Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Instalował ktoś na nowych zasadach system Linkme ELITE na skrypcie Wordpress?

Zupełnie nie wiem jak mam się za to zabrać.

Dałem kod include w index.php skryptu potem $linki po 3 sztuki w header (3),footer(3),sidebar(3) w index na poczatku i na koncu artykulu(3+3)

wywala mi komunikat

brak odpowiedzi ze strony skryptu

jak ktoś miał podobny problem i go rozwiązał to prosze napisać na PW,tutaj na forum albo GG: 88 00 668

Pozdrawiam, z góry dziękuje za odp.

Tomek.

w szablonach to zrób a nie w index.php

ale panowie w readme to moglibyście dać nową instrukcję bo przełączanie między zakładkami jest niewygodne.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

no dokladnie, dajcie nowa instrukcje.

Nikt z administracji nie zajmuje się wsparciem dla CMSów. Głównie opieramy się o publikacje naszych użytkowników.

Dobry pomysł z tą nową instalacją, tylko dlaczego do ELITE przyjmowane są strony które widać, że są z generatora zaplecza. To chyba jakies nieporozumienie, większość lepszych katalogów jest bardziej wartościowa niż te strony.

Po to masz formularz zgłoszeń, by wszystkie "wątpliwe" strony zgłaszać administracji.

Dziś nie widzę ani jednego zgłoszenia opisanego jako "generator" tak więc Twoja informacje traktuje jako nieprawdziwą.

Tak czy inaczej, nie kwestionuję Twojej teorii, każdy z pracowników LinkMe jest tylko człowiekiem i ma prawo pomylić się podczas moderacji.

Wszystkie zgłoszone przez użytkowników strony sprawdzane są maksymalnie w ciągu tygodnia. Jeżeli trafiamy na "wątpliwą" domenę, wtedy zawsze sprawdzamy większość stron danego użytkownika w celu szybszego wyłapania łamiących regulamin domen.

Pozdrawiam

Paweł

no dokladnie, dajcie nowa instrukcje.

chodzi o instrukcje dla dzielenia linków.

Oczywiście, takowa informacja pojawi się jak najszybciej.

Dziś nie widzę ani jednego zgłoszenia opisanego jako "generator" tak więc Twoja informacje traktuje jako nieprawdziwą.

Bardzo wygodne tłumaczenie. Jeżeli czegoś nie widzę to tego nie ma ;)

Bardzo ciekawe zauważ również, iż napisałem:

Tak czy inaczej, nie kwestionuję Twojej teorii, każdy z pracowników LinkMe jest tylko człowiekiem i ma prawo pomylić się podczas moderacji.

Bardzo ciekawe zauważ również, iż napisałem:

CYTAT

Jakiś niezdecydowany jesteś w swoich wypowiedziach.

To jak jest, wiesz już skąd się biorą strony w ELITE które z ELITE nie mają nic wspólnego? Czy masz zamiar dalej odpowiadać nie przekazując żadnej treści ;)

Czy jest jakaś różnica praktyczna między elite a slim? Pytam się bo ostatnio skusiłem się na to aby dodać stronę do ELITE po czym przeglądając linki zorientowałem się, że najwięcej punktów zżarły mi od razu stronki np z tylko stroną główną, lub trzema stronami na krzyż które od razu widać że są "stworzone" przez generator treści.

Pytam nie z uszczypliwości ale chciałbym uzyskać rzeczową odpowiedź, czy takie strony to teraz normalka w linkme ELITE, bo dawno nie korzystałem i nie wiem czy się w ogóle opłaca. Czy uważacie, że takie strony są OK i zasługują na to aby być w ELITE i ludzie którzy się zbytnio nie namęczyli wykorzystując generator treści są jednakowo traktowani np z ludźmi którzy dodali swoje działające, wartościowe dla użytkownika i wyszukiwarek zaplecze.

...

• 4 tygodnie później...
Wszystkie zgłoszone przez użytkowników strony sprawdzane są maksymalnie w ciągu tygodnia.

Tydzień temu (3 czerwca) otrzymaliście maila ze zgłoszeniem kilku błędów w systemie, np. zatrzymanie dodawania linków mimo wystarczającej ilości punktów. Poza tym na liście stron, na których miały się pojawiać moje linki znaleźć można było:

- niezaindeksowane podstrony lub zbanowane całe domeny;

- strony zawirusowane;

- strony, z których linki z systemu zostały usunięte;

- podstrony z 404,

- strony z ukrytymi linkami;

- w elite znajdowały się katalogi stron, które miały być tylko w slimie.

Tego typu linki w większości przypadków stanowią kilkanaście % wszystkich linków.

Nadal nie ma ani odpowiedzi na maila, ani reakcji w formie usunięcia tych podstron i zwrócenia punktów za nie.

Już kiedyś przy zgłaszaniu problemów z instalacją systemu na jednej ze stron odsyłano mnie w kółko na forum i do manuala, mimo moich zapewnień o tym, że wszystko zostało zrobione zgodnie z instrukcjami. Jak się później okazało, mój serwer nie obsługiwał jakichś funkcji, ale administratorzy nie byli chętni do pomocy, co skończyło się na przejściu do innego systemu.

Kiedy mogę się spodziewać jakiejś reakcji?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności