Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

każą nam rozbijać na kilka linków a w elite takie kwiatki znajdujemy:

nie ma odzwu więc "kwiatek" z dziś. CO TO JEST za witryna linkuje elite https://transseksualnych.nadcisnienia.waw.pl/ dajcie spokój, rozumiem, że wobec tego dział stron i linków nie jest moderowany. Co to za treść? co to za menu ? co to w ogóle za tematyka ? no kurde bez przesady

Drugi przykład https://utworzenia.nagrodami.waw.pl/ na tym mogę skończyć i mam nadzieję, że się ktoś za to weźmie.

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Vek-tor - to sa typowe strony zapleczowe, indywidualne robione pod linkme elite, z tego co widzialem ostatnio takich stron powstało mnóstwo,, wygladaja prawie identycznie maja od 5 do 6 podstron na kazdej ok 500 liter i inny szablon graficzny i teksty głównie z generatorów synonimów

jako zaplecze tematyczne idealne jesli zawieraja słowa kluczowe zgodne z linkowana tematyka

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

To są zwykłe spamy, więc nie powinne być przyjmowane do elite. W takim wypadku nie dziwie się że niektórzy piszą o tym że mają nieograniczone możliwości w sprawie artykułów do elite.

Pomysł z każdym oddzielnym linkiem jest beznadziejny. To dopiero będzie wyglądało jak spam, jeśli trzeba te linki wpychać gdzieś na siłe. Można zrobić wymagania 2-3 grup linkowych, ale nie każego linku oddzielnie. Jeśli to zostanie to prędzej czy później stracicie pozycję lidera.

Witam

to moje konta są przyczyna tych problemów

już wyjaśniam jak to się stało zamówiłem sporą ilość zaplecza ( całe konta zamawiałem ) i osoba dawała na domeny normalne ładne strony a odrazu po zatwierdzeniu przez administratorów linkme podmieniał stronki

dlatego w systemie pojawiło się tyle śmieci właśnie sprawdzam wszystkie domeny i usuwamy strony z systemu

no to padłes ofiarą i miałeś odwagę się ujawnić ale takich stron jest mnóstwo - ja nie będę dzielił 15 linków na 15 części ani włosa na czworo. Mam nadzieję, że wtedy system tak osłabnie przez takie dupiaste spamowanie, że linkme przestanie działać

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

witam

Linki mozna zamieszczac miedzy linkami wewnetrznymi MENU.. w stopce , w kolumnach bocznych.. miedzy kolejnymi newsami itp.

Linki powinny znajdowac sie w odleglosci 50 znakow, nie liczymy spacji, muszą byc naturalnie oddzielone a nie separatorem w stylu 'bla bla bla bla" bo takie będą banowane, zmieniliśmy rownież ograniczenie brzegowe.

Wprowadzilismy pewne zmiany do pliku php - teraz nie powinno byc problemow z instalacją

Czytając niektore posty mam wrazenie, ze niektorzy chyba czegos nie rozumieją. Zmiany nie wynijaką z nadmiaru wolnego czasu. Gdybysmy mieli gdzieś system i jego rozwoj to zapewniam ze zadnych zmian byscie nie zobaczyli.

Zmiany dotyczą uzytkownikow posiadajacych wieksza ilosc domen w systemie. Postarajcie sie poswiecic 20 minut i przerobic szablon (wkleic linki w 5 miejsc a nie jedno). To dla NASZEGO wspolnego dobra.

Zmiany maja na celu przedluzenie zywotnosci domen zapleczowych. To dla bezpieczenstwa Waszych domen oraz zwiekszenia mocy przekazywanej linkom

Nie mozemy stac z załozonymi rękoma i czekac co nam przyniesie google. Rozwiązanie zostało przeanalizowane i przetestowane.

Współpracując będziemy odnosić dalsze sukcesy.

Pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Wydaje mi się jednak, że można by dopuścić grupki po 3 linki w formacie np:

<li>Link 1</li>

<li>Link 2</li>

<li>Link 3</li>

Na stronie mogą być boxy typu Polecamy itd.

Tak naprawdę na stronie nie ma aż tylu miejsc, żeby wrzucić 15 linków w różne miejsca.

Wolę osobiście nie wrzucać linków do stopki - co wy również polecacie.

No nic, mam już pomysł jak to rozrzucić jednak grupki po 2-3 linki nie powinny mieć limitu "separatora" 50 znaków.

Jestem oczywiście zadowolony ze zmian, jednak taka mała uwaga techniczna.

to jest oczywiste, nie zrozumiales o co mi chodzi...

problemu z rozdzieleniem linkow nie ma w przypadku wybrania 5-8 linków, ale jak sie wybiera max. ilość, czyli 15 to moim zdaniem wymaga to obszernego serwisu, a nie typowej "stronki" pod zaplecze... i bardzo dobrze, mysle ze ktos z linkme odpowiednio to przemyslal

rozważamy jeszcze pewną opcje

instalacja 5 linkow z podzialem na lokalizacje da tyle punktow co dawne 15 linkow

lub dodatkowo user bedzie mogl zdecydowac czy chce rozbić czy nie..

jesli nei rozbije to dostanie np 30% punktow , jesli rozbije to 100%

brak rozbicia - 30% , dlaczego ? sprawa chyba oczywista. Jesli google wykryje ze tam sa wlasnie linki systemowe to moze zmniejszyc ich moc wiec i dla systemu takie miejsca sa miejscami gorszymi z czym się pewnie kazy ze mną zgodzi..

Oczywiscie jak zawsze jestesmy otwarci na propozycje , rozmawiajmy a znajdziemy zloty srodek

jednak juz w tym momencie zaznaczam ze nie będzie tak jak przez ten okres gdy lokalizacje były opcją.. bo jesli nie ma choc najmniejszego przymusu to nikomu sie nie chce a potem WSZYSCY STRACIMY, wiec albo teraz klucimy sie i zostajemy przy starym sposobie albo idziemy do przodu i zostajemy w grze dluzej. Wybor chyba nie jest ciezki.

Pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności