Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chodziło mi o podstrony. Wychodzących mam ok 1-2

No wiem, że chodziło Ci o podstrony ;)

Wyświetlasz max 2 linki z Linkme na każdej podstronie, gdzie łącznie masz 15 podstron i dostajesz za to ok 1k pkt ??

Czy te strony mają jakiś PR i są na domenach głównych?:dirol:

• 2 tygodnie później...
Czy admini linkme mogliby odpisywać na maile chociaż raz na 2 tygodnie? Od sierpnia czekam na odpowiedź i nadal nic.

ps. W panelu nadal widnieje część stron zgłaszanych na początku czerwca jako strony, które nie emitują żadnych linków.

To ciekawe co mówisz, zgłoszenia rozpatrywane są w ciągu maksymalnie tygodnia. Nie wiem skąd w ogóle masz informację ze akurat twoje nie zostały rozpatrzone. Sprawdź, może naprawiliśmy błąd i linki już się na owych stronach wyświetlają.

Jeżeli nie. Zgłoś jeszcze raz.

Co do maila, możliwe że wylądował w SPAMie. Dziennie dostaję go setki...

• 2 tygodnie później...

Czy to możliwe, że linki zdjęte 1,5 roku temu nadal wyświetlają się na stronach? Pisałam już w tej sprawie kilka dni temu, ale nadal nie dostałam odpowiedzi. Miałam już kiedyś problem z tym, że po odpięciu strony znajdowałam linki do niej jeszcze po kilku miesiącach, ale nie chce mi się wierzyć, że po tak długim czasie to też możliwe.

aj tez tak mam - to jest czasem spowodowane tym, że ktos ma linkme zainstalwoane i jakos uszkodzone pliki - wiec siedzą te same wciąż...

na szczęscei juz całkowicie wycofałem się z tego systemu :) wiec te linki mi nie przeszkadzają - "stłumiłem" je

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam takie pytanie, bo coś nie bardzo rozumiem zasadę działania tego systemu...

Dodałem stronę do linkme, z niewiadomych mi względów przydzielona została do slim (a jest cała unikalna, ale pomińmy to na tę chwilę). Dodałem link do mojej witryny i gdy teraz przeglądam strony, na których ów link powinien się znajdować to na 6 stron:

- na 3 stronach w ogóle nie znalazłem mojego linku (są linki zmieniające się dynamicznie, czy linkme nie powinno być systemem stałym? Dodam, iż po odświeżaniu strony i tak nie zobaczyłem swojego linku...)

- 2 strony w ogóle nie działają..

- na 1 jest mój link...

Dla pewności sprawdziłem na innym linku do mojej strony i sytuacja jest podobna... To jest chwilowa niewydolność systemu, czy lepiej z niego uciekać do czegoś innego? (jak tak do to czego?)

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności