzam się z Pakinterem. Boksy za bardzo rzucają się w oczy, a w dodatku na stronie nie prezentuje się to zbyt dobrze, zwłaszcza że wiele osób nie dba za bardzo o treść tylko wrzuca wielokrotnie słowa kluczowe. Jak wiele osób zauważyło to strony właśnie z boksami złapały filtry. Pomimo tego że był wybór pomiędzy linkami i boksami to lepiej wyeliminować wariant który ma szkodzić stronom poprzez nałożenie filtra. Jestem ciekaw jak rzekome testy właścicieli linkme wypadną, skoro trwają tak długo.

Witam

Co do boksow to poinformuję w stosownym czasie, narazie zostały wyłączone.

W przypadku założenia nowego konta z Twojego IP proszę zawsze informować o tym wcześniej, jesteśmy ludźmi i jak niejednokrotnie podkreślam po ludzku podchodzimy do takich spraw. Dla uczciwych użytkowników nie będzie przecież kar. Da się zauważyć kto kręci a kto jest ok :)

Szczęśliwego Nowego Roku ;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Wyświetlanie linkow w różnych lokalizacjach

Chcesz zmniejszyć ryzyko wykrycia linków systemowych na Twojej stronie - przeczytaj poniżej.

Możesz wyświetlać linki systemowe w wielu lokalizacjach a nie tylko jako grupa 15 linków w jednym miejscu.

Możesz rozmieścić linki w róznych miejscach na swoim serwisie np. jeden w top , 3 z prawej, 2 w środku, 5 z lewej, kilka na dole.. gdzie tylko chcesz.

Raz - na początku includujesz nasz kod

<?php

include("**************.php");

$links = LinkMeShowLinks("h", "cl", "|", "", "");

$linki = explode("|", $links);

?>

A poniższe linijki wklejasz w miejscach w ktore chcesz wyswietlać linki pojedynczo (lub w małych grupach) .

Jezeli mam wysw. 5 linkow:

<?php echo $linki[0]; ?>

<?php echo $linki[1]; ?>

<?php echo $linki[2]; ?>

<?php echo $linki[3]; ?>

<?php echo $linki[4]; ?>

Jeśli zaznaczyłeś na swojej stronie 15 linków to wklejasz linki w 15 różnych lokalizacjach.

<?php echo $linki[0]; ?>

<?php echo $linki[1]; ?>

<?php echo $linki[2]; ?>

<?php echo $linki[3]; ?>

<?php echo $linki[4]; ?>

<?php echo $linki[5]; ?>

<?php echo $linki[6]; ?>

<?php echo $linki[7]; ?>

<?php echo $linki[8]; ?>

<?php echo $linki[9]; ?>

<?php echo $linki[10]; ?>

<?php echo $linki[11]; ?>

<?php echo $linki[12]; ?>

<?php echo $linki[13]; ?>

<?php echo $linki[14]; ?>

(Pamiętaj ze pierwszy link to $linki[0]; a ostatni $linki[14]; (a nie 1 i 15))

Zalecamy to rozwiazanie osobom znającym budowę swojego serwisu od strony programistycznej (posiadających wiedzę jak i gdzie wkleić poszczególne kody.)

Zalecamy rowniez goraco tą metodę osobą piszącym duże ilości zaplecz pod LinkMe.pl

Pisałem na forum Linkme, ale jakoś post przeszedł bez odzewu więc napiszę jeszcze tutaj, być może znajdzie się ktoś kto instalował Linkme na Wordpress MU :

Czy istnieje możliwość zainstalowania Linkme na Wordpress MU ?

Nie mogę sobie jakoś z tym poradzić niestety i proszę o pomoc jeśli ktoś już to robił, z góry dziękuję ;)

linkme dla kazdej subdomeny/domeny ma inna instalke

mozesz albo

a) zainstalowac blogi w mu jako podkatalogi (nie pamietam czy w nowych wersjach jest jeszcze taka opcja)

albo

;) dluga droga z roznymi instalkami dla roznych stron - dla programisty php jest to do zrobienia

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Można jeszcze zainstalować LM na domenie, i wtedy będzie to też dla subdomen. Wadą jest jedynie brak bonusów za kolejne dodane adresy.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności