Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podmieniłem pliki zaraz po tym jak informacja pojawiła się tutaj na forum, ale pomimo że minął już tydzień dalej mi nie przeliczyło podstron. Ile czasu może to jeszcze potrwać?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Ciemnosc widze, Ciemnosc !

Czytajcie ze zrozumieniem i robcie tak jak sie wam na rece podaje..

Link z :https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?pid=26553#p26553

UWAGA , upewnijcie się ze macie wersję 1.7.1 bo np. choro*.zdro*.com 114978 - ma wersje 1.6.9

Informowalismy ze trzeba miec 1.7.1 oraz trzeba wyczyscic plik subpages (i pamietac o prawach dostepu do subpages.txt)

Jesli nie wyczyscicie to my wyczyscimy.. ale plik musi zostac podmieniony na 1.7.1

OLECKI - nie przycinaj, widze ze masz OK na stronach ktore sprawdzałem

Widze ze kilku stronom nie sciagnelo podstron ale zapisuja sie prawidłowo i przy puszczani bota na nie sciaga prawidłowo wiec na reszcie tez bedzie OK, kolejne sciagniecie podstron za 48h

Zachowujesz sie strasznie impulsywnie, ciagle biegasz z problemami.. to naprawde Ci nie pomoze

Nie olewamy zadnego uzytkownika, Ty chyba olewania nie widziałeś. Jestesmy REALNIE najwiekszym systemem pod kazdym wzgledem (no jakbysmy zliczali po 1000 subdomen z 1 domeny i 1 ip to pewnie virtualnych bysmy tez przegonili)

mario29 = panseo - jesli masz cos sensownego do powiedzenia to prosze pisz wprost a nie zakladaj nowych NICKOW, bo wolalbym ci nie sprawdzac czy nie masz wiekszej ilsoci kont i czy nie lamiesz tym samym regulaminu..

Nikt nikogo nie oszukuje, byl problem z wersją 1.6.9 o czym poinformowalismy i poradzilismy podmiane pliku php na 1.7.1 .. jesli nei podmieniles tak jak radzilismy to w czym problem ? Mam wlasnorecznie podmienic ?

112295 - tu działa OK bo jak widzisz masz nowa wersje, wlaczylem robota i sciagnal.. czemu wczesniej nei sciagnelo ? bo miales pusty plik subpages czyli nikt od czasu wyczyszczenia subpages czy wgrania subpages nie wszedl na ZADNA podstrone z linkami systemowymi.. i prosze bez dyskusji tutaj bo sprawdziłem!

Ty masz chłopie zainstalowane strony z wersją Version 1.6.8 ! np architek*.**n12.com

SIRZORRO - prosze podaj ID strony lub login LM a sprawdzę

Kluczem było podmienienie pliku ********.php na wersje 1.7.1

jesli nie wyczyscicie subpages to my to wyczyscimy ze starych podstron "(subpages oraz drugi plik txt musza meic odpowiednie prawa do zapisu i odczytu)

Jednak po stronie musi chodzic user lub bot bo inaczej chyba sprawa jasna ze nei zbierze podstron..

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Przykładowe ID stron (Elite): 112891, 109405. Inne strony w Elite też niezbyt chcą iść w górę, a jeszcze mogłyby.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

• 2 tygodnie później...
Instalacja niepoprawna.

Prosimy o rozmieszczenie linków systemowych w różnych miejscach serwisu.

Minimalny rozstaw linków to 50 znaków pomiędzy linkami (bez spacji)

Dokładny opis instalacji znajdziecie tutaj

Mam dokładnie 347 znaków (widniejących na stronie) między linkami. Dla pewności dodałem nawet "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" by było ponad 500 znaków i co? I nadal to samo, kiepsko to jest widać dopracowane, bo nie mogę dodać strony: ID: t119967

Co do supportu na stronie mam dość spore wątpliwości dlatego to piszę tu.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ja nie mam pojęcia na czym polega to i sobie dałem spokój. Jak potrzebuję to tworzę nowy mail i konto. Dodaję 5 stronek na konto i linkuję to co potrzebuję. Nie dość że trzeba zainstalować skrypt, umieścić w nim normalny tekst (co zajmuje i tak sporo czasu) to jeszcze mam się głowić "co tu zrobić aby były odstępy 50 znaków i kombinować bo raz się nie udało?" Sory, administratorzy linkme tego chcieli widocznie ...

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Ptaq, wczoraj miałem problemy z zatwierdzeniem instalacji, ale zgłosiłem do adminów i dzisiaj już wszystko działa. Może to Ciebie też dotyczy, a jeśli nie to sprawdź wszystko jeszcze raz bo mi też się zdarza źle umieścić linki.

Dzielenie działa dobrze. Ale oddzielać trzeba minimum 5 grup linków, czyli:

link0,link1,link2 - minimum 50 znaków - link3,link4,link5 - minimum 50 znaków - link6, link7, link8 - minimum 50 znaków

link9,link10,link11 - minimum 50 znaków - link12,link13,link14

Spacje nie są liczone jako znaki.

Dobra nie mam już sił strona wisi nieaktywana (ze niby nie ma odstepu 50znaków), na GG podobno z linkMe jest świetny kontakt, tylko nigdzie ich GG nie ma, więc byłby ktoś tak dobry i podał do kogoś z administracji numer, czy to tu, czy na PW.

Z góry dzięki.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności