Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W tym systemie strony przed dodaniem są sprawdzane przez administratorów, więc jeśli na stronie nie ma linków to na pewno ktoś je usunął po sprawdzeniu, a takie rzeczy należy zgłaszać. Strony poza tym są sprawdzane pod względem unikalności żeby dokonać podziału: slim czy elite.

Co ile dni ściągane są podstrony?

Różnie. Czasami codziennie, czasami raz na tydzień.

To co piszą w manualu nie zawsze pokrywa się z rzeczywistością. Ja ostatnio na zliczanie podstron czekam ponad tydzień, a nawet i dwa tygodnie.

• 3 tygodnie później...

Swego czasu w tym temacie była lista życzeń. Chciałbym dorzucić coś od siebie.

Myślę, że będzie to bardzo przydatna funkcja, a jednocześnie będzie kosztować programistę niewiele pracy.

Chciałbym mieć możliwość ściągnięcia wszystkich nieaktywnych (czerwone światełko) instalek.

Teraz jest opcja ściągnięcia wszystkich (łącznie z tymi, które już są zainstalowane).

Dałoby radę taką funkcję stworzyć?

linkując na frazy tylko z elite zauważyłem dość znaczne spaki - czy ten system jeszcze jakoś działa ? czy te spadki ktoś potwierdzi, czy jest jakiś inny system stawiający na małe stronki i z dobrym contentem ?

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

FXweb, już pisałem do administratorów z uwagą żeby wprowadzili opcję pobierania plików instalacyjnych dla stron które nie są zatwierdzone, ale odpowiedź była taka że póki co to takiej możliwości nie będzie. Widocznie nawet wprowadzenie prostego skryptu jest dla nich za trudne albo po prostu nie chcą pomóc tym użytkownikom którzy mają wiele stron na jednym koncie. Zgłaszałem tez powolne zliczanie podstron, które trwa u mnie nawet miesiąc, ale powiedzieli że tylko ja mam z tym problem, więc chyba nie muszę dokańczać że pojedyncze zdanie nie za bardzo się liczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności