Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

gdybysmy wiedzieli to bysmy napisali...

nikt ci nie kaze wierzyc..

gdy padlo forum PIO to ktos informowal 3 dni wczesniej ? i to wina PIO byla ?

są siły wyzsze nad ktorymi nikt nie panuje..

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Czy lepiej męczyć się przez bardzo długi okres czasu, aby być na pierwszym miejscu pod hasłem np. "faza1". i wydać 2000 linków z systemu. Czy może lepiej wydać po 500linków na hasła "faza1""faza2""faza3""faza4" i być na pozycjach w top 10 ale niższe miejsca. Chodzi mi o to, gdzie będzie więcej wejść z google

Nie lubię tego pisać ale tak trochę NTG. Zrób badania marketingowe. Najlepiej jest być na 10 fraz TOP1.

Pozdrawiam, Radek.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

witam

jesli czyta to admin linkme nie wiem co jest ale nie otwiera sie strona - czytalem tutaj ze sa jakies zmiany ale ile one potrwaja - orientacyjnie - :)

edyt:

wiem juz co jest grane ;) i mam pytanie dlaczego na mój IP został nałozony BAN - jeśli naruszyłem regulamin to proszę o info co takiego zrobiłem - wystarczyło wysłać meila a nie blokować mi dostęp do konta z mojego IP (podstawowego), gdyż poprzez inne IP moge wejsc na konto wiec to jest winna systemu tylko któregoś z adminów który mnie zablokował - i jestem ciekawy czemu :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

odpisalem juz na naszym forum..

gdybys zostal zbanowany to bys wiedzial za co i bylbys zbanowany wszedzie a nie tylko na stronie glownej..

wiec to wina Twojego... hmm.. no wlasnie , sprawdz czego..

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• 3 tygodnie później...

Wprowadziliśmy podział systemu na Elite i Slim.

Słabe katalogi, opisy gg, fora, które dostały od nas status 'Oczekujaca' zostaną ponownie przeglądnięte, jeśli przejdą weryfikację to przyjmiemy je do nowego sub-systemu Slim.

Dzięki wprowadzeniu nowego podziału - Elite stanie się systemem z bardziej wartościowymi serwisami. Prosimy dodawać słabe strony do Slim, w przeciwnym razie czas zatwierdzenia może się wydłużyć. Możemy dowolnie transferować domeny między systemami (w przypadkach gdy ktoś chciał dodać domenę słabą merytorycznie do Elite). Możemy też w ogóle odmówić przyjęcia domeny jeśli chciałeś sprawdzić czy zostanie przyjęta do Elite.

Nie zmieniamy zasad w trakcie gry. Przyjęte strony nie zostaną przetransferowane do Slim tak długo jak będą aktywne. W momencie wyłączenia strony przechodzi ona ponownie weryfikację i może zostać przeniesiona do słabszego systemu - tym sposobem Elite przejdzie samooczyszczenie. To w Waszej intencji aby strona była online i miała zainstalowany kod.

Podkreślamy również , że system LinkMe Elite / Slim jest 100% DARMOWYM SYSTEMEM, nie pobieramy opłat pieniężnych za używanie go !

Trwają ostatnie testy systemu.

Przez najbliższe 4 dni losowania w Slim mogą odbywać się rzadziej niż w Elite.

Wiecej informacji na forum linkme - https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=714 - tutaj też prosimy o wszelkie uwagi, sugestie.

acha.. zapomniałem dodać.. MANUAL..

Wpowadziliśmy pewną nowość wśród systemów wymiany linków - MANUAL ( https://linkme.pl/manual/ )..

Dzięki manualowi możesz rozpocząć przygodę z naszym systemem szybciej. Manual zawiera masę informacji, które ułatwią Ci pracę oraz pozwolą dokładnie poznać nasze możliwości. Zapraszamy do lektury :D

Pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności