Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałem się zapytać osób dodających duże liczby stron (nie amatorów) ile mniej więcej punktów dostali za :

w pełni przeindeksowaną statyczną stronę HTML (free template), content kilkaset znaków na podstronie- 15 podstron.

Z reguły wyrabiałem połowę limitu ale w wypadku obecnych zasad trzeba sie bardziej przyłożyć ;)

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam Tomek

Za subdomenę na start pewnie jakieś 150-160 punktów.

Jak złapie podstrony to powinno być 800-900 punktów.

dokladnie tak, za domene glowna do 1200

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Czy moglibyście sprawdzić czy strony z polskimi znakami w URLach (zakodowane w UTF-8) są widziane w LinkMe? Mam kilka takich stronek, każda po 10 podstron i LM ciągle nie załapało wszystkich podstron, chociaż minęło już sporo czasu.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

To nie wina kodowania. Przecież na starcie dobierasz sobie kodowanie UTF8/ISO a jeśli źle podasz to system automatycznie cię poprawi.

Co do indeksacji wszystkich podstron.. ekhmm zobacz ile jest domen i podstron w systemie. Spider nie ogarnąłby jakby każdy user chciał w 2dni full index. Sam nie raz czekałem miesiąc na full index.

Pozdrawiam

Kodowanie jest do treści stron - URLe to już inna bajka. Poza tym minęło już ponad miesiąc, więc spider miał aż nadto czasu aby zaindeksować stronę z 10 podstronami.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

• 2 tygodnie później...

tydzien po dodaniu strony ilosc podstron w systemie: 0, pomimo ze strona ma ich 14.

Co jaki czas nastepuje aktualizacja ilosci podstron ?

Mam taka sytuacje w wielu przypadkach..

Edit:

dodam jeszcze, że linki dodane zostały na wszystkie podstrony.

Czyli system zarabia, a ja dostałem 1/5 punktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności