Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałam na maila podanego u Was na stronie https://linkme.pl/contact.html

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja proszę w końcu zerknąć do maila i zacząć poważniej podchodzić do zgłaszanych problemów.

Średnio to tak u mnie wygląda:

- domena główna ~ 1000 - 1100 pkt

- pierwsza dodana subdomena ~ 850-900 pkt

- reszta subdomen ~ 750-800 pkt

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Coś mi się widzi, że osoby zarządzające systemem są częściej tu spotykane, niż na forum systemu... Na post na forum linkme napisany 19.09 do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi, także dziękuję za poważne podchodzenie do sprawy.

Pozdrawiam

Spółki | Prawo | Sąd

W końcu po kilku upomnieniach doczekałam się odpowiedzi na maila. Jak się okazało, system faktycznie wyświetlał linki do strony, która była odpięta 1,5 roku temu. Już kiedyś miałam sytuację, w której znalazłam linki do strony odpiętej po ok. pół roku, ale jak widać, mogą się wyświetlać dużo dłużej.

W końcu po kilku upomnieniach doczekałam się odpowiedzi na maila.

Witam,

Pragnę przypomnieć, iż dwukrotnie prosiłem o przekierwanie maila na mój adres.

HeadAdmin który odbiera pocztę z adresu admin@linkme.pl był nieobecny przez ponad tydzień, tak... rozumiem, nikogo to nie obchodzi, że nie ustawił przekierwania poczty na mój adres email.

Jak się okazało, system faktycznie wyświetlał linki do strony, która była odpięta 1,5 roku temu.

Muszę przypomnieć, iż takiej informacji nie potwierdziłem. W chwili kiedy sprawdziłem daną stronę link nie był już wyświetlany.

Oczywiście nie zaprzeczam, że taka sytuacja mogła zaistnieć. Spowodowane to mogło być jedynie czynnikami zewnętrznymi. Mówiąc o nich mam na myśli osoby które odeszły z systemu nie usuwając plików instalacyjnych ze swojej strony jednocześnie zmieniając prawa dostępu do plików. Przykro mi, jednak w tej sytuacji nic nie potrafimy zrobić.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności