Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dodawał ktos ostatnio strony do slim? Jak punktacja tam wygląda z naciskiem "na wstępie"?

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja jednak chętnie wysłuchałbym kogoś z linkme.pl , kto wyjaśni nam zmiany w przeliczaniu podstron. Bo jak juz tu ktos wyliczyl, nie ma zadnego deficytu :yahoo:

prosilbym o jasne wyliczenie dla przykladowej strony zapleczowej zawierajacej 14 podstron ..

prosze podac koszt jednego linki i przemnozyc strone glowna x 15 oraz 13 podstron x 15 linkow

...my otrzymujemy za taka stronke ok 700pnkt ..a ile ma z tego linkme ?

Czy jest ten deficyt czy nie ma, tego się nie dowiesz. Mi trochę brudzi brak jasnych reguł w tym systemie. Przykładowo niby im więcej podstron tym więcej punktów i jakoś tego nie mogę zauważyć.

Edit:

Robię właśnie swoje testy czy warto poświęcać jeszcze czas na ten system, za miesiąc będę mieć już wyniki (wiadomo zliczanie podstron może trwać wieki !!! )

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Exe, akurat co do ilości podstron to wszystko się zgadza. Kilka przykładów z mojego konta (wszystkie strony mają PR0 i są umieszczone w subdomenach).

Strona 1 - site 13 - punktów 811

Strona 2 - site 15 - punktów 1099

Strona 3 - site 19 - punktów 1254

Strona 4 - site 306 - punktów 2081

Po prostu dodatkowe strony nie są tak dobrze punktowane jak w innych systemach. Przykładowo mi bardziej opłacałoby się podzielić stronę 4 na 20 mini witryn i uzyskać z tego 20 x 1000 punktów niż 1x 2081.

Przykładowo mi bardziej opłacałoby się podzielić stronę 4 na 20 mini witryn i uzyskać z tego 20 x 1000 punktów niż 1x 2081.

Ok, ale to właśnie miało się niby zmienić, że im więcej podstron tym więcej punktów. Jak sam napisałeś, nie opłaca się dodawać stron z większą ilością podstron niż 20....

Dla serwisow posiadających do 6 podstron włącznie dostaniecie 30% punktów tego co aktualnie.

7 35%

8 40%

9 45%

10 50%

11 60%

12 70%

13 80%

Za 14 i więcej otrzymacie 100% punków.

Pamiętajcie również , że im więcej podstron tym więcej punktow dostajecie za serwis. Nasz algorytm ustala proporcjonalny do ilości podstron wsółczynnik punktowy.

W przypadku serwisu posiadającego kilkadziesiąt / kilkaset / kilka tysiecy podstron dostaniecie znacznie więcej punktów..

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Exe, nie ma takiej możliwości. !!! Linkme, podobnie jak Gotlink, daje za dużo punktów za samą domenę/subdomenę i dlatego nie opłaca się tam iść na site.

Zysk Linki:

5 => 350

6 => 370

7 => 400

8 => 420

9 => 450

10 => 480

11 => 500

12 => 520

13 => 550

14 => 580

15 => 600

Jak łatwo można policzyć, dodając jeden link średnio zyskujemy 25 punktów. Z tego wynika, że zysk z każdej dodanej domeny lub subdomeny to na czysto:

600 - 15 x 25 = 225

lub

350 - 15 x 5 = 225

225 punktów (w GotLinku 300). I jak długo to się nie zmieni tak nie będzie warto do tych systemów dodawać witryn z dużym sitem tylko podzielić content na większą ilość domen. ;)

Chciałbym dodać że w żółtej ramce po zalogowaniu jest m.in hasło:

"Pamiętaj, że w momencie zatwierdzenia strony dostajesz jedynie część punktów. Po ściągnieciu danych przydzielimy więcej (do 48h)."

Ściągnięcie danych takich jak ilość podstron trwa natomiast kilka tygodni. Czyżby maszyny już nie dawały rady?

Do linkme trzeba dodawać piętnastki bo inaczej się nie opłaca i tyle smile.gif

zauważ że piszemy właśnie o tym że nawet i 15tek coś ostatnio sie nie opyla dodawać bo dostajemy za nie 700 pkt...

Ściągnięcie danych takich jak ilość podstron trwa natomiast kilka tygodni. Czyżby maszyny już nie dawały rady?

Może i nie dają rady ale tak patrze na przyrost domen i wcale już tak nie zapierniczaja. Pamietam niesamowity wzrost z 7000 do 20000 tak szybko poszło że nie wiem ;-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności