Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już problem szybkości pobierania podstron zauważyłem 2-3 miesiące temu, zwracałem się z tym do administratora, lecz stwierdził że problem jest jednostkowy więc nie warto go rozważyć. Mam nadzieję że teraz administratorzy linkme zauważą że jednak coś jest nie tak.

Na 2 moich kontach które działają od końca lutego jeszcze nie została dokonana aktualizacja żadnej ze stron.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam mam ten sam kłopot. Sa juz 3 osoby.

Komus jeszcze jest on znany?

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Ja też zauważyłem że wolno pobiera podstrony. Dotyczy to nie tylko pierwszych odwiedzin, ale też kolejnych - przy jednej stronie dodanej na początku lutego dalej pokazuje mi 2 podstrony, pomimo że strona jest już cała zaindeksowana.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Potwierdzam mam ten sam kłopot. Sa juz 3 osoby.

Komus jeszcze jest on znany?

mnie nigdy nie pobierało i nie update'owało danych - jedyne co dobrze działało to Page Rank - nawet wychodzące i BL źle zliczało albo wcale.

poza tym rezygnuje z tego systemu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

...za to google podaje w locie BL...

Prosimy tych ktorym nie ściąga podstron od dnia wprowadzenia podziału na lokalizację o podmianę plików instalacyjnych - wystarczy podmienić jedynie plik *********.php

Najnowsza wersja plikow instalacyjnych to 1.7.1

Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Wczoraj dodałem stronę... dziś już były wszystkie znalezione - choć nie ukrywam, że było ich tylko kilka.

Za to uważam, że trochę dziwne, że ja dodając stronki z unikalną treścią, ładnie na subdomenie www.sub.domena.biz/podstrona.php - 5 podstron i co... lądują w slim... natomiast ja mam linki na stronach o podobnej budowie - tez 5 podstron tylko wygląd www.sub1.sub2.domena.pl/kat/cos.php

zdaję sobie sprawę, że moje dodawane strony nie są jakieś super hiper, ale trochę boli mnie - że już chyba z 3cią stronę tego typu wrzuciłem i tak mi wylądowała w slim... a 2 podobne są w elite. No a 90% linków jakie otrzymuję są właśnie na tego typu stronach więc... trochę nie fair - bo dostaje linki na czymś... czego sam nie mogę dodać, a znów nie chce dodawać, potem usuwać ze slim i ponownie dodawać do elite aż się "uda". Wg. mnie:

https://linkme.pl/manual/zs-zatwierdzanie.php

Elite

* Budowa strony pod kątem użytkownika ORAZ wyszukiwarek, tresc ma być UNIKALNA, serwisy z zaimportowanymi bazami lecą do SLIM.

* Preferujemy rozszerzenia plików w postaci nazwa.php, nazwa.html (adresy dynamiczne też zliczamy jednak podstrony w postaci www.domena.com/podstrona_1.html będą dodatkowym atutem przy przydzielaniu współczynnika wartości dla strony).

* Ilość podstron - generalnie im więcej tym lepiej, jednak często podnośimy współczynniki stronom małym - takim które mają po kilkanaście czy kilkadziesiąt podstron.

* Mała ilość linków wychodzących (przykładowo gdy masz np 50 linków wychodzących do stron zewnętrznych to mała szansa ze zostaniesz przyjęty do elite... jeśli nawet, to dostaniesz punkty karne za nadmierną ilość linków wychodzących).

* Adres w domena.pl ma większą szansę niz domena.ovh.org (free host), oznacz a to, że w przypadku gdy się zastanawiamy gdzie daną stronę wrzucić to adres będzie dodatkowym atutem.

* Nie lubimy gdy po wrzuceniu boksów strona się rozpada, prosimy odpowiednio dobrać ilość oraz orientację (pion / poziom) boksów w taki sposób abyśmy sami nie musieli tego naprawiać.

* Strona może zostać przeniesiona do SLIM w przypadku kiedy występują błędy z wyświetlaniem boksów, a administrator serwisu nie dokonał naprawy w ciągu kilku dni od dokonania przez moderatora akceptacji.

* Pamiętaj o ustawieniu prawidłowego kodowania, każda interwencja moderatora przedłuża czas przyjmowania kolejnych stron do systemu.

* Do ELITE nie przyjmiemy wielu SUBDOMEN w jednej DOMENIE i na jednym adresie IP. Maksymalna ilość subdomen ogranicza się do 5 subdomen tematycznych w jednej domenie. W przeciwnym razie wszystkie subdomeny zostaną przerzucone do SLIM.

* Jeżeli budujesz zaplecze gdzie na każdej podstronie znajdują się dwa-trzy zdania, licz się z tym, że taką stronę przeniesemy do SLIM

jest trochę nieścisłe i niekiedy jest 'naginanie' tych zasad a niekiedy nie...

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

...za to google podaje w locie BL...

Prosimy tych ktorym nie ściąga podstron od dnia wprowadzenia podziału na lokalizację o podmianę plików instalacyjnych - wystarczy podmienić jedynie plik *********.php

Najnowsza wersja plikow instalacyjnych to 1.7.1

Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie

Podmieniłem jedynie plik .php i nadal nic, a przy nowo dodanych stronach powoli coś się dzieje :/

U mnie podobnie.

Tak przy okazji, przydałaby się opcja "Odśwież wszystkie" albo "Odśwież nieaktualne" - zaoszczędziłoby to klikania ;)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Tak przy okazji, przydałaby się opcja "Odśwież wszystkie" albo "Odśwież nieaktualne" - zaoszczędziłoby to klikania

Ja myślałem że funkcja "Odśwież wszystkie" to takie udogodnienie dla admina. Użytkownik klika i ma nadzieję przez kolejne dni że system szybciej zacznie działać ;) Jak klikałem to jeszcze nigdy nie zostało "odświeżone" ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Opcja odświeżania służy do czegoś innego niż można by się spodziewać na początku - za jej pomocą można wymusić sprawdzenie wersji skryptu zainstalowanej na stronie, i przy okazji tego robi się też chyba update pliku z linkami do wyświetlania (przynajmniej tak to swego czasu się działo, przy okazji update który zmieniał format pliku).

ja podmienilem juz plik PHP jak radzi admin, ale oczywiscie przeliczenie stron nadal nie dziala. Rowniez na nowo dodanych stronych, oczywiscie z nowym plikiem php - rowniez nie przelicza stron. Admini sprawe ignoruja z tego co czytam na ich forum na linkme

ja podmienilem juz plik PHP jak radzi admin, ale oczywiscie przeliczenie stron nadal nie dziala. Rowniez na nowo dodanych stronych, oczywiscie z nowym plikiem php - rowniez nie przelicza stron. Admini sprawe ignoruja z tego co czytam na ich forum na linkme

Wszystko już wróciło do normy i wszystkie jest zliczane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności